|
||
Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı... genellikle boyle çok mutsuz oldugum zamanlarda dinliyorum ve gerçekten çok yardımcı oluyor ...
|
||
|
||
| en güzel şarkıları elimde değil yani biz grupcak onu seviyoruz | ||
|
||
benim favori gruplarımdan biri oldu...mor ve ötesi , Duman , çilekeş sonrada vega geliyor
|
||
|
||
dinlerim severim ama bazen ne diyo deniz anlamıyorum
|
||
|
||
| album cikarsin diyorum !! | ||
|
||
Geçenki albümde deniz sesini zorluyordu ve bazen ne dediğini anlamıyordum.Ben çok beğeniyorum Vega'yı..En sevdiğim grupların baş sıralarından biridedir Vega..
|
||
|
||
vega nın en çok sevdiğim şarkısı... |
||
|
||
kim sevmiyor ki bu şarkıyı zaten bende sık sık dinlerim Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı parçasını
|
||
|
||
| konu yalnızlık , bunalım, ayrılık olunca vega ya yöneliyorum ... özelikle bu sabahların bir anlamı olmalı'yı ...!! | ||
|
||
| bu sabahların bir anlamı olmalı şarkısını seviyorum en çok | ||
|
||
| uğrunda ölünesi uğruna yanılası grup hayatıma verdiği renk ve ses tartışılamaz olan grup şarkılarıyla.. şarkı sözleriyle.. vokaliyle insanı bitiren grup ahh ahhh |
||
|
||
| gökyüzünden dünya'ya zor dünya'nın takdirleri. | ||
|
||
vega'ya pek isinamiyordum ben acikcasi. cok sevdigim bir ablam sayesinde dinlemeye basladim. arada dinliyorum, gercekten hos sarkilari var
|
||
|
||
| deniz'in sesini özledim ben ya. yepyeni şarkılarla duymak istiyorum.. albüm çıkarsınlar, albüm çıkarsınlar.. | ||
|
||
| Kesinlikle süper bir grup ama artık yeni albüm çıkarmalılar ve İzmire konser vermeye gelmeliler bence | ||