mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: MUSE

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19

in_the_end 25.06.2008 22:50:44
New Born çok güzelmiş Wink
Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin  Wink
sağolasın Bliss.
o zaman bunları da dinlemem lazım Cheesy..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım Cheesy
Time Is Runnig Out'u unutma abla Roll Eyes
sağol canım açtım hemen şarkıyı..bu da güzelmiş Wink..ben yeni yeni Muse dinlemeye başladım..yani bir film etkisinde kalaraktan Cheesy
Ne güzel.. Film bir işe yaramış Smiley

Bliss 26.06.2008 06:50:13
Sana katılıyorum Bliss...Şahsen SMBH taraftarı değilim ben yeni albümdeki parçalar umarım pek onun gibi olmaz..Ama Take a bow tarzında birşeyler gelcek o kesin birde Matthew'ın şu 10 dakikalık senfoni hazırlama olayı var nasıl birşey olcak acaba  Huh En sevdiğim yönleri bu zaten her albümde kendilerini yeniliyorlar hep farklı şarkılar nasıl alıyorlar bu ilhamı..
Bu arada Deborah  Stockholm syndrome,darkshines,assassin,muscle museum,sing for absolution aşırı önerilir(bence sen bütün şarkılarını dinle o şarkıların hepsini beğenmişsen diğerlerine beğenirsin) Smiley
Evet bence de =) Map of the Problematique vs türündekiler bolca olur umarım. Bi' ara da "singlelar yumağı oluşturucaz, 15 dakikalık space rock solosu atmak istiyorum" filan diyodu Matt. İyice kafa karıştırmak istiyorlar ya da fazla kararsızlar ;p Beklemekten başka çare yok =)

burakpurple 26.06.2008 08:01:17
ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor.

Bliss 26.06.2008 08:24:27
Guitar Hero serisinin 3.sünde Muse'un Knights of Cydonia'sı var, ondan bahsediyorsun herhalde =) Ve evet, o oldukça ilginç bi' şarkı.

problematique 26.06.2008 16:28:47
Bence fazla kararsızlar.Ve bu kararsızlıkları da bende şüphe uyandırıyor.Nedenini bilmiyorum ama umarım çok -garip- bir tarz ortaya çıkarmazlar son albüm müthiş olsa da sürekli yenilenme çabasında oldukları için olaya şüpheci yaklaşıyorum   Undecided
Yine de Dom'a güveniyorum o ne yapacağını iyi bilir.

Bliss 29.06.2008 00:18:49
Bence fazla kararsızlar.Ve bu kararsızlıkları da bende şüphe uyandırıyor.Nedenini bilmiyorum ama umarım çok -garip- bir tarz ortaya çıkarmazlar son albüm müthiş olsa da sürekli yenilenme çabasında oldukları için olaya şüpheci yaklaşıyorum   Undecided
Yine de Dom'a güveniyorum o ne yapacağını iyi bilir.
Matt'in Timbaland konusundaki etkilenişi vs benim kafamda da aynı soruları oluşturmuyor değil. Hiç ummadığımız, şok olacağımız bi' tarz ortaya çıkarcaklarını düşünmek istemiyorum pek, açıkçası düşünmüyorum da ama dediğin gibi şüpheci yaklaşım had safhada. Tek dertleri dinleyicinin neye ne tepki verdiğini görmek. Black Holes and Revelations albümünün ilk singleının SMBH olması bununla alâkalı muhtemelen, cesur şeyler ;p

Bekliyoruz bakalım =)

harryxbars 23.07.2008 22:31:58
sözler çok güzel
solistin sesi de güzel
yaptıkları müzik de güzel

daha ne olsun
 SMBH muhteşem

ben biraz da MVO ye benzettim müzik tarzlarını

tabii bence....

derin miray 23.07.2008 22:57:06
Her yönüyle çok sevdiğim bir grup..tek kelimeyle mükemmel bir grup Wink

burakpurple 24.07.2008 06:26:26
Guitar Hero serisinin 3.sünde Muse'un Knights of Cydonia'sı var, ondan bahsediyorsun herhalde =) Ve evet, o oldukça ilginç bi' şarkı.
evet.tabi normal seviyede oynamam rağmen solosunu hatalı calıyom.bu şarkıyı bana atacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ediyorum

Bliss 24.07.2008 08:48:21
evet.tabi normal seviyede oynamam rağmen solosunu hatalı calıyom.bu şarkıyı bana atacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ediyorum
Atarım ben =)

immortal_deniz 27.07.2008 11:46:35
H.A.A.R.P dvd'sini bulamıyorum,sinir oldum.D&r'da da yoktu zaten ayrı bir durum.
Dvd'ye sahip olan varsa nerden temin ettiğini açıklasın Grin Grin

Bliss 27.07.2008 21:25:02
H.A.A.R.P dvd'sini bulamıyorum,sinir oldum.D&r'da da yoktu zaten ayrı bir durum.

Netten sipariş edicem ben, son albümü de öyle yapmıştım. Çünkü pek zor oluyor bulmak =)

+++KoRn+++ 28.07.2008 19:08:16
blue jean'in bu ayki sayısında muse var..  Smiley
"Muse'un 2 gün üst üste verdiği Wembley konserleri son 10 yılın en büyük rock şovu olarak tanımlanıyor. O gün orada olmayanlar "H.A.A.R.P." dvd'si ile uktelerini gideriyorlar. "

Muser* 05.08.2008 16:04:53

Netten sipariş edicem ben, son albümü de öyle yapmıştım. Çünkü pek zor oluyor bulmak =)
Katılıyorum D&R ye baktım yok belirli yerlere gelmiş İstanbul,İzmir,Antalya falan var Ben Bursa'da bulamadım bulanlar söylerse çok sevinirim

halimiz duman 08.08.2008 17:29:36
Ben pek yabancı müzik dinlemesemde seviyorum bu grupu özellikle Starlight şarkısını....

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19