|
||
| Başbakanlık Basın Merkezi, Hackerlar Tarafından Hacklendi. Karan Rumuzu ile Saldırıyı Gerçekleştirenler İlginç Bir Not Bıraktı. Başbakanlık Basın Merkezi, hackerlar tarafından hacklendi. Karan rumuzu ile saldırıyı gerçekleştiren hacker ya da hackerlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ilginç bir not bıraktı. Başbakanlık Basın Merkezi'nin http://www.bbm.gov.tr adresli internet sitesi, dün hackerların saldırısına uğrayarak, çalışamaz duruma geldi. Saldırı sonrası, siteye girmek isteyenler önce sitenin ana yüzü ile karşılaşıyor. Bir süre sonra ise site, 'Matrix' filmini andıran bir arka yüz üstüne saldırıyı gerçekleştiren Karan rumuzunun yer aldığı http://thekaran.org/basbakan.html adresli siteye yönlendiriliyor. Başbakan Erdoğan için bırakılan mesajda ise, "Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon biz de böyle duyururuz ! Bu kadar işsiz varken sen hala binlerce imam almaya devam et. Dualarla bu ülke kurtulur belki !" |
||
|
||
Bravo adamlara...En güzel tepki budur!
|
||
|
||
Helal olsun...
|
||
|
||
hacking olayının en çok bu yönünü seviyorum helal olsun ne diyelim.
|
||
|
||
"Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon biz de böyle duyururuz ! Bu kadar işsiz varken sen hala binlerce imam almaya devam et. Dualarla bu ülke kurtulur belki !" .. Çok komik ya, ne cesaret .
|
||
|
||
| Madem ki öyle işte böyle Budur....
|
||
|
||
| tekrardan imam atamaları başlasın internet sitesi kurtarılsın! | ||
|
||
| süper ya helal olsun valla ne diyim | ||
|
||
çok iyi ya.çok mutlu oldum.
|
||
|
||
bende öğrensem böyle bişey yapıcam
|
||
|
||
Bravo adama işte devrim neferi işte cesaret tebrik ederim aynen düşüncelerimi yazmış buda rte ye kapak olsun.
|
||
|
||
bende öğrensem böyle bişey yapıcam bende bilmek isterdim en basitini bilsek bile baya başları agrırdı ![]() ben hacker arkadaşım olsada yaptırsam derdim oh şimdi içim rahatladı
|
||
|
||
| La bu da birşey mi Bir Türk hacker Nasa'nın 24 saat korunan sitesinde Türk bayrağı sallandırmış.. | ||
|
||
tebrik ederim ben bu adamları bravo helal olsun
|
||
|
||
| Helal be! Eger bende hackerligi bilsem kesin denerdim
|
||