mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: MUSE

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19

uyanınartık 07.06.2008 12:40:07
Knights of Cydonia bu şarkılarını çok seviyorum.

DünyaYalanSöylüyor 07.06.2008 18:11:52
bu aralar daha fazla dinlemeye calisiyorum. starlight, knights of cydonia, time is running out, hysteria ve in your world adli sarkilari da cok cok güzel. dinlemeye devam  Wink

*Pollyanna 08.06.2008 22:48:36
RADIOHEAD GİBİ YAPMAYACAKLAR

Yeni albümleri için çalışmaya başlayan Muse üyeleri, albümlerini geleneksel CD formatından farklı bir şekilde dinleyicilerine ulaştırmak istediklerini dile getirmişti. Ancak grup, Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayı planlamıyor.

MUSE

Beşinci stüdyo albümlerinin çalışmalarına başlayan Muse üyeleri, albümlerini nasıl yayınlayacakları konusunda karar vermeye çalışıyorlar.

Radiohead'in yaptığı gibi albümlerini internet üzerinden yayınlayıp dinleyicilerinin fiyat vermesi fikrine pek sıcak bakmayan ve Radiohead'in attığı adımları takip etmeyeceklerini açıklayan Muse üyeleri, albümlerini dinleyicilerine geleneksel CD formatından farklı olarak nasıl ulaştırabileceklerini düşünüyorlar. Baterist Dom Howard, komple bir albüm yerine şarkıları tek tek download yapılacak bir sistem düşündüklerinin ipuçlarını veriyor.

BBC Radio 1'a konuşan Howard; "Radiohead'in yaptığının aynısını yapmayacağız. Şu anda fikirler havada uçuşuyor ve herhangi bir grup albümünü nasıl yayınlayacağı konusunda karar verebilir. İyi, ben de buna varım. Albümü geleneksel olarak CD olarak yayınlama yeni müzik alıcıları ya da dinleyicileri için pek de yaygın bir durum değil. Biz, bu şekilde albüm yayınlama fikrine karşı değiliz. Sadece günümüzde teknoloji ve dünyanın geldiği nokta bu. Şu anda ne istersen onu yap, ne zaman hazır olursa o zaman müziğini yayınla durumu hakim."

Bir ilginçlik bekliyordum zaten  Grin

Bliss 09.06.2008 11:06:42
09.06.2008
İyi ki doğdu Matt, kesinlikle iyi ki var..

kübeva_h 09.06.2008 21:42:24
Escape ve hysteria başta olmak üzere bütün şarkılarına bittiğim gruptur kendileri..
aynen ya bende öyle düşünüyorum Wink

bir_derdim_var 11.06.2008 14:10:47
Muscle Museum başta olmak üzere;newborn,starlight,Unintended bir harika...(:

Bliss 11.06.2008 14:29:30
Megalomania yeni harikam.
56785847 kez dinleyebilirim [L]

delii 12.06.2008 21:07:24
sevıyorumm sarkılar falan guzel ayrıca grubun ismıde acayıp hosuma gıdıyor
MUSE

Bliss 24.06.2008 23:16:47
Chris Eylül/Ekim'den önce şarkıları kaydetmeye başlamayacaklarını, albümün bu sene çıkma ihtimalinin olmadığını söylemiş. 5-6 şarkı farklı olabilirmiş (yeni şeyler deneme isteği..) Dominic ise 2009'un yazına doğru çıkacağı haberini vermiş bi' Meksika dergisindeki röportajında. Ayrıca Temmuz ayında Meksika'da Falling Away with You çalabilirlermiş, çok kıskandım.

Yani bir yıl daha beklemek gerekiyor :/

+++KoRn+++ 25.06.2008 09:29:21
Dört dörtlük bir grup kusursuzlar resmen..Uzay,yıldız ışıkları,kara delikler ve bir sürü şey işte Muse ..
evet en çokta bu terimlerine bitiyorum.. Grin

Muser* 25.06.2008 19:41:06
Chris Eylül/Ekim'den önce şarkıları kaydetmeye başlamayacaklarını, albümün bu sene çıkma ihtimalinin olmadığını söylemiş. 5-6 şarkı farklı olabilirmiş (yeni şeyler deneme isteği..) Dominic ise 2009'un yazına doğru çıkacağı haberini vermiş bi' Meksika dergisindeki röportajında. Ayrıca Temmuz ayında Meksika'da Falling Away with You çalabilirlermiş, çok kıskandım.

Yani bir yıl daha beklemek gerekiyor :/

Matthew demiş zaten yazın değil kışın albüm kaydetmeyi tercih ediyoruz diye..
Bu sene albümün pek çıkcağını bende sanmıyordum konserden konsere gitcekler zaten V festival gibi =/ Yeni albüm nasıl olcak oda ayrı birşey farklı parçalar,,Matthew Timbaland prodüklerinden etkileniyormuş yeni parçalar çok farklı olucak yani..Dom hani çalışmalara başlamıştı =/ albüm zamanı yaklaştıkça bir sürü soru işaretleri oldu kafamda şimdi..Bekliycez artık mecbur=/ Haarp azda olsa bunu telafi ediyor dvd yi çıkarmaları süper oldu  Smiley Neyse

Bliss 25.06.2008 22:23:52
Zaten amaçları albüme yoğunlaşıp insanlara canlı çalmayı bi' yana itmemek, iletişimi koparmamak. Şirin şeyler işte. Yeni şeyler ortaya çıkarma konusundaki bu cesaretlerini kutlamak istiyorum gerçekten çok ama bi' yandan da stres yapıyorum yeni albümde bol bol SMBH türünden şeyler olursa diye (sevmediğimden değil ama bilmiyorum, onlardan hep bi' Megalomania, Space Dementia, Escape bekliyorum galiba). Dom hafif elektronik tınıları kullancaklarını söylemiş, neyse güvenmek düşüyor bize.

HAARP mükemmel ama o ortamı görünce ağlayasım geliyor yahu benim, dayanamıyorum ;p Ah Wembley.

Neyse, sonuçta harikalar o kadar işte!

in_the_end 25.06.2008 22:29:35
New Born çok güzelmiş Wink
Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin  Wink
sağolasın Bliss.
o zaman bunları da dinlemem lazım Cheesy..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım Cheesy
Time Is Runnig Out'u unutma abla Roll Eyes

deborah 25.06.2008 22:34:29
New Born çok güzelmiş Wink
Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin  Wink
sağolasın Bliss.
o zaman bunları da dinlemem lazım Cheesy..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım Cheesy
Time Is Runnig Out'u unutma abla Roll Eyes
sağol canım açtım hemen şarkıyı..bu da güzelmiş Wink..ben yeni yeni Muse dinlemeye başladım..yani bir film etkisinde kalaraktan Cheesy

Muser* 25.06.2008 22:42:08
Sana katılıyorum Bliss...Şahsen SMBH taraftarı değilim ben yeni albümdeki parçalar umarım pek onun gibi olmaz..Ama Take a bow tarzında birşeyler gelcek o kesin birde Matthew'ın şu 10 dakikalık senfoni hazırlama olayı var nasıl birşey olcak acaba  Huh En sevdiğim yönleri bu zaten her albümde kendilerini yeniliyorlar hep farklı şarkılar nasıl alıyorlar bu ilhamı..
Bu arada Deborah  Stockholm syndrome,darkshines,assassin,muscle museum,sing for absolution aşırı önerilir(bence sen bütün şarkılarını dinle o şarkıların hepsini beğenmişsen diğerlerine beğenirsin) Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19