|
||
| Çinli özel birliklerin ağır eğitim koşulları 'Çin işkencesi' deyimini hatırlattı. İŞTE 'İŞKENCE'NİN FOTOĞRAFLARI http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=12130&p=1&rid=2 Çin Olimpiyatları'nın güvenliğini sağlayacak özel birlikler, organizasyona 3 kala yoğun bir eğitim programına alındı. Oyunların güvenliğini sağlayacak özel birlik askerlerine uygulanan eğitim teknikleri ise akla 'Çin işkencesi' sözünü hatırlattı. Askerlerin başlarını dik tutmalarını sağlamak için boyunlarının iki yanına sivri şişler konuyor. Ayrıca dik durmaları için de sırtlarına tahta aparatlar yerleştiriliyor. |
||
|
||
inanmıyorum yaa ....................
|
||
|
||
çok kötü bişey yazık o askerlere
|
||
|
||
| gercektende cin iskencesi | ||
|
||
| Manyak bu çinliler yaa... bir türlü ısınamamışımdır zaten.. sağoL... |
||
|
||
anne harbi sıyırmışlar bu ne ya adamın boynuna sivri sivri igneler uvvv tırstım birde taktir edilmeyi beklerler tövbe tövbe
|
||
|
||
yazık ya askerlere... ne biçim eğitim bu?
|
||
|
||
ürperdim su anda ya nasıl yapabiliyorlar böyle bişeyi yazık ya
|
||
|
||
Ayy, acımasız şeyler..Off çok kötü ya..
|
||
|
||
| böyle eğitim olmaz ki ... | ||
|
||
Ülkelerinin savunma sistemini güçlendireyim derken.. kendi askerlerine zarar veriyorlar...böyle bir eğitim söz konusu bile olamaz...iyici ne yapacaklarını şaşırdılar
|
||
|
||
ama onlar zaten asker arkadaslar, oje sürecek halleri yok ya, boyle sert egitim gormeleri lazim. Ha, bu yonteme tabi ki bayilmadim, ama Cin'den beklenir bu. Zavalli askerler ya, tam "ASAGI TUKURSELER SIS, YUKARI TUKURSELER TAHTA"
|
||
|
||
Ülkelerinin savunma sistemini güçlendireyim derken.. kendi askerlerine zarar veriyorlar...böyle bir eğitim söz konusu bile olamaz...iyici ne yapacaklarını şaşırdılar o iğneler çok fena bir de ![]()
|
||