|
||
| bana göre albümün en güzel ve en özel şarkısıdır.. hatta bana göre albümün en acıklı şarkısıdır.. hayranlığımın doruk noktasıdır.. iyi ki yazılmıştır
|
||
|
||
bayılıyorum bu sarkıya ya beni acayip etkiliyor
|
||
|
||
dinlemekten hiçbir zaman bıkmayacagım sarkılardan en özelidir. "bütün günlerden başka bir ismin vardı senin" her dinledigimde dünyayla baglantımı kesmeme yol acan sözdür.tam acıklayamasamda cok sey ifade eder bana. basit gibi görünür belki ama içinde aşkta dahil bi çok duyguyu barındırır benim için. sözleriyle, müzigiyle, yorumlayanıyla müthiş bir şarkıdır...
|
||
|
||
| (yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen..) albümün en hoş şarkılarından
|
||
|
||
| YARIM KALAN BU DÜŞ BİZİM Mİ? ahh ahh boyle güzel bir şarkı varmı ya... |
||
|
||
yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden... burada çok hoş bir kelime ve ses oyunu var.bu iki dize söylerken ''kaybeden''de birleşiyor ''kaybeden '' derken hem kendinden hemde sevdiği kişiden bahsetmiş oluyor =) .kaybedenler özne olarakta birleşiyor . mü-kem-mel : ) Gerçekten çok güzel bir saptama , bence "bir" parçası Gül Kendine albümünü sonlandıran bir bakımdan da bir çok gizli anlamı içinde barındıran bir şarkı
|
||
|
||
| Sözleri çok hoşuma gidiyor.Canlı klasik performansı da süper. | ||
|
||
MoR vE ÖtEsİ'nin en çookk sevdiğim şarkısı.. Sözlerine, müziğine bayılıyorum. Arkadaşlarıma dinletiyorum falan Zaten her yerde sözleri yazıyor, soruyolar nerden buldun ne güzel sözler bunlar diye.. _BiR_ '' Yarım kalan bu düş bizim mi'' Yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen .. !! |
||
|
||
yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden... burada çok hoş bir kelime ve ses oyunu var.bu iki dize söylerken ''kaybeden''de birleşiyor ''kaybeden '' derken hem kendinden hemde sevdiği kişiden bahsetmiş oluyor =) .kaybedenler özne olarakta birleşiyor . mü-kem-mel : ) Bu açıklamayı çok sevdim... |
||
|
||
| sen baktın tüm gözlerim kıskandı resmini....... girişiyle beni resmen titreten, ve yarım kalan bu düş bizim mi,yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen??kaybeden ben miyim derken nerden geldin senn??? diyeee devam edince de beni benden alıp götürenn çok sevdiğim,harun tekin yorumuna yeniden hayran kaldığım bi şarkıdır kendisi...=) | ||
|
||
YARIM KALAN BU DÜŞ BİZİM Mİ!? etkileyici.......bi ara acayip takmıştım şarkıya
|
||
|
||
| off çok güzel ya bu albümdeki en güzel şarkı bence | ||
|
||
gel de yorum yap simdi..seviyorum bu sarkiyi ne diyeyim daha. yarim kalan bu düs bizim mi?? |
||
|
||
| bu şarkı tek kelime ile süper, sözleri de çok güzel Her gün bir çok kez dinliyorum ama sıkılmıyorum. | ||
|
||
| bu şarkıyı seviyorum kendimde unuttuğum herseyi bana hatırlattı hersey için tesekkürler | ||