|
||
yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen...tek kelimeyle mükemmel
|
||
|
||
yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen...tek kelimeyle mükemmel bence de mükemmel bir şarkı ayrıca gitarla çalmayı çok sevdiğim şarkılardan ![]()
|
||
|
||
| "titredim zamansızca dünle yarın kayboldu yanında,yarım kalan bu düş bizim mi?"of süper bir şarkı alıp götürüyor insanı uzaklara... | ||
|
||
| " Zaman yok kucağında ; Tek bir an bile yeter bana zaten... " " Sen baktın tüm gözlerim kıskandı resmini " Bu şarkıda en sevdiğim bölümler... Şarkı ayrı bir güzel müziği ritmi ama sözleride çok can alıcı , hele ki Harun'nun bazı yerlerde sesini biraz inceltmesi şarkıyı mükemmel söylemesi. Şarkı'nın akustiği çok çok çok güzel. Zaten Powerturk Mor ve ötesi Akustik serilerini izlerseniz baştan sona Mor ve ötesine tekrar tekrar bağlanıp , Sese aşık olucaksınız. Çok çok güzel!! |
||
|
||
| çok güzel şarkı ya saf bir sevginin tablosu neler diyormuşum ben
|
||
|
||
| Bir (Burak Güven tarafından seslendirilen İyi şarkısı da bu şarkı içindedir) diye bir cümle var (wikipedia mor ve ötesi biyografisinde)ama asıllı mı bilmiyorum.Sizinde haberiniz olsun. |
||