|
||
| Youtube adlı video paylaşım sitesine girenler"BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR"yazısıyla karşılaşıyor Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468. |
||
|
||
| yeter artık aç kapa aç kapa oyuncağa çevirdiler | ||
|
||
ne bu yaaa ............
|
||
|
||
| ben bir ara foruma engeliyken youtube'ye girme yolları adı altında bir konu ekledim ama işinize yarar mı bilmem eger bulursanız? | ||
|
||
| Çalışan bir proxy ; 148.233.159.58 port :80 Bunu deneyin arkadaşlar engel falan kamıyor. |
||
|
||
| kapatmakta haklılar hiç itiraz etmeyin ermeniler yunanlar durmuyoki hiç youtube yetkilileride o videoları silmeyince kapatıyoz bizdee | ||
|
||
| engelliyken youtube'ye girmenin bir yolu daha http://www.vtunnel.com/ sitesine girin Enter a URL below to browse the internet securely! yazısının altındaki kutucuga youtube yazıp enter'a basın. Youtube sayfası açılacak. Ben mor ve ötesi'nin bazı kliplerini izledim. Bende bir sorun çıkmadı. Umarım işinize yarar...Biraz bekleyebilirsiniz ... |
||
|
||
| yavas yavas bütün internet adressler kapaniyor,you tube google... | ||
|
||
| Biz belki Malezya olamyız ama küba gibi olursak hiç şaşırmam. | ||
|
||
Anonymouse yazın, youtube'un url adresini yazın açılır hemen ![]() Evet ya ne bu böyle, açıp kapayıp duruyorlar.
|
||
|
||
| Ne iş bu ya. böyle yaparak nereye varacaklar aklım almıyor. | ||
|
||
oyun oldu iyice saçmaladılar ya
|
||
|
||
kapatmakta haklılar hiç itiraz etmeyin ermeniler yunanlar durmuyorki hiç youtube yetkilileride o videoları silmeyince kapatıyoz bizdee Hakaret edilen biz, hakları elinden alınan biz. Ne kadar mantıklı ki bu ? |
||
|
||
| dalga mı geçiyorlar anlamadım aç kapa aç kapa... | ||
|
||
rezalet yine kapımı çaldı
|
||