|
||
| deniz'in sesi süper.özellikle slowlarda insanı dinlendiriyo.bu sabahların bir anlamı olmalı hala çok severek dinlediğim bi şarkı.. | ||
|
||
| canlı performanslarında bir kaç şarkı hariç solistinin ne dediği anlaşılmıyor birebir dinledim öyle yani... belki şarkıların hepsini ezbere bilmediğim içindir ama bilmesekte anlaşılması gerekir sesi çok kuvvetsiz solistin | ||
|
||
| rock' n coke ta iyiydiler bende seviyorum grubu ve şarkılarını dilerken zevk alıyıorum | ||
|
||
| rockn coke de dinledim deniz'in çıplak sesinde hiçbişe anlaşılmıyor | ||
|
||
| hiç sevmediğim bir grup vega. hele denize uyuz oluyorum. şu zamana kadar sölediği şarkıların hiçbirini anlamış değilim kelimeler çıkamıyor ağzından kadının. | ||
|
||
| bence sesi çok güzel denizin yaa beğeniyorum.. ağzında geveliyor biraz ama olsunn.... |
||
|
||
| vega benim morveötesi ve şebnem ferah kadar sevdiğim ve bir o kadar da özel bulduğum türk rock müziği için çok değerli çalışmaları olan son derece güzel müzikler yapan ve son derece özel elemanlara sahip olan bir grup... vega işte yani... rock'n coke bence güzeldi... deniz'in sesi zaten tartışılmaz bazen bende anlamıyorum ne dediğini ama onun sesindeki buğu çok güzel sanki bir enstrüman gibi... ve son olarak vegayı dinlemekten zevk alıyorum..umarım artık ANKARA şarkılarınada bir klip çekerler...ve biz ankaralıları sevindirirler...diye düşünüyorum...burdan anlaşılacağı gibi en sevdiğim şarkılarıda ANKARA... |
||
|
||
| bncede denizin sesi bi kaç şarkıdan sonra hiç anlaşılmıyor ama elimde değil gibi süper bi şarkı yazmışş döktrmüş cidden | ||
|
||
| bncede elimde değil süper | ||
|
||
rockn coke de dinledim deniz'in çıplak sesinde hiçbişe anlaşılmıyor hiç sevmediğim bir grup vega. hele denize uyuz oluyorum. şu zamana kadar sölediği şarkıların hiçbirini anlamış değilim kelimeler çıkamıyor ağzından kadının. katılıyorum
|
||
|
||
| vega'ya benzer bir grup daha var mı???ben varsada bilmiyorum... başka sesini anlamadığınız bir grup var mı???ben varsada bilmiyorum... farkı farkedenlerden olun bence vega tartışılmaz iyi gruplardan biri... ve birçok müzik gruplarına destek olmuş bir grup... vega gibi bir grup daha yok...ve birçok grup birbirine benzerken vega birtane!!!!!!! |
||
|
||
| iyi grup, güzel grup ve dinlenesi bi grup... | ||
|
||
| allahtan vegaya benzeğen başka bir grup yok sonra onşarın da ne dediğini anlamazdık. | ||
|
||
| dinlerken çok zevk alıyorum...ve ne yazık ki onların güzelliğinin yeni yeni farkına varıyorum. bu sıralar en çok elimde değil,bihaber,alışamadım yokuluğuna,mendil i dinliyorum... | ||
|
||
| vegawebsitesi müdavimiydim bir ara..şimdilerde site kapalı durumda..o günler güzeldi..deniz filan gelirdi siteye..şimdilerde ortalıkta görmek mumkun olmuyor.. pohpohperisi'nde ki sestir ki beni alıp götürür..eşsizdir..bu sabahların bir anlamı olmalı.. kadın vokaller arasında fazlasıyla beğendiklerimden... |
||