|
||
New Born çok güzelmiş Knights of Cydonia, Butterflies and Hurricanes, Bliss, Citizen Erased, Showbiz (çok fazlaaa..) önerilir. New Born'u sevdiysen, bunları da seversin kesin ![]() ![]() o zaman bunları da dinlemem lazım ..şimdi de ''plug in baby'' ye taktım ![]() ![]() ..ben yeni yeni Muse dinlemeye başladım..yani bir film etkisinde kalaraktan ![]()
|
||
|
||
Sana katılıyorum Bliss...Şahsen SMBH taraftarı değilim ben yeni albümdeki parçalar umarım pek onun gibi olmaz..Ama Take a bow tarzında birşeyler gelcek o kesin birde Matthew'ın şu 10 dakikalık senfoni hazırlama olayı var nasıl birşey olcak acaba Evet bence de =) Map of the Problematique vs türündekiler bolca olur umarım. Bi' ara da "singlelar yumağı oluşturucaz, 15 dakikalık space rock solosu atmak istiyorum" filan diyodu Matt. İyice kafa karıştırmak istiyorlar ya da fazla kararsızlar ;p Beklemekten başka çare yok =)
En sevdiğim yönleri bu zaten her albümde kendilerini yeniliyorlar hep farklı şarkılar nasıl alıyorlar bu ilhamı..Bu arada Deborah Stockholm syndrome,darkshines,assassin,muscle museum,sing for absolution aşırı önerilir(bence sen bütün şarkılarını dinle o şarkıların hepsini beğenmişsen diğerlerine beğenirsin) ![]() |
||
|
||
| ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor. | ||
|
||
ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor. Guitar Hero serisinin 3.sünde Muse'un Knights of Cydonia'sı var, ondan bahsediyorsun herhalde =) Ve evet, o oldukça ilginç bi' şarkı.
|
||
|
||
Bence fazla kararsızlar.Ve bu kararsızlıkları da bende şüphe uyandırıyor.Nedenini bilmiyorum ama umarım çok -garip- bir tarz ortaya çıkarmazlar son albüm müthiş olsa da sürekli yenilenme çabasında oldukları için olaya şüpheci yaklaşıyorum ![]() Yine de Dom'a güveniyorum o ne yapacağını iyi bilir. |
||
|
||
Bence fazla kararsızlar.Ve bu kararsızlıkları da bende şüphe uyandırıyor.Nedenini bilmiyorum ama umarım çok -garip- bir tarz ortaya çıkarmazlar son albüm müthiş olsa da sürekli yenilenme çabasında oldukları için olaya şüpheci yaklaşıyorum Matt'in Timbaland konusundaki etkilenişi vs benim kafamda da aynı soruları oluşturmuyor değil. Hiç ummadığımız, şok olacağımız bi' tarz ortaya çıkarcaklarını düşünmek istemiyorum pek, açıkçası düşünmüyorum da ama dediğin gibi şüpheci yaklaşım had safhada. Tek dertleri dinleyicinin neye ne tepki verdiğini görmek. Black Holes and Revelations albümünün ilk singleının SMBH olması bununla alâkalı muhtemelen, cesur şeyler ;p![]() Yine de Dom'a güveniyorum o ne yapacağını iyi bilir. Bekliyoruz bakalım =) |
||
|
||
| sözler çok güzel solistin sesi de güzel yaptıkları müzik de güzel daha ne olsun SMBH muhteşem ben biraz da MVO ye benzettim müzik tarzlarını tabii bence.... |
||
|
||
Her yönüyle çok sevdiğim bir grup..tek kelimeyle mükemmel bir grup
|
||
|
||
ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor. Guitar Hero serisinin 3.sünde Muse'un Knights of Cydonia'sı var, ondan bahsediyorsun herhalde =) Ve evet, o oldukça ilginç bi' şarkı. |
||
|
||
ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor. Guitar Hero serisinin 3.sünde Muse'un Knights of Cydonia'sı var, ondan bahsediyorsun herhalde =) Ve evet, o oldukça ilginç bi' şarkı. |
||
|
||
| H.A.A.R.P dvd'sini bulamıyorum,sinir oldum.D&r'da da yoktu zaten ayrı bir durum. Dvd'ye sahip olan varsa nerden temin ettiğini açıklasın
|
||
|
||
H.A.A.R.P dvd'sini bulamıyorum,sinir oldum.D&r'da da yoktu zaten ayrı bir durum. Netten sipariş edicem ben, son albümü de öyle yapmıştım. Çünkü pek zor oluyor bulmak =)
Dvd'ye sahip olan varsa nerden temin ettiğini açıklasın ![]() |
||
|
||
blue jean'in bu ayki sayısında muse var.. ![]() "Muse'un 2 gün üst üste verdiği Wembley konserleri son 10 yılın en büyük rock şovu olarak tanımlanıyor. O gün orada olmayanlar "H.A.A.R.P." dvd'si ile uktelerini gideriyorlar. " |
||
|
||
H.A.A.R.P dvd'sini bulamıyorum,sinir oldum.D&r'da da yoktu zaten ayrı bir durum. Netten sipariş edicem ben, son albümü de öyle yapmıştım. Çünkü pek zor oluyor bulmak =)Dvd'ye sahip olan varsa nerden temin ettiğini açıklasın ![]() |
||
|
||
| Ben pek yabancı müzik dinlemesemde seviyorum bu grupu özellikle Starlight şarkısını.... | ||