|
||
konsere gidebilirim insallah. gidersem bol bol resim cekerim hepinize tansu ablanla yarışa girmeni bekliyorum.resim çekerken ![]()
|
||
|
||
konsere gidebilirim insallah. gidersem bol bol resim cekerim hepinize tansu ablanla yarışa girmeni bekliyorum.resim çekerken ![]() ![]() ben aslinda sadece keremimin resimlerini cekmeyi düsünüyordum ablamla anlasmistik ablamda herkezi ama cekerim herkezin resimini
|
||
|
||
konsere gidebilirim insallah. gidersem bol bol resim cekerim hepinize tansu ablanla yarışa girmeni bekliyorum.resim çekerken ![]() ![]() ben aslinda sadece keremimin resimlerini cekmeyi düsünüyordum ablamla anlasmistik ablamda herkezi ama cekerim herkezin resimini ![]() işte ikinci merve vakası...
|
||
|
||
| ya 14 yaşında olduğum için ne istanbula ne izmire ne de almanya ya konsere gidebiliyorum .inşallah yakında ankarada olur da bende giderim | ||
|
||
| yaa bende kaçırdım konserlerini:(:(artık 28 haziranı beklicez . Bu sefer inşallah ona gidebilimm..çook istiyorum | ||
|
||
| ne almanyadamı................................. |
||
|
||
| Ooo yarın değil mi.. haydi iyi eğlenceler gidenlere.. |
||
|
||
| evet gidebilenler icin yarin süper bir gün olacagi kesin.. iyi eglenceler herkese bizim icin de eglenin
|
||
|
||
Ve tabi bol bol fotoğraflar, videolar..
|
||
|
||
evet fotoğraf ve video istiyoruz bizim için de bol bol eğlenin ..........
|
||
|
||
evet.. bolca resim ve video rica edecegim
|
||
|
||
Oh oh az kaldi konsere.. ![]() Tabiki bol bol fotograf cekecegiz.
|
||
|
||
Bol bol eğlenin bizim yerimize de.Büyük güne adım attık bol resim video bekliyoruz.
|
||
|
||
bizim yerimize de eğlenin ve fotoğraf çekin
|
||
|
||
| ya canlarıma yazık çok yoruldular git gel ben izlerken yoruldum onlar daha bitiktir allah yardımcıları olsun gidenlere bol eglenceler bizdende morlarımıza selamlar | ||