|
||
| Cok cilgin bir grup...ama kendilerine gercekten hayranim...Mart ayinda bir Cd/dvd cikartacaklarini duydum, hem konser görüntüleri hem de canli sarki kayitlarindan olusacakmis | ||
|
||
gerçekten guzel bir grup mor ve otesine benzetiyorum, ama mor ve otesi benim için ilktir herzaman
|
||
|
||
| Abim sayesinde dinlemiştim çokta hoşuma gitti açıkçası. Bi de o Supermassive Black Hole şarkıları süper ötesi. | ||
|
||
| rock'n coke a geldiklerinde tanımıştım,çok güzel bir grup 3 kişi olmalarına rağmen harikalar yaratıyorlar mor ve ötesi kadar çok seviyorum onları konserlerine mutlaka gidilmesi gerek | ||
|
||
| Dünyadaki en iyi grup | ||
|
||
HIM varya Muse ' u Hım 'le aynı kefeye koyuyorlar. neymiş Muse ile Him aynı müzik türünü yapıyormuş ![]() gül geç ya.. ![]() başarılı olduklarına süphe yok.. |
||
|
||
yok daha neler muse ve him hiç gülesim yoktu ya kim koyuyor onları aynı kefeye
|
||
|
||
Bizim okulda kendini bilmeyen3-5 salak var onlar söylüyor, bir de bir sitede görmüştüm..gülmekten ne yapacağımı bilemedim
|
||
|
||
bende öldüm gülmekten şimdi birşey derdimde neyse daha neler görcez bakalım
|
||
|
||
| Himle Muse'u aynı kefeye koyanlar mı varmış??Ohaa! | ||
|
||
Him-Muse ilginç tabii
|
||
|
||
Him-Muse gerçekten iLginç ilginç tabii çok kaLiteLi bi grup yaa..seviyorum =) |
||
|
||
| Kaliteli ne kelime onları anlatamıyorum bile yüceliklerini kelimelerle ifade edemiyorum heyt bee benim adamlarım işte evrendeki en iyi grup | ||
|
||
harbi çok kaliteli grup..placebodan sonra gelen en sevdğim grup diyeblirim..starlight ve muscle museum en sevdiğim şarkıları..
|
||
|
||
harbi çok kaliteli grup..placebodan sonra gelen en sevdğim grup diyeblirim..starlight ve muscle museum en sevdiğim şarkıları.. ![]() Map Of The Problematique'yu dinle daha da çok seversin ![]() Sözleri müthiş |
||