|
||
Yeni Albüm Çalışmaları Muse 2006 yılında çıkan Black Holes And Revelations albümünün ardından, yeni albüm için şarkı yazmaya başladı. “Yeni albüm için şarkı yazmaya başladık. Dünya turnesindeyiz ve turne Ağustos ayında bitiyor. Şimdilik Ağustos’a kadar vaktimiz var ve biz de o sırada yeni şarkılar üzerine çalışıyoruz.” diyor grubun davulcusu Dom Howard. Solist Matt Bellamy ise yeni albüm sound’unun alışılmış Muse sound’undan farklı olabileceğini söylüyor: “Çalışmalarımız sonucunda neler olacak ben de çok merak ediyorum.” Kısacası Muse’un yeni albümüyle şaşırmaya hazır olun. Muhteşem bir haber.Bir an önce şaşırmak istiyorum
|
||
|
||
| HAARP Türkiye'ye gelse de atlasak. Meraktan ölmek gibi bi'şey söz konusu. Wembley'in 2 gecesinde yaşanan acıyı ve ardından hiç kapanmayan yarayı DVD sarsa, ne hoş olurdu. Gerçi nete düşen DVD görüntülerini izleyince insan daha da beter oluyor ama. Travis'in yeni albümü de gelmek üzere. Oh oh çifte mutluluk ^^ Yok ki eşiniz benzeriniz, ne zaman sıkılıcam sizden? Ölürüm ben bu adamlara yahu. Cennetsel müziklerine, zıpzıp zıplayan Matt'ine, her zaman 32 diş gülmeye hazır olan Dom'una, baba adam Chris'ine. Her şeylerine! Yüz kere, bin kere! Seviyorum kocaman. |
||
|
||
| seviyorum bu grubu iyi müzik yapıyorlar. | ||
|
||
New Born çok güzelmiş
|
||
|
||
New Born çok güzelmiş Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin ![]()
|
||
|
||
| Şu şarkıların adlarına bile tapılır off en büyüksün MUSE | ||
|
||
New Born çok güzelmiş Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin ![]() ![]() o zaman bunları da dinlemem lazım ..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım
|
||
|
||
New Born çok güzelmiş Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin ![]() ![]() o zaman bunları da dinlemem lazım ..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım ![]() Çok güzel! ^^
|
||
|
||
| Ya Muse'un Türkiyefan sitesinde bir sorun mu var foruma giremedim bir türlü ama.. | ||
|
||
| evet bayadan beri sorun var hala açılmadı sadece haberler gösteriliyor forum kapalı..yakında açılır.. edit:Aylar geçti hala açılmadı..Lanet site. |
||
|
||
Çok sevdiğim bi gruptur. Hysteria ve Muscle Museum en sevdiklerim..
|
||
|
||
Ya Muse'un Türkiyefan sitesinde bir sorun mu var foruma giremedim bir türlü ama.. Adminler stüdyo açmışlardı en son. E malûm, büyük sorumluluk. Bir de ÖSS ile uğraştıklarını söyledi bi' arkadaşım. Muhtemelen siteyle ilgilenemiyorlar. Tabii kesin bi'şey biliyormuş gibi konuşmayayım yine de
|
||
|
||
| Herşeyleriyle tamam olan bir grup.. | ||
|
||
| Escape ve hysteria başta olmak üzere bütün şarkılarına bittiğim gruptur kendileri.. | ||
|
||
| RADIOHEAD GİBİ YAPMAYACAKLAR Yeni albümleri için çalışmaya başlayan Muse üyeleri, albümlerini geleneksel CD formatından farklı bir şekilde dinleyicilerine ulaştırmak istediklerini dile getirmişti. Ancak grup, Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayı planlamıyor. MUSE Beşinci stüdyo albümlerinin çalışmalarına başlayan Muse üyeleri, albümlerini nasıl yayınlayacakları konusunda karar vermeye çalışıyorlar. Radiohead'in yaptığı gibi albümlerini internet üzerinden yayınlayıp dinleyicilerinin fiyat vermesi fikrine pek sıcak bakmayan ve Radiohead'in attığı adımları takip etmeyeceklerini açıklayan Muse üyeleri, albümlerini dinleyicilerine geleneksel CD formatından farklı olarak nasıl ulaştırabileceklerini düşünüyorlar. Baterist Dom Howard, komple bir albüm yerine şarkıları tek tek download yapılacak bir sistem düşündüklerinin ipuçlarını veriyor. BBC Radio 1'a konuşan Howard; "Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayacağız. Şu anda fikirler havada uçuşuyor ve herhangi bir grup albümünü nasıl yayınlayacağı konusunda karar verebilir. İyi, ben de buna varım. Albümü geleneksel olarak CD olarak yayınlama yeni müzik alıcıları ya da dinleyicileri için pek de yaygın bir durum değil. Biz, bu şekilde albüm yayınlama fikrine karşı değiliz. Sadece günümüzde teknoloji ve dünyanın geldiği nokta bu. Şu anda ne istersen onu yap, ne zaman hazır olursa o zaman müziğini yayınla durumu hakim." |
||