mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 6 Haziran 2008 - Mannheim'da Mor ve Ötesi

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10

mvo_only4me 07.06.2008 09:34:22
mor ve ötesinin en geç çıkmış olduğu konser olarak tarihe geçer mi Tongue Cheesy

Evet gecer  Cheesy .
Su an konserden geliyorum, Morlar sabahin köründe daha gün isimadan, mahallenin picleri sokaga firlamadan ciktilar, ( saat 5.30 - 6.00 arasi ).
Konser süperdi. Resimleri öglen ekleyecegim, diger ayrintilarida anlatacagim Cool. Ilk basta bir pc'ye gecirmem gerekiyor  Smiley

tuğçee 07.06.2008 09:39:28
saat kaçta çıkmışlar öyle  Shocked Aysel süper bir gündü eminim. Bekliyoruz resimleri  Smiley

Asi_GuzeL 07.06.2008 11:43:00
of ayselcim baya gec cikmislar Cheesy ama kesin süper gecmistir...
hadi bekliyoruz sabirsizlikla fotograflari Grin

emre aydin da cektinmi hic Grin

ebru_mwo 07.06.2008 11:58:16
fotoğrafları ve konserin kısa özetini merakla bekliyoruz.. Grin

mvo_only4me 07.06.2008 16:41:39
arkadaslar sirayla eklemeye basliyorum , ilk cikan Gökce'ydi:

mvo_only4me 07.06.2008 17:23:16
sonra Gripin Kiss Kiss Kiss

mvo_only4me 07.06.2008 17:33:59
Sonra Emre Aydin

mvo_only4me 07.06.2008 17:40:40
Sonra Manga  Cheesy

mvo_only4me 07.06.2008 17:46:50

mvo_only4me 07.06.2008 17:48:39
Morlar sabah dogru ciktiklari icin fotograf makinesinin sarji bitmisti, ama korkmayin arkadasim bol bol cekti, o bana hepsini yollasin buraya ekliyecegim, diger ayrintilarida yazicam, cok güzel gecti simdilik bunu bilmenizi isterim Cheesy Cheesy

meleğim 07.06.2008 17:51:59
faylaşım için teşekkürler... Wink

DünyaYalanSöylüyor 07.06.2008 17:56:18
inanmiyorum ya! süper gercekten..ben de gidemedim. bize de 2 bucuk 3 saat uzaklikta, bir de o gün sinavim falan vardi, babamin da isi olunca..kandiramadim yani Sad
dün icim icimi yiyordu, herkes egleniyor ben böyle kös kös evde oturuyorum diye. giden arkadaslar kesin cok eglenmistir. sizin adiniza sevindim. fotograflar icin tesekkürler, devamini da bekliyorum Smiley

tansuuu 07.06.2008 18:12:51
keremim Kiss Kiss ( fotograf makinesinin sarji bitigi icin cep telefonumdan cektim, onlari ekliyorum simdi, arkadasim diger fotograflari yollasin bende buraya eklerim )

tansuuu 07.06.2008 18:43:55
Konser cok güzel gecti.
Dün saat 13.30 ordaydik zaten, Gece yolcularini, nev ve Teomani prova yaparken duyduk Cheesy.
Saat 18.00da herkesi iceri aldilar, 9da konser basladi.
Morlar en son olarak cikti, bir derdim var, sevda cicegi, re , cambaz , deli, sirket ve  kücük sevgilimi söylediler. ( aslinda herkes 4 sarki söyleyecekti ama zaten herkes 4 sarki söyleseydi Morlar sabaha dogru cimkazdi^^ - böyle birseyi Harun abi de dedi )
Harun abi sahneye gözlügü ile cikti, ara sira birasindan birseyler iciyordu Grin.
Kerözü ilk kez gördügüm icin cok heycanliydim   Roll Eyes ( kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim Grin )
Konser bitti , birden herkes dagildi, kulise girmek yasakti, bizde kulis önünde bekledik, ( bu ara oralara girebilmemiz bile cok zor du, rockstanbul.de'den Harun abi bize yardimci oldu Cheesy)
Biz beklerken, birden Harun abi merdivenleri cikti, yukari geldi, Fotograf cekildik, pankartimiza imza atti, babam durmadan: Harun bizi tanidin mi biz diger konserde de vardik dedi, Harun abi'de: evet tanidim yaninizda bir bey ve kizi daha vardi dedi  Grin
Harun abi sonra geri döndü, ben pesinden gittim, "Keremi'de cagirabilirmisniz,onunlada resim cekinebilirmiyim dedim"
Harun abi, dur dedi, burdan sonra korumalar sana iyi davranmaya bilir, ben sorarim dedi.
Iste bekledik, bekledik, birden Harun abi cikti, ben keröz gelmiyor zanettim, birden Keröz geldi, ben birden acayip heycanlandim Grin
Keröz'Le de fotograf cekildik, Oda pankartimiza imza atti Cheesy
Burak abi'de geldi, birden selam verince cok sasirdik, ( cok uzuun boylu, havaya bakip onu görünce cok sasirdik) . Oda pankarta imza atti, ( pankarti cekip buraya eklicem) Burak abi cok uzun oldugu icin merdivenlerin asagsina indi, boyumuz fotoda ayni olsun diye Grin ( yine de dahah uzun görünüyordu, )

