|
||
Harun'un pantolonuna bayıldım..... ![]() resimler için de çok teşekkürler... |
||
|
||
[/ ![]() [URL=http://imageshack.us] [/ |
||
|
||
Arkadaslar,hepinize tesekkur ederim!!! mvo_only4me,sana ozellikle cooooooooooooooooooooooo.............k tesekkurler,Harunun resimleri icin,senin eklediklerin hepsinden harika cikmis.Cok sagol!
|
||
|
||
Anlaşılan Keröz ün gitarı tamir olmamış hala
|
||
|
||
Anlaşılan Keröz ün gitarı tamir olmamış hala ![]() evet .........
|
||
|
||
paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...konser her zaman ki gibi mükemmel geçmiş..
|
||
|
||
| Vay vay..resimler süper.. | ||
|
||
Harun abinin pantolana bak ya .........
|
||
|
||
Harun abinin pantolana bak ya pantolonu kot değil mi? .........
|
||
|
||
Aaa biz de yok Harun'un göbeği yok pantolonu adamcağızın herşeyine karışıyoruz ya . Bidenemiz o bizim yauv inşallah bozulmuyodur şu göbek olayına.
|
||
|
||
Aaa biz de yok Harun'un göbeği yok pantolonu adamcağızın herşeyine karışıyoruz ya . Bidenemiz o bizim yauv inşallah bozulmuyodur şu göbek olayına. ![]() yok yok bozulmuyordur..hava alanındayken biri harunun göbeğine bakın demiş.. harun bunu duymuş tabi.. :)benim de kulaklarım yoktu zaten demiş ve gülmüş..iyi beslediler orda bizi demiş.. tabiki o bizim bi tanemiz..göbekli bile tatlı o yaa..
|
||
|
||
Aaa biz de yok Harun'un göbeği yok pantolonu adamcağızın herşeyine karışıyoruz ya . Bidenemiz o bizim yauv inşallah bozulmuyodur şu göbek olayına. ![]() yok yok bozulmuyordur..hava alanındayken biri harunun göbeğine bakın demiş.. harun bunu duymuş tabi.. :)benim de kulaklarım yoktu zaten demiş ve gülmüş..iyi beslediler orda bizi demiş.. tabiki o bizim bi tanemiz..göbekli bile tatlı o yaa.. ![]()
|
||
|
||
bir üstteki msj a alıntı yapmasanız ![]() evet o biri benim. ama vallahi uzatmayın şu konuyu.adamdan özür diledim, bakarsınız okur bunları falan yanlış anlar beni.lütfen uzatmayın
|
||
|
||
Harun abinin pantolana bak ya pantolonu kot değil mi? .........![]() ben biraz komik diye söyledim ama .........
|
||
|
||
bir üstteki msj a alıntı yapmasanız pardon..![]() evet o biri benim. ama vallahi uzatmayın şu konuyu.adamdan özür diledim, bakarsınız okur bunları falan yanlış anlar beni.lütfen uzatmayın ![]() tamam..
|
||