|
||
mor ve ötesinin en geç çıkmış olduğu konser olarak tarihe geçer mi ![]() Evet gecer .Su an konserden geliyorum, Morlar sabahin köründe daha gün isimadan, mahallenin picleri sokaga firlamadan ciktilar, ( saat 5.30 - 6.00 arasi ). Konser süperdi. Resimleri öglen ekleyecegim, diger ayrintilarida anlatacagim . Ilk basta bir pc'ye gecirmem gerekiyor
|
||
|
||
saat kaçta çıkmışlar öyle Aysel süper bir gündü eminim. Bekliyoruz resimleri
|
||
|
||
of ayselcim baya gec cikmislar ama kesin süper gecmistir...hadi bekliyoruz sabirsizlikla fotograflari ![]() emre aydin da cektinmi hic
|
||
|
||
fotoğrafları ve konserin kısa özetini merakla bekliyoruz..
|
||
|
||
Morlar sabah dogru ciktiklari icin fotograf makinesinin sarji bitmisti, ama korkmayin arkadasim bol bol cekti, o bana hepsini yollasin buraya ekliyecegim, diger ayrintilarida yazicam, cok güzel gecti simdilik bunu bilmenizi isterim
|
||
|
||
faylaşım için teşekkürler...
|
||
|
||
inanmiyorum ya! süper gercekten..ben de gidemedim. bize de 2 bucuk 3 saat uzaklikta, bir de o gün sinavim falan vardi, babamin da isi olunca..kandiramadim yani dün icim icimi yiyordu, herkes egleniyor ben böyle kös kös evde oturuyorum diye. giden arkadaslar kesin cok eglenmistir. sizin adiniza sevindim. fotograflar icin tesekkürler, devamini da bekliyorum
|
||
|
||
keremim ( fotograf makinesinin sarji bitigi icin cep telefonumdan cektim, onlari ekliyorum simdi, arkadasim diger fotograflari yollasin bende buraya eklerim )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| Konser cok güzel gecti. Dün saat 13.30 ordaydik zaten, Gece yolcularini, nev ve Teomani prova yaparken duyduk .Saat 18.00da herkesi iceri aldilar, 9da konser basladi. Morlar en son olarak cikti, bir derdim var, sevda cicegi, re , cambaz , deli, sirket ve kücük sevgilimi söylediler. ( aslinda herkes 4 sarki söyleyecekti ama zaten herkes 4 sarki söyleseydi Morlar sabaha dogru cimkazdi^^ - böyle birseyi Harun abi de dedi ) Harun abi sahneye gözlügü ile cikti, ara sira birasindan birseyler iciyordu .Kerözü ilk kez gördügüm icin cok heycanliydim ( kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim )Konser bitti , birden herkes dagildi, kulise girmek yasakti, bizde kulis önünde bekledik, ( bu ara oralara girebilmemiz bile cok zor du, rockstanbul.de'den Harun abi bize yardimci oldu )Biz beklerken, birden Harun abi merdivenleri cikti, yukari geldi, Fotograf cekildik, pankartimiza imza atti, babam durmadan: Harun bizi tanidin mi biz diger konserde de vardik dedi, Harun abi'de: evet tanidim yaninizda bir bey ve kizi daha vardi dedi ![]() Harun abi sonra geri döndü, ben pesinden gittim, "Keremi'de cagirabilirmisniz,onunlada resim cekinebilirmiyim dedim" Harun abi, dur dedi, burdan sonra korumalar sana iyi davranmaya bilir, ben sorarim dedi. Iste bekledik, bekledik, birden Harun abi cikti, ben keröz gelmiyor zanettim, birden Keröz geldi, ben birden acayip heycanlandim ![]() Keröz'Le de fotograf cekildik, Oda pankartimiza imza atti ![]() Burak abi'de geldi, birden selam verince cok sasirdik, ( cok uzuun boylu, havaya bakip onu görünce cok sasirdik) . Oda pankarta imza atti, ( pankarti cekip buraya eklicem) Burak abi cok uzun oldugu icin merdivenlerin asagsina indi, boyumuz fotoda ayni olsun diye ( yine de dahah uzun görünüyordu, )Son baharda yine geliceklermis, cok güzel gecti=) |