Son baharda yine geliceklermis, cok güzel gecti=)

mvo_only4me 07.06.2008 19:32:49
Tansu cogu seyleri yazmis bile, ama ben dahada fazla ayrinti vereyim Smiley

Ilk olarak Gökce cikti, sakin gecti, sonra Gripin Kiss ( Gripin sahnede cok kisa durdu Undecided, karismasin kimseleri söylemlerini gercekten cok isterdim, ama zaman kisitliydi) , sonra Emre Aydin ardindan Manga , Göksel vs vs.
Manganin canli performansi gercekten harika, bu kadar cosacagimi hic düsünmezdim Cheesy
Babam Özlem Tekin hastasi oldugu icin, onun bol bol fotografini cekti, sabaha kadar sarj yetmedi, arkadsimda resimler, o yollasin hepsini buraya ekleyecegim:)
En ön siradaydik, ama en ön siranin önünde gazeteciler ve fotografcilar vardi, durmadan pankartimizi onlara dogru tutup poz vermemizi istediler Grin, ( fandan olmayanlar bile pankarti kaldirdi Cheesy)
Morlardan önce Nev cikti, Fransa'dan onun fan club üyeleri gelmisti, Nev onlari kulise cagirtirmisti sonradan Smiley
En son olarak Morlar cikti, ilk olarak bir derdim var, sevda cicegi, re, sirket, kücük sevgilim, cambaz ve deliyi söylediler.
Harun abi gözlügü ile cikti, Keröz cok atlayip zipladi, sirkette yüz ifadesi durmadan degisiyordu ^^.
Burak abi'de yerinde durmadi, bizim pankartli oldugmuzu görünce el salladi bize dogru Cheesy
Kücük sevgilimi söylerlerken Tansu gazetecilerin oldugu yere gitti, en öndeydi, bunu nasil basardi bilmiyorum cünkü korumalardan biri görseydi disari atardi onu Grin , Tam kerözün önünde durdu, ona hediye almis, onu atti.
Sonra bitti konser, herkes dagildi, rockstanbul.de'den Harun abi bize baya bir yardimci oldu Kiss , kulise girmek yasakti, kulis asagdaydi, bizde merdivenlerin önünde bekledik. Sonra Harun abi cikti, resim cekildik, pankarta imza atti, ( bizi unutmamis- son konserden aklinda kalmisiz Grin)
Baska kizlarda vardi, onlarda fotograf cektiler Harun abi ile beraber, Harun abi sonra yine asaya indi, Sonra Keröz ile geldi. ( Tansu heycandan elini kolunu nereye koycagini bilmedi Grin) He bu ara Harun abiye : Istanbuldaki fanlarin cok selami var dedim, oda - ya öyle mi dedi.  Smiley Harun abiye cok daha seyler söyledim , ama simdi hepsi aklima gelmiyor^^.
Keröz geldi, onunlada cekildik, imza atti, rockstanbul.de'den Harun abi keröze: ilerde bende sizinle gitar calicam dedi, bende hemen atladim: bende 10 yil sonra baterimle size eslik ederim dedim, oda güldü Grin
( bu ara burakpurple Tansu icin keremi vidyoya cekmisti, Kereme o Tansunun bu Tansu oldugnu söyleyince güldü, aa öyle mi ozaman selamin kime gittigni biliyoruz dedi)
Zaten durmadan tansunun yanaklarni tuturyordu, egildi, Tansuyu yankalrindan öpücekti, Tansu anlamadi ilk basta , sonra Tansuyu yanakalrindan öptü iste Cheesy

Burak abi'de geldi, biz ilk basta fark etmedik, Selam diyince biz: aaaa dedik, iste biraz konustuk,  Cheesy Resim cekildik, Burak abi gercekten cok iyi ve icten biri Cheesy Kiss

Sonbahar da yine geliceklermis Cheesy Cheesy

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10