|
||
Konser değerlendirmesi ve fotoğraflar için teşekkürler
|
||
|
||
| kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim çok tatlısın tansu...paket yaptırdınmı bari...
|
||
|
||
keşke almanya da olsaydım ![]()
|
||
|
||
ya keröz çok tatlı da harunun fotoğrafları yok mu?
|
||
|
||
Yine çoşturmuşlar resimler için teşekkürler ..............
|
||
|
||
| Ohooo ben yine kalmışım saf saf..süperler ya bayıldım.. çok teşekkürler..
|
||
|
||
| Almanyadaki konseri TV-de yayimladilarmi?? | ||
|
||
kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim çok tatlısın tansu...paket yaptırdınmı bari... ![]() paket aslinda yaptircaktim ama sabah cikmistik yola, zaman yetmemisdi , kereme zaten hediyeyi atarken cok sasirmisti cünkü yanlislikla gitarin üstüne atmistim
|
||
|
||
kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim çok tatlısın tansu...paket yaptırdınmı bari... ![]() paket aslinda yaptircaktim ama sabah cikmistik yola, zaman yetmemisdi , kereme zaten hediyeyi atarken cok sasirmisti cünkü yanlislikla gitarin üstüne atmistim ![]() eyvah eyvah... iyiki kafasına gelmemiş...
|
||
|
||
tansuu,Harunun resmini gormedim ama,ya... ![]() ya keröz çok tatlı da harunun fotoğrafları yok mu? ![]() Arkadaslar dahademin de dedigim gibi, sabaha kadar fotograf makinasinin sarji bitti, fotograflari arkadasim cekti , bana yollasin hemen buraya ekliyecegim, Tansu sadece kerözü cekti ( ve sizlerle paylasti) Biraz sabirli olun sizlerle diger resimleride paylasacagim
|
||
|
||
tansuu,Harunun resmini gormedim ama,ya... ![]() fotografin sarji bitmisti bende keremi telefondan cekmistim arkadasimda benim icin keremi cekmisti ama yanlis hatirlamiyorsam resimlere bakarken harun abinin resimi de vardi
|
||
|
||
kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim çok tatlısın tansu...paket yaptırdınmı bari... ![]() paket aslinda yaptircaktim ama sabah cikmistik yola, zaman yetmemisdi , kereme zaten hediyeyi atarken cok sasirmisti cünkü yanlislikla gitarin üstüne atmistim ![]() eyvah eyvah... iyiki kafasına gelmemiş... ![]() evet iyiki kafasina gelmemis ,hediyeyi atdigimda bakti ve güldü ( sasirdi )
|
||
|
||
Hakkaten on numara bir gece geçirmişsiniz.. sizin adınıza çok sevindim arkadaşlar..
|
||
|
||
kücük sevgilimi söylerken, keröze aldigim hediyeyi firlattim çok tatlısın tansu...paket yaptırdınmı bari... ![]() paket aslinda yaptircaktim ama sabah cikmistik yola, zaman yetmemisdi , kereme zaten hediyeyi atarken cok sasirmisti cünkü yanlislikla gitarin üstüne atmistim ![]() eyvah eyvah... iyiki kafasına gelmemiş... ![]() evet iyiki kafasina gelmemis ,hediyeyi atdigimda bakti ve güldü ( sasirdi )çok şeker olduğunu düşünmüştür... tekrar teşekkürler yorumlar için...
|
||
|
||
çok güzel anlatmışsınız arkadaşlar,çok sağ olun. fotoğraflar için de tabii.
|
||