mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: MUSE

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

immortal_deniz 30.05.2008 14:30:24

Yeni Albüm Çalışmaları

Muse 2006 yılında çıkan Black Holes And Revelations albümünün ardından, yeni albüm için şarkı yazmaya başladı.

“Yeni albüm için şarkı yazmaya başladık. Dünya turnesindeyiz ve turne Ağustos ayında bitiyor. Şimdilik Ağustos’a kadar vaktimiz var ve biz de o sırada yeni şarkılar üzerine çalışıyoruz.” diyor grubun davulcusu Dom Howard.

Solist Matt Bellamy ise yeni albüm sound’unun alışılmış Muse sound’undan farklı olabileceğini söylüyor: “Çalışmalarımız sonucunda neler olacak ben de çok merak ediyorum.”
Kısacası Muse’un yeni albümüyle şaşırmaya hazır olun.

Muhteşem bir haber.Bir an önce şaşırmak istiyorum  Smiley

Bliss 31.05.2008 17:05:46
HAARP Türkiye'ye gelse de atlasak. Meraktan ölmek gibi bi'şey söz konusu. Wembley'in 2 gecesinde yaşanan acıyı ve ardından hiç kapanmayan yarayı DVD sarsa, ne hoş olurdu. Gerçi nete düşen DVD görüntülerini izleyince insan daha da beter oluyor ama.

Travis'in yeni albümü de gelmek üzere. Oh oh çifte mutluluk ^^

Yok ki eşiniz benzeriniz, ne zaman sıkılıcam sizden? Ölürüm ben bu adamlara yahu. Cennetsel müziklerine, zıpzıp zıplayan Matt'ine, her zaman 32 diş gülmeye hazır olan Dom'una, baba adam Chris'ine. Her şeylerine!
Yüz kere, bin kere!

Seviyorum kocaman.

uyanınartık 31.05.2008 17:13:05
seviyorum bu grubu iyi müzik yapıyorlar.

deborah 31.05.2008 21:33:31
New Born çok güzelmiş Wink

Bliss 01.06.2008 10:25:51
Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin  Wink

problematique 01.06.2008 17:22:02
Şu şarkıların adlarına bile tapılır off en büyüksün MUSE

deborah 01.06.2008 23:38:22
Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin  Wink
sağolasın Bliss.
o zaman bunları da dinlemem lazım Cheesy..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım Cheesy

Bliss 02.06.2008 17:01:21
sağolasın Bliss.
o zaman bunları da dinlemem lazım Cheesy..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım Cheesy
Rica ederim, sen Origin of Symmetry albümünden takılıyorsun anlaşılan  Tongue Çok güzel! ^^

+++KoRn+++ 05.06.2008 14:19:44
Ya Muse'un Türkiyefan sitesinde bir sorun mu var foruma giremedim bir türlü ama..

Muser* 05.06.2008 14:20:27
evet bayadan beri sorun var hala açılmadı sadece haberler gösteriliyor forum kapalı..yakında açılır..

edit:Aylar geçti hala açılmadı..Lanet site.

geveze 05.06.2008 15:11:13
Çok sevdiğim bi gruptur. Hysteria ve  Muscle Museum en sevdiklerim..  Undecided

Bliss 05.06.2008 21:29:17
Ya Muse'un Türkiyefan sitesinde bir sorun mu var foruma giremedim bir türlü ama..
Adminler stüdyo açmışlardı en son. E malûm, büyük sorumluluk. Bir de ÖSS ile uğraştıklarını söyledi bi' arkadaşım. Muhtemelen siteyle ilgilenemiyorlar.

Tabii kesin bi'şey biliyormuş gibi konuşmayayım yine de  Smiley

+++KoRn+++ 06.06.2008 08:38:06
Herşeyleriyle tamam olan bir grup..

*Pollyanna 06.06.2008 09:10:12
Escape ve hysteria başta olmak üzere bütün şarkılarına bittiğim gruptur kendileri..

immortal_deniz 07.06.2008 11:36:58
RADIOHEAD GİBİ YAPMAYACAKLAR

Yeni albümleri için çalışmaya başlayan Muse üyeleri, albümlerini geleneksel CD formatından farklı bir şekilde dinleyicilerine ulaştırmak istediklerini dile getirmişti. Ancak grup, Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayı planlamıyor.

MUSE

Beşinci stüdyo albümlerinin çalışmalarına başlayan Muse üyeleri, albümlerini nasıl yayınlayacakları konusunda karar vermeye çalışıyorlar.

Radiohead'in yaptığı gibi albümlerini internet üzerinden yayınlayıp dinleyicilerinin fiyat vermesi fikrine pek sıcak bakmayan ve Radiohead'in attığı adımları takip etmeyeceklerini açıklayan Muse üyeleri, albümlerini dinleyicilerine geleneksel CD formatından farklı olarak nasıl ulaştırabileceklerini düşünüyorlar. Baterist Dom Howard, komple bir albüm yerine şarkıları tek tek download yapılacak bir sistem düşündüklerinin ipuçlarını veriyor.

BBC Radio 1'a konuşan Howard; "Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayacağız. Şu anda fikirler havada uçuşuyor ve herhangi bir grup albümünü nasıl yayınlayacağı konusunda karar verebilir. İyi, ben de buna varım. Albümü geleneksel olarak CD olarak yayınlama yeni müzik alıcıları ya da dinleyicileri için pek de yaygın bir durum değil. Biz, bu şekilde albüm yayınlama fikrine karşı değiliz. Sadece günümüzde teknoloji ve dünyanın geldiği nokta bu. Şu anda ne istersen onu yap, ne zaman hazır olursa o zaman müziğini yayınla durumu hakim."

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19