|
||
| Bu şarkıyı çokk seviyorum sen baktın,tüm gözlerim kıskandı resmini yarım kalan bu düş bizim mi?? süper ya bitiyorummm ![]() |
||
|
||
bende çok seviyorum.beni ağlatan mvö şarkılarından birisi daha.sözleri müthiş.müzik müthiş.mvö müthiş.
|
||
|
||
| bir sen baktın, tüm gözlerim kıskandı resmini sarıldık takvimlerce, anlattık ki hayata zaman yok kucağında, tek bir an bile yeter bana zaten yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen sarhoştum, evindeydi ellerim bütün günlerden başka bir ismin vardı senin titredim zamansızca, dün ve yarın yokoldu yanında birine olan sevginizin şarkıya dökülmüş hali..seni seviyorum demek bir nevi.. yarım kalan bu düş bizim mi??? |
||
|
||
| evet ya cok guzel bende cok begeniyorum bu sarkıyı | ||
|
||
| ben de çok seviyorum ya çok güzel bir şarkı en anlamlı şarkılarından birisi bence | ||
|
||
hayatımda beni bu kadar etkileyen bir şarkı daha yok...bu şarkı beni çok uzaklara götürüyor...muhteşem bir şarkı
|
||
|
||
| işte benim mvöye tapmamı sağlayan şarkılardan biri de bu.. bütün günlerden başka bir ismin vardı seninnn... |
||
|
||
| 23 den sonra en çok etkileyen şarkısı dinleyince insanın içi gidiyor yaf | ||
|
||
| BU ŞARKIYI DINLEMEKTEN HİÇ BİR ZAMAN BIKMAYACAGIM VE HERHALDE BİRİSİ İLE ŞARKIM OLACAKSA BU KESİNLİKLE BİR OLUR | ||
|
||
| gül kendineyi diğer albümlerden farklı bir yere koymamamı sağlayan şarkılardan bir tanesi | ||
|
||
gül kendineyi diğer albümlerden farklı bi yere koymamamı sağlayan şarkılardan bi tanesi ben dinlemedim onu hiç |
||
|
||
| insan bunu şarkıyı dinlerken çokk mutlu oluyor çok güzel bir şarkııııııııııı nerden geldin sen
|
||
|
||
birine olan sevginizin şarkıya dökülmüş hali..seni seviyorum demek bir nevi.. yarım kalan bu düş bizim mi??? gül kendine'yi gül kendime yapan şarkılardan biri... en sevdiğim... |
||
|
||
| evet çok süper ya yarım kalan bu düş bizim mi??? keşke sonundaki gizli şarkı kısmını da yazsaydın GÜZEL BİR HAREKET ÇEKMİŞİM DÜNYAYA!!! | ||
|
||
evet çok süper ya yarım kalan bu düş bizim mi??? keşke sonundaki gizli şarkı kısmını da yazsaydın GÜZEL BİR HAREKET ÇEKMİŞİM DÜNYAYA!!! onun için de var konumuz ![]() http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,2246.0.html |
||