|
||
konsere gidebilirim insallah. gidersem bol bol resim cekerim hepinize
|
||
|
||
| Almanya'da yaşayan arkadaşlar için müthiş fırsat; Rock ziyafeti bu olsa gerek | ||
|
||
Ya bende zannettim reklamı çıkıp duruyordu bir müzik kanalında burada (Türkiye'de) yapılacak zannediyordum Mannheim'ide festivalin adı zannediyordum tüh ya te Almanya'daymış hayallerim yıkıldı.
|
||
|
||
Ya bende zannettim reklamı çıkıp duruyordu bir müzik kanalında burada (Türkiye'de) yapılacak zannediyordum Mannheim'ide festivalin adı zannediyordum tüh ya te Almanya'daymış hayallerim yıkıldı.Başka birşey söylemicem, çünkü aynen virgülüne, noktasına kadar aynı düşünüyordum
|
||
|
||
ben de türkiye'de zannettim ilk gördüğüm zaman, gidiyodum az kalsın ama sonra çaktım zor olsa da başardım bence kaçırmayın gidin derim bir daha böyle sanatçıları beraber ne zaman görebiliriz ki ben gelebilsem ..............
|
||
|
||
| Su 1.kategori bilet parasini ve gidis parasini bir araya getirmek icin neler yaptim...^^ Neyse en sonunda biletleri alabildim. Sizler icin bol bol resim cekecegim arkadaslar
|
||
|
||
oh oh (: bekliyoruz Ayselcim dediğin gibi fotoğraf ve yorum bolcana
|
||
|
||
oh oh (: bekliyoruz Ayselcim dediğin gibi fotoğraf ve yorum bolcana ![]() Eger bir talihsizllik cikmassa sizi fotograflar'la bombaliyicagim
|
||
|
||
ayselcim tek umudumsun
|
||
|
||
| ben bunun reklamını avrupa atv'de görmüştüm. bilmiyorum. net hatırlayamadım şimdi. ama büyük olasılıkla bunun reklamı olması lazımdı. | ||
|
||
cok mutluyum bende biletleri aldim size bol bol resim cekerim
|
||
|
||
Evet gidenlerden mutlaka fotoğraf bekliyoruzzz ![]() fotoğraflarınızı sakın eksik etmeyin
|
||
|
||
bende gidemicem of yaa..buraya kadar gelmisler..tamda sinav zamani ![]() resim ceken buraya koysun..bari böyle hasret giderelim mor abilerimizle |
||
|
||
ouuvvv kadroya bakk yaaa
|
||
|
||
| oh ne güzelmiş | ||