||
|
||
Tansu cogu seyleri yazmis bile, ama ben dahada fazla ayrinti vereyim ![]() Ilk olarak Gökce cikti, sakin gecti, sonra Gripin ( Gripin sahnede cok kisa durdu , karismasin kimseleri söylemlerini gercekten cok isterdim, ama zaman kisitliydi) , sonra Emre Aydin ardindan Manga , Göksel vs vs. Manganin canli performansi gercekten harika, bu kadar cosacagimi hic düsünmezdim Babam Özlem Tekin hastasi oldugu icin, onun bol bol fotografini cekti, sabaha kadar sarj yetmedi, arkadsimda resimler, o yollasin hepsini buraya ekleyecegim:) En ön siradaydik, ama en ön siranin önünde gazeteciler ve fotografcilar vardi, durmadan pankartimizi onlara dogru tutup poz vermemizi istediler , ( fandan olmayanlar bile pankarti kaldirdi )Morlardan önce Nev cikti, Fransa'dan onun fan club üyeleri gelmisti, Nev onlari kulise cagirtirmisti sonradan ![]() En son olarak Morlar cikti, ilk olarak bir derdim var, sevda cicegi, re, sirket, kücük sevgilim, cambaz ve deliyi söylediler. Harun abi gözlügü ile cikti, Keröz cok atlayip zipladi, sirkette yüz ifadesi durmadan degisiyordu ^^. Burak abi'de yerinde durmadi, bizim pankartli oldugmuzu görünce el salladi bize dogru Kücük sevgilimi söylerlerken Tansu gazetecilerin oldugu yere gitti, en öndeydi, bunu nasil basardi bilmiyorum cünkü korumalardan biri görseydi disari atardi onu , Tam kerözün önünde durdu, ona hediye almis, onu atti.Sonra bitti konser, herkes dagildi, rockstanbul.de'den Harun abi bize baya bir yardimci oldu , kulise girmek yasakti, kulis asagdaydi, bizde merdivenlerin önünde bekledik. Sonra Harun abi cikti, resim cekildik, pankarta imza atti, ( bizi unutmamis- son konserden aklinda kalmisiz )Baska kizlarda vardi, onlarda fotograf cektiler Harun abi ile beraber, Harun abi sonra yine asaya indi, Sonra Keröz ile geldi. ( Tansu heycandan elini kolunu nereye koycagini bilmedi ) He bu ara Harun abiye : Istanbuldaki fanlarin cok selami var dedim, oda - ya öyle mi dedi. Harun abiye cok daha seyler söyledim , ama simdi hepsi aklima gelmiyor^^.Keröz geldi, onunlada cekildik, imza atti, rockstanbul.de'den Harun abi keröze: ilerde bende sizinle gitar calicam dedi, bende hemen atladim: bende 10 yil sonra baterimle size eslik ederim dedim, oda güldü ![]() ( bu ara burakpurple Tansu icin keremi vidyoya cekmisti, Kereme o Tansunun bu Tansu oldugnu söyleyince güldü, aa öyle mi ozaman selamin kime gittigni biliyoruz dedi) Zaten durmadan tansunun yanaklarni tuturyordu, egildi, Tansuyu yankalrindan öpücekti, Tansu anlamadi ilk basta , sonra Tansuyu yanakalrindan öptü iste ![]() Burak abi'de geldi, biz ilk basta fark etmedik, Selam diyince biz: aaaa dedik, iste biraz konustuk, Resim cekildik, Burak abi gercekten cok iyi ve icten biri ![]() Sonbahar da yine geliceklermis ![]() |
||