mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: MUSE

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18 19

XxneclaxX 10.08.2008 19:14:26
ben H.A.A.R.P. dvdsini aldim cok güzel...sahne arkasi görüntüleri de var...matthew bellamy yi sahnede görmeye deger gercekten...

zaten her yil en az bir tane ödül aliyorlar "best live act" kategorisinde Smiley

immortal_deniz 28.08.2008 18:33:16
HAARP Türkiye'ye gelse de atlasak. Meraktan ölmek gibi bi'şey söz konusu. Wembley'in 2 gecesinde yaşanan acıyı ve ardından hiç kapanmayan yarayı DVD sarsa, ne hoş olurdu. Gerçi nete düşen DVD görüntülerini izleyince insan daha da beter oluyor ama.

Travis'in yeni albümü de gelmek üzere. Oh oh çifte mutluluk ^^

Yok ki eşiniz benzeriniz, ne zaman sıkılıcam sizden? Ölürüm ben bu adamlara yahu. Cennetsel müziklerine, zıpzıp zıplayan Matt'ine, her zaman 32 diş gülmeye hazır olan Dom'una, baba adam Chris'ine. Her şeylerine!
Yüz kere, bin kere!

Seviyorum kocaman.

Kelimesi kelimesine şiddetle katılıyorum Grin Travis,Muse ve Msp...Muhteşem üçlüm

Uzay takıntılarını yerim Grin
Chris için daha iyi bir tanım olamazdı herhalde:Baba adam...Aynen öyle.Dom desen adama baktıkça bi' huzur,mutluluk kaplıyor insanın içini.Pozitif enerjisini öyle güzel aktarıyor ki karşısındakine.Matt'e gelirsek o benim için çok özel zaten.Sesiyle büyüleyen insan -o ses rengine tapılır cidden- ...Sahne performansına ölüp bittiğim.Sayesine çorap fetişisti olduğum Grin İnternette izlediğim Haarp videolarında hem elektro hem de klavyede nasıl bir şov sergilemiş öyle,muhteşemdi gerçekten.Konser için yapılan 'En iyi Rock Şovu' yorumunun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.Nasıl solo atıyor herifler ya Smiley

Hysteria,Bliss,Time is Running Out,Starlight,Muscle Museum,Supermassive Black Hole,Plug in Baby,Unintended,Falling Away With you,Sing for Absolution,Exo-Politics,Map of the Problematique,Stockholm Syndrome,Knight of Cydonia,Invincible,Feeling Good.....Can't take my eyes off of you cover'ı..
Tüm şarkılarına taparım bu grubun Grin Grin
Olağanüstüler. Kiss Roll Eyes

Asi_GuzeL 28.08.2008 19:39:07
starlight'i ilk dinledigimizde arkadaslarla sözlerine bir anlam verememistik ama sonradan cözdük Grin

Bliss 29.08.2008 01:46:09
HAARP Türkiye'ye gelse de atlasak. Meraktan ölmek gibi bi'şey söz konusu. Wembley'in 2 gecesinde yaşanan acıyı ve ardından hiç kapanmayan yarayı DVD sarsa, ne hoş olurdu. Gerçi nete düşen DVD görüntülerini izleyince insan daha da beter oluyor ama.

Travis'in yeni albümü de gelmek üzere. Oh oh çifte mutluluk ^^

Yok ki eşiniz benzeriniz, ne zaman sıkılıcam sizden? Ölürüm ben bu adamlara yahu. Cennetsel müziklerine, zıpzıp zıplayan Matt'ine, her zaman 32 diş gülmeye hazır olan Dom'una, baba adam Chris'ine. Her şeylerine!
Yüz kere, bin kere!

Seviyorum kocaman.

Kelimesi kelimesine şiddetle katılıyorum Grin Travis,Muse ve Msp...Muhteşem üçlüm

Uzay takıntılarını yerim Grin
Chris için daha iyi bir tanım olamazdı herhalde:Baba adam...Aynen öyle.Dom desen adama baktıkça bi' huzur,mutluluk kaplıyor insanın içini.Pozitif enerjisini öyle güzel aktarıyor ki karşısındakine.Matt'e gelirsek o benim için çok özel zaten.Sesiyle büyüleyen insan -o ses rengine tapılır cidden- ...Sahne performansına ölüp bittiğim.Sayesine çorap fetişisti olduğum Grin İnternette izlediğim Haarp videolarında hem elektro hem de klavyede nasıl bir şov sergilemiş öyle,muhteşemdi gerçekten.Konser için yapılan 'En iyi Rock Şovu' yorumunun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.Nasıl solo atıyor herifler ya Smiley

Hysteria,Bliss,Time is Running Out,Starlight,Muscle Museum,Supermassive Black Hole,Plug in Baby,Unintended,Falling Away With you,Sing for Absolution,Exo-Politics,Map of the Problematique,Stockholm Syndrome,Knight of Cydonia,Invincible,Feeling Good.....Can't take my eyes off of you cover'ı..
Tüm şarkılarına taparım bu grubun Grin Grin
Olağanüstüler. Kiss Roll Eyes

Katılım için teşekkürler  Cheesy. Hatta bi' katılım da benden sana.

Eski bi' arkadaşıma "uzay temasını bolca işler bunlar" dediğimde "haha, o nasıl ya?" diye cevap vermişti bana. O an açıklama ihtiyacı hissetmemiştim. Grup üyelerinin herbiri yoğunlaşmış durumdalar buna ancak özellikle Matt'inki nasıl bir ilgidir, bilmiyorum. Adam Rock Sound röportajında "kesinlikle UFO gördüm" demişti, hay Yarabbi  Cheesy.

Bir grupta her üyenin ayrı tel çalması çok hoşuma gidiyor benim. Önceleri (Muse konusunda oldukça toydum bir zamanlar, ancak şu anda alçakgönüllü olamayacağım tek konu sanırım Muse'dur  Tongue) Chris'in röportajlarda fazlaca bulunmamasından, bulunduğunda da Matt ve Dom'un sürekli konuşması ama Chris'in sesini çıkarmamasından dolayı "yazık adama, ne sakin" falan derdim. Ama şimdi çok daha iyi anlıyorum onu. Adamın olayı bu zaten. İnanılmaz sakinmiş gibi durmasına rağmen aslında oldukça manyak bi' "baba adam" kesinlikle. Hysteria'da özellikle dikkat etmek lazım kendisine. Bunun yanında Unintended'ın canlı performansında da inanılmaz güzel klâsik gitar çalar kendisi.

Dominic 30 yaşına geldi ama ben bu olayı "şaka gibi" diye tanımlıyorum. Hayır dış görünüşü geçtim, hareketleri, tavırları, her şeyiyle hala çocuk bence. Grubun en çılgın atanı, 2 dakika izlesen "hiiii  Grin" oluyosun. Chris, Dom için "inanılmaz rahat" tanımını yapmış zaten. Dom'suz bi' Muse düşünemiyorum, olamaz, etkisi kocaman.

Kafamdaki Matt'i ifade etmek konusunda çok zorlanırım hep, sonuç olarak da edemem. Ama hep imrenicem onun bu kendinden emin tavırlarına. Zıpırlık desen onda, şirinlik desen fazlasıyla onda, eh pek de zeki, üstüne bi de yetenek deposu. Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel olan sesini, gitara her dokunuşunda çıkan melodileri bi' kenara koysam, sırf piyano çaldığı için hayatımdaki en önemli kahraman kendisi. Piyanoyla süslenmiş şarkıları ayrı özel zaten.

Çok müthişler, gerçekten fazla müthişler. Hiç yok olmasınlar. Matt hızlı hızlı telaffuz etsin kelimeleri, arada nefes alsın bol bol. Uzun uzun sololar atsın, yorulmadan koşsun piyanosuna, orda devam etsin bi de. Dom, Matt'in hızına yetişmeye çalışırken bagetleriyle harikalar yaratsın. Chris kafasının kopmasını istercesine ritm tutarken bir yandan sakince basını çalsın. Ölene dek dinlerim ben onları *-*

Evet, en güzel tanım senin yaptığın galiba, "olağanüstüler" onlar  Smiley.

"Ölürüm ölürüm" diyorum ve burda bitirmek zorunda hissediyorum. Aksi halde sabaha kadar yazarım yoksa  Cheesy

mosmorumsutrak 29.08.2008 08:29:21
 offffffffffffffffffffff eridim aktım

Muser* 30.08.2008 10:34:30
V festival için ufo yaptırmışlar ama sahne ortamı uygun olmadığından koyduramamışlar hayranların üstünde gezincekmiş ufo haha deli bu adamlar ama çok yaratıcı oldukları kesin=D Albüm çalışmalarına başlamış bulunmaktalar 2 parça hazır hale gelmiş durumda Dom Howard'ın dediğine göre heycanla bekliyoruz umarım bir an önce çıkar (: Seviyorum bu adamları
Haaa bu arada Mtv Ema ödüllerinde Headliner adayı Muse oylarınızı bekliyrik Cheesy

immortal_deniz 30.08.2008 12:06:32
Seni sevmeyen ölsün Muse diyesim geliyor Grin Evet,yeni albüm değişik olacak filan diyor Matt ya haydi hayırlısı.

Bu arada Muser*'ın da söylediği gibi Mtv Ema ödüllerinde oya ihtiyacımız var Smiley Sadece Muse için değil sevdiğiniz birçok sanatçı için oy kullanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken http://ema.mtv.co.uk/vote/ adresine girip sırasıyla kategorileri seçerek hakettiğini düşündüğünüz sanatçıyı,ardından da yanda beliren Vote butonunu tıklamak. Wink Cheesy

Bliss 30.08.2008 23:00:00
The Streets (aslında Mike Skinner desek de olur) vokaliyle bi' parça düştü V Festival öncesi nete, "Who Knows Who" adında. Mike Skinner'ın sesini hiç beğenmedim gerçekten ancak Muse her zamanki gibi mükemmel (yok yok, gerçekten mükemmel).

Bu arada, MTV Ema ödüllerinde Best Act Ever kategorisinde Tokio Hotel'ın olması ancak Muse'un olmaması gerçekten çok garip geldi bana. Best Act Ever'dan söz ediyoruz, hmm :/

Bir de, NME'de yazan Mark Beaumont adlı bi' gazeteci Muse'un Devon'dan Wembley Stadyumu'na uzanan öyküsünü kaleme almış. Yani kısacası yükseliş basamaklarıyla ilgili bir biyografi. İsmi; Out of this world: The Story of Muse olacak ve 8 Ekim'de çıkacak (diye okudum).

Evet ben de bildirdim birkaç bi'şey, heheho Grin.

immortal_deniz 31.08.2008 01:58:29
Evet Mike isimli şahıstan ben de hiç hoşlanmam.Yani kişisel olarak değil de müzikal olarak Smiley Ama dediğin gibi Muse yine harika,yine harika...

Best Act Ever olayına ben de acayip şaşırdım.Orda Th başta olmak üzere saçma sapan isimler yer alacağına en başta Muse olmalıydı yani.Dediğin gibi Best Act Ever'dan bahsediyoruz.Aday adaylarında bile Muse'un yer almadığı bir Best Act Ever ödülü verilecek.Hayret bir şey.

Out of this world:The Story of Muse...İsmine kurban Grin Cheesy Haber için çok sağol valla.Umarım buralarda da bulabiliriz kitabı.Özellikle Wembley anlarını uzun uzun anlatmasını umuyorum Cheesy Grin
Ayrıca Dvdyi bulamadım ama 1.5 GBlik olarak indirdim.Hatta az sonra izlemeyi planlıyorum uykum konsantremi bozmazsa Smiley Cheesy Siz istemeseniz de yorumlarımı tam olarak izledikten sonra aktaracağım.Yaşasın kötülük Grin Cheesy

Sonradan hatırlanan:Şarkıyla ilgili yorum yapmamışım sadece Muse ve Mike'la ilgili düşüncelerimi belirtmişim.Kınadım kendimi.Öhöm şarkıya dönersek;Rifflere hasta oldum.Haarp'taki Hysteria kadar olmasa da Smiley Şarkıyı tümden Matt söylese nasıl olurmuş diye merak etmedim değil.Hatta şahsi kanaatim keşke düet işini bırakıp sadece Muse olarak yapsalarmış çalışmayı.Matt'in o anlatmakta kelimelerin kifayetsiz kaldığı sesinden dinlemek ne güzel olurdu be hacı.

Bliss 31.08.2008 03:09:49
Bu "out of this world" tanımı Muse'a cuk oturmuş. Onlar dünyalı değil bence, Cydonia'lı falan Tongue. Rica ederim ayrıca Wink. Kitabı bulmak konusunda ise hiç umutlanmıyorum ben, imkânsız olduğuna eminim çünkü. Burda albümlerle/dvdlerle ilgili çok büyük sorunlar varken kitap asla gelmez (Ben Myers'ın Inside The Muscle Museum'u da gelmemişti, çok büyük uktedir içimde, tek çare her zamanki gibi yine netten sipariş, o da bayağı uğraştırıyor ama mecbur Roll Eyes).

Evet, güzel olabilirdi cidden, haklısın Smiley. Ama şarkıyı pek beğenmedim ben yahu, yani böyle çok "dıptıs dıptıs" tarzı bi'şey, iniş çıkışları hoşuma gitmedi. Muse'un enstrümanları konuşturması kurtarmış olayı ama şarkı yine de güzel kıvama gelememiş, Muse olmasaymış neler olurmuş tahmin bile edemiyorum Grin (bayağı acımasız bi' eleştiri oldu galiba, eheh Grin). Sanırım V Festival ya da Marlay Park'ta çaldılar bu Who Knows Who'yu.

Bu arada, iyi seyirler, yorumlarını aktarıverirsin sonra Smiley. Şimdiden tahmin edilebiliyor gerçi Wembley konserinin 2 gecesini de izledikten sonra insanın suratının alacağı ifade. Muse konusunda mazoşistlik yapmak istediğim an Wembley performanslarını izlemek yetip de artıyor bana şahsen Tongue.

Muser* 31.08.2008 11:30:25
Kitap için sağol Bliss.Gerçi bulamıycam %100 ama belli olmaz genede..Bu arada V festivalde Knights of Cydonia nın introsu değişikliğe uğramış Chris bu sefer mızıkayı konuşturmuş çok hoşuma gitti (: Who know who yu bende pek beğenmedim daha doprusu beğendim ama müziğini sadece müzik bana sıradan Muse müziğini anımsattı..İmmortal_deniz bana Haarp'ı nerden indirdiğini söyleyebilir misin bu arada ben hala indiremedimde (:

Bliss 31.08.2008 15:05:23
Kitap için sağol Bliss.Gerçi bulamıycam %100 ama belli olmaz genede..Bu arada V festivalde Knights of Cydonia nın introsu değişikliğe uğramış Chris bu sefer mızıkayı konuşturmuş çok hoşuma gitti (: Who know who yu bende pek beğenmedim daha doprusu beğendim ama müziğini sadece müzik bana sıradan Muse müziğini anımsattı..İmmortal_deniz bana Haarp'ı nerden indirdiğini söyleyebilir misin bu arada ben hala indiremedimde (:
Rica ederim Smiley.  Chris efendi pek yetenekli maşallah.

immortal_deniz nerden buldu bilmiyorum ama ben torrent'ı öneriyorum HAARP konusunda. Eminim bulursun torrent sayesinde. Daha kolay bi' yöntemi de olabilir tabii Smiley

immortal_deniz 31.08.2008 17:25:04
Durun reklam yapayım.Aresten indirdim efendim Smiley Torrent olayını düşündüm fakat çoğu üyelik istiyordu,uğraşmak istemedim ve dosyaların boyutları neredeyse kotam kadardı Grin O nedenle Ares'i seçtim tavsiye ederim.İndirmekle uğraşamam direkt yolla diyen olursa buyursun gelsin.Ama dosyanın 1,5GB olduğunu tekrar hatırlatayım ben. Smiley Cheesy

Ben diyorum zaten Who Knows Who'da düet tercih edilmemeliydi.Mike'ı vokale vermişler de nolmuş sanki.Müzik hariç hiç beğenmedim.Bence Matt yeniden yorumlasın parçayı Smiley

Kitabın buralara da düşmesi temennilerimle beraber avatarlarınızı kıskandığımı belirtmek isterim.Ben de Muse avatarı koyarım hıh Cheesy

Ayrıca Ema adaylarına taktım kafayı,niye Muse sadece Headliner aday adayları arasında?Rock,Best Act Ever ne güne duruyor?

Muser* 31.08.2008 17:54:30
İkinizede teşekkürler Smiley Sanırım her iki yöntemde aynı olucak Pc dandik olunca..Ah şu kota olmasaydı ne kadar güzel olucaktı üstüne birde farem bozuk Grin Aresim yok ne yazıkki zaten bu aralar haarp indirme işlemi hayallerimde kalıcak ama inat ettim indiremesemde alacağım:D Arkadaşım D&R den sipariş etmiş durumda bende o yola başvurucam sanırım Smiley Ben mi bu kadar şanssızım yoksa herkes benle mi aynı durumda Grin Ama bilgileriniz işime çok yarayacak yazma zahmetiniz için sağolun=)
Ema işi benim kafamdada aynı soru işaretini uyandırdı Best act ever da olmaması =/ Altta istediğiniz kategoriye sanatçı adı yazma bölümüne yazmış bulunmaktayım belki bir yararı olur Cheesy

Bliss 01.09.2008 20:34:54
Torrent'ın üyelik olayı çok kıl cidden ama üyelik istemeyen birsürü sağlam torrent sitesi var aslında. Demek ki HAARP içerenler bu kadar sık değillermiş  Undecided.

O değil de, yeni albümdeki şarkıların genelinin böyle olabileceğini düşününce ürperiyorum. Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı olurdu ama onlar işlerini iyi bilirler  Grin.

Fran pek şekerdi senin avatarda, şimdi de dedikoducu Muse'u görüyoruz gerçi, çok güzel  Cheesy. Dom bol bol gülmüştü o ödül töreninde.

Ema gerçekten ilginç. Best Act Ever yahu! Neyse bakalım bakalım, daha birsürü ödül töreni olacak önümüzdeki sene içinde/bu sene sonunda. Muhakkak en iyi canlı performans grubu, en iyi İngiliz grup vs gibi kategorilere aday olcaklardır.

Yalnız değilsin Muser  Cheesy, sipariş olayı en temizi olur senin için ama, öyle bi' şansın varsa kaçırma derim. Tekrar rica ayrıca Smiley.

Yeni bi' not;
Burdan Best Act in the World Today kategorisinde oy veriyoruz yine Muse'a. Yalnız şaka gibi ama Best Live Act kategorisinde Muse yok yine, ilginç.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18 19