|
||
| Darkness =) | ||
|
||
| Muse, hayranlarını beklenilen albüm konusunda uyardı. Her ne kadar albümün içinde yer alacak parçaların çoğunun bittiği söylense de grup albümün çıkışının çok yakın bir gelecekte olmayacağını açıkladı. Bascı Chris Wolstenholme, BBC 6 music’a yaptığı açıklamada şimdiye kadar 7 parçanın üzerinde çalıştıklarını ancak şarkıların hala eksiklikleri olduğunu anlattı. Grubun son albümü ‘Black Holes And Revelations’ 2006’nın Temmuz ayında piyasaya sürülmüştü. |
||
|
||
| Mtv'den sonra Muse'a Q awards 2008 adayı yolu göründü..Bu sene 'Bugünün en iyi canlı performansı' adayları arasında muse var diğer adaylar: Coldplay Metallica Kings of Leon Oasis Oy vermek için: http://promo.emapnetwork.com/qawards2008/cats.shtml |
||
|
||
Adaylara baktım...Düşünmeme bile gerek yok.Muse ![]() Haberdar ettiğin için çok sağol Muser* ![]() Ayrıca siteye girince, Muse'un myspace profilinden bu oylamayı görüp önceden de oy vermiş olduğumu farkettim ama tekrardan hatırlayıp bir kez daha oy vermek güzel oldu ![]() Best New Act:The Last Shadow Puppets Best Track-Katy Perry-I Kissed a Girl Breakthrough Artist-Duffy Best Video-The Ting Tings/That's Not My Name Best Album-The Last Shadow Puppets/The Age Of The Understatement Best Live Act-The Verve Best Act in the World Today- Muse
|
||
|
||
solistin kadınlarda beyaz mus çoraba karşı fetişi olduğunu okumuştum dergilerden birinde.kendimden bir şeyler buldum be
|
||
|
||
| harikalar. kendimden geçerek dinledigim gruplardan | ||
|
||
| Sing for absolition!:.... | ||
|
||
muse dinlediğim en iyi gruplardan. hatta yabancı müzik dinlemeye muse ile başladım.
|
||
|
||
| Bu yaştan sonra mezun oldular, bi' günlüğüne Plymouth Üniversitesi öğrencilerinden olmak için her şeyi yapabilirdim herhalde ;p Ölürüm size, ölürüm! |
||
|
||
Hahahaha Neden albümü bu kadar geç çıkarcakları belli oldu ders çalışmışlar meğerki o kadar zaman
|
||
|
||
Bu yaştan sonra mezun oldular, bi' günlüğüne Plymouth Üniversitesi öğrencilerinden olmak için her şeyi yapabilirdim herhalde ;p Aynen.Aslında mezuniyet günlerine toplanıp oraya gitmek vardı Ölürüm size, ölürüm!
|
||
|
||
Hahah, muhtemelen Öyle bi' şansımız olsaydı keşke, böyle bir mezuniyet törenim olsa ömür boyu unutmam imkânsız olurdu, şaka gibi yahu. ![]() Çok tatlılar =) |
||
|
||
Bugünümü muse günü ilan ediyorum madem gidemedik mezuniyete şarkılarını dınleyelım dimi
|
||
|
||
Matt in gömlek yorumsuz Evet Muse günü olsun bencede. ![]() 2 eylülüle Muse dinleyerek geçirmiştim.Malum Rockn Coke..
|
||
|
||
Matt in gömlek yorumsuz Şu albüm bi' çıksın, turneler başlasın sonra.. Evet Muse günü olsun bencede. ![]() 2 eylülüle Muse dinleyerek geçirmiştim.Malum Rockn Coke.. ![]() 2 Eylül 2006 Cumartesi gecesinin acısı öyle bi' çıkacak ki, "şu an ölmeye hazırım, evet artık ölebilirim" denilebilecek işte o zaman rahatça =) |
||