|
||
| yer: Maimarkthalle - Mannheim Xaver-Fuhr-Straße Erkin Koray Özlem Tekin Teoman Mor ve Ötesi Emre Aydin Badem Göksel Gripin Nev Manga Gökce Seksendört Asli Gece Yolculari Yüksek Sadakat Biletler: 1 en ön : 89,-€ 2 : 69,-€ 3 : 49,-€ 4 :39,-€ giris saati : 17.00 konser baslangici: 20.00 daha fazla bilgi icin: http://www.turkce-rock.de/ |
||
|
||
| En sonunda ya. Hepsi bir arada, okadar mutluyum'ki
|
||
|
||
| ya bende gitmek istiyorum bu konsere bana 2 saat uzaklikta mannheim getirecek birini bulursam kacirmam müthis bir sey hepsi bir arada mor ve ötesi & emre aydin benim icin en önemli olanlar | ||
|
||
| valla ne diyim kadro müthiş.. gidin gidin ayağınıza kadar gelmişler, kaçırılmaz bence (: | ||
|
||
ya bende gitmek istiyorum bu konsere bana 2 saat uzaklikta mannheim getirecek birini bulursam kacirmam müthis bir sey hepsi bir arada mor ve ötesi & emre aydin benim icin en önemli olanlar bize'de 2 saat uzak ![]() babami ikna edebilirsem gidecegiz, bölye birsey kacmaz ya, Tugcenin dedigi gibi müthis kadro
|
||
|
||
ya bende gitmek istiyorum bu konsere bana 2 saat uzaklikta mannheim getirecek birini bulursam kacirmam müthis bir sey hepsi bir arada mor ve ötesi & emre aydin benim icin en önemli olanlar bize'de 2 saat uzak ![]() babami ikna edebilirsem gidecegiz, bölye birsey kacmaz ya, Tugcenin dedigi gibi müthis kadro ![]() ama cok kötü sinav tarihlerime denk geldi annemleri ikna edersem ordayim lafi bile olamaz ama sinavlarin? diye sordular dün hemen ![]() ya bu kacarmi hic hem emre hem mvö hem manga
|
||
|
||
| mannheim nerede | ||
|
||
mannheim nerede almanyada |
||
|
||
çok iyi sanatçılarve gruplar ,en önemlisi de morlarımız var.imkanınız varsa kaçırmayın... iyi eğlenceler...
|
||
|
||
valla imkan bulanlar sakın kaçırmasın derim mükemmel kadro özelliklede MORlar var.
|
||
|
||
| Yine gidemiyom of ya:( | ||
|
||
| kadro süper kaçırılmaz bu konser bencede imkan bulan sakın kaçırmasın | ||
|
||
güzel fotoğraflar bekliyoruz.. mordaşlar...
|
||
|
||
| yaa hepsi orda kesinlikle gitmem gerek bu konser kaçmaz ama izin koparmam lazım sınavım iyi geçerse yollarlar ve gidersem fotoğrafları koyarım ama lütfen tam belli olmadığı için gidenler fotoğraf çekip koysunlar lütfen... haberdar eden dosta çook teşekkür ederim |
||
|
||
| Biktim artik ya.. Hep almanya, almanya, almanya.. Yeter artik.. | ||