mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: Mor ve Ötesi'ne Eurovision öncesi destek mesajlarınız !!!

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

burki 11.05.2008 14:54:28
Mor ve Ötesi'ne Eurovision'a sayılı günlerin kaldığı şu zamanlarda da her zamanki gibi yanlarında olduğumuzu gösterelim.

" Mor ve Ötesi ve Deli" hakkında ne düşünüyorsanız en fazla 2,3 cümleyle bunu belirtin.

Yazılan tüm mesajlar Mor ve Ötesi'ne iletilecektir. Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar...

meleğim 11.05.2008 15:44:50
örevizyon için fazla iyi bir sarkı ve başarının geliceğine inanıyorum morveötesi'ni canıgönülden destekliyorum... başarılar morlarıma

zafer_bergama23 11.05.2008 15:46:15
''Deli '' nin verdiği mesaj tam benim beklediğim gibi oldu.Evrensel bir şarkı ,içinde haykırış var.Şarkının sözleri  günümüz dünyasını anlatıyor.Ağlatmayın ,aldatmayın,sevginiz nerde ? oyalamayın .

İnsanı yaşatan sevgidir.İnsanlar sevgiyi arar.ve şuan aşkı arayanlar için mevcut düzen yaralıyıcı ,boğucu.sevgiyi ifade etmemiz bile kısıtlanmış durumda.çünkü kaygılarımız çok ,yaşamak çok zor hale getirildi.İçinde sevgiyi, tutkuyu ,bağlılığı, büyük hayalleri taşıyan insanlar bugün düzeni görüp kızmış ve küçülmüş durumda.yani sadece bu kaosu izliyorlar yapacak hiçbir şey yok gibi görünüyor malesef.Alçaklık yükselen değer olmuş bugün dünyada.
           Tam anlamıyla insan kavramına uyan varlıklar bugün ''deli '' konumunda.çünkü dünyanın şu halini görüpte deli olmamak mümkün değil.sevgiyi övüp duruyorlar sevgililer günü ,anneler günü v.s ama ortada huzur yok.insanlık kendi yarattığı oyun içinde yok oluyor.akıllı olanlar paranın peşinde koşan egoist yaratıklar gibi görünüyor. delilerse sevgi için yaşayanlar .ve malesef dört yanımız akıllı  dolu.çoğunluk için marka kot pantolonlar,parfümler vs . kısaca amerikan network tertemiz ima edilmiş bir sevgiden daha önemli .sokaklarda amerikan networkün vatandaşları dolaşıyor.
            Şarkı kalite olarakta bence çok güzel.Harun Tekin 'in sesini çok iyi kullandığı şarkılardan biri oldu.

Mor ve Ötesi  grubuna çok teşekkür ederim. şarkıları ayakta kalmamıza yardımcı oluyor. sadece varlıkları bile nefes almamıza yardımcı oluyor.           

Ecm.. 11.05.2008 15:51:07
bence deli ordaki en güzel şarkı ve alacakları derece ne olursa olsun onları çok seviyorum Kiss

gözdeniz 11.05.2008 16:02:59
Deli Eurovision'a giden en iyi şarkıdır.Birinci olmasalar,iyi derece almasalar bile bu gerçeği değiştiremezler.Mor ve Ötesi gelmiş geçmiş sözleri ve müziği en güzel Eurovision şarkısını yaptı.Her daim onların yanındayız..

yazgülü gürer 11.05.2008 16:16:28
şarkı herkesi büyüleyecek buna inanıyorum Wink. Ama iyi bir derece alamadık diyelim (imkansız ama Cheesy ) siz yurtdışında insanların kalplerini fethetmesenizde olur biz birbirimize yeteriz Wink Cheesy iyi bir derece alın almayın bize kazandırdığınız düşünceler önemli ..... biz her zaman yanınızdayız Wink ve de bırakmayacağız Cheesy Wink .......

mvo_naci 11.05.2008 16:18:57
eurovision gibi farklı görüşlerin ön plana çıktığı ve her sene ayrı bir süprize sahne olmuş bir televizyon showunun bu seneki süprizi de sizsiniz.buna eminim, size güveniyorum; çünkü farklısınız.

silentkiss 11.05.2008 16:22:58
şarkılarına da onlara da güvenimiz sonsuz!mutlaka iyi bir sonuçla dönücekler ama kötü bi sonuçla dahi dönseler bile biz onları çok seviyoruz!onların her yaptıkları işin arkasındayız!onlar bize her ne olursa olsun muhteşem şarkılarından birini armağan etmiş oldular.yanlarında olamicaz belki ama kalplerimiz hep onlarla olucak....SİZİ ÇOK SEVİYORUZ.bu deliler daima sizinle.... Kiss

nur_hrn_nur 11.05.2008 16:30:44
DELİ yi ilk duyduklarından tahammül edemeyenler,önemsemeyenler,ya bu ne diye kayda deger görmeyenler...şimdi onlarda destekliyor  Roll Eyes ben mutluyum çünkü bize ögrettiginiz,aklımızın yolunu bulmaya yarayan sözlerinizi,şarkılarınızı,melodilerinizi...vsve o muhteşem kişiliklerinizi artık bütün dünya tanımaya başladı  Shocked Smiley ha olurda ümit ettigimiz dualarımızla destkeldigimiz eurovisyonu kazanamazsak sorun degil biz sizi benimsemişiz hemde öyle bir yarışmayla degil sizi sizden tanıyarak :-*bu yüzdenHEP DESTEK TAM DESTEK bu arada en büyük cimbom Grin

+++KoRn+++ 11.05.2008 16:31:23
Eurovision'da birinci olup olmamanız hiç önemli değil. Siz oraya katılacak cesareti kendinizde buldunuz ve bunu yaptınız. Hassasiyetiniz, düzgünlüğünüz ve ahlakınız zaten sizin nasıl insanlar olduğunuzu anlatıyor. Deli'ye birçok iyi/kötü yorumlar yapıldı. Ama siz yine de hiç birşey söylemeden yolunuza devam ediyorsunuz. Eourovision'a katılmanızı tüm kalbimle destekliyorum/destekliyoruz. Sonuna kadar da arkanızdayız. Yanınız da olamasakta, sizler bizi tanımasanız da biz daima sizinle olacağız. Siz bazılarının eurovision birincileri olabilirsiniz ama bizim kalplerimizin birincilerisiniz. Sizinle birlikte, Deli olmaktan, böyle anılmaktan biