|
||
harbiden ilginç ötesi
|
||
|
||
| şaşırtıcı ama ayrılan eşler için noluyor bu o yüzük parmaklar da mı ayrılıyor? İlginç yaa... | ||
|
||
| bayağı ilginç | ||
|
||
| bncede ilginçmiş cidden=) | ||
|
||
Arkadaşlar bu konunun aşkla maşkla ilgisi yokmuş.Özür dilerim. ![]() Babama sordum ben bunu.Yüzük parmağında ki tendonlar tek başına zor hareket edermiş.Mesela elinizi masaya düz şekilde koyun yüzük parmağınızı tek başına masadan ayıramazsınız yada çok zorlanırsınız.Bu da o tendonlardan kaynaklanıyormuş işte. Yani aşkla ilgisi yok kas sistemimizle ilgisi var bunun. ![]() Kalbe giden tek damar yüzük parmağında da değilmiş sanırım.Tüm tezleri çürütüyorum.
|
||
|
||
Mesela elinizi masaya düz şekilde koyun yüzük parmağınızı tek başına masadan ayıramazsınız yada çok zorlanırsınız.Bu da o tendonlardan kaynaklanıyormuş işte. Valla ben bu yazdigini denedim ve yüzük parmagimi kaldirabildim.. Hemde hic zorlanmadan.. Ciddiyim..
|
||
|
||
valla süpermişş beğendim yani gerçekten ayrılmıyoo
|
||
|
||
ilginç ama bence doğru değil
|
||
|
||
| Ayırmaya calıştım cok denedim ama olmadı...Gercek hayattada boyle olsa ayrılıklar olmaz insanlar üzülmezdi ne güzel... | ||
|
||
| ilginç... | ||
|
||
| ben ayıramadım vallaa. ilginçmiş.. |
||
|
||
| ilginç gerçekten | ||
|
||
| ilginç ama doğru değildirdir kesin çünkü hayatımızın aşkıyla bile ayrılabiliriz | ||
|
||
zor ayırdım valla. ama ayrılmayalım tabii. güzel testmiş sağolun. ![]() aynen güzel ama yine de denemeye deger buluyorum ben.... |
||
|
||
Arkadaşlar bu konunun aşkla maşkla ilgisi yokmuş.Özür dilerim. ![]() Babama sordum ben bunu.Yüzük parmağında ki tendonlar tek başına zor hareket edermiş.Mesela elinizi masaya düz şekilde koyun yüzük parmağınızı tek başına masadan ayıramazsınız yada çok zorlanırsınız.Bu da o tendonlardan kaynaklanıyormuş işte. Yani aşkla ilgisi yok kas sistemimizle ilgisi var bunun. ![]() Kalbe giden tek damar yüzük parmağında da değilmiş sanırım.Tüm tezleri çürütüyorum. ![]() bendede zor ayrılıyor ama mordaş aşkla bir ilgisi olmadığını belirtmiş
|
||