|
||
| http://saglik.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,6278042&id=6098 Kalbin mi, aklın mı? Söz konusu aşk olduğunda duygularının peşinden mi gidiyorsun, yoksa her zaman akılcı mı davranıyorsun? Yanıtı bu testte gizli! Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. Simdi neden bu kadar sevildigimin farkindayim..
|
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. |
||
|
||
dengedesin diyor ama ben dengesizim biliyorum
|
||
|
||
Bana da dengedesin çıktı. Hep aynı zaten ![]() Çok dengeliyimdir çoookk..
|
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. o kadar da dengeli falan değilim,hele ki konu buysa
|
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. |
||
|
||
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. ben ve dengede olmak ilginç ![]() |
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun. Bu test yanlış.Ben Dengeli bir insan değilim.Ki erkek arkadaşımda diyor.Hafif( ) gidip gelmelerim olduğunu.
|
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun alakam yok yani
|
||
|
||
| Dengedesin Mantığın ve kalbin arasındaki dengeyi o kadar güzel kurmuşsun ki, sana hayran olmamak elde değil. Aşk ilişkilerinde de bu dengeyi sağlaman, erkeklerin de çok hoşuna gidiyor. Karşındaki yakışıklı, kalbinin sesini dinleyen bir romantik de olsa, aklını dinleyen bir yakışıklı da olsa, sen orta yolu buluyorsun |
||
|
||
| valla bende de dengedesin çıktı arkadaşlar galiba bu testin başka cevabı yok:) | ||
|
||
valla bende de dengedesin çıktı arkadaşlar galiba bu testin başka cevabı yok:) aynen katılıyorum.banada dengedesin cıktı ama ben öyle oldugumu düşünmüyorum
|
||
|
||
bu testin erkekler için olanı yok mu ? çok magazinsel test bunlar ya ciddi bir test lazım bana =)
|
||
|
||
bana da dengedesin çıktı Herkese aynı sonuç çıkmış
|
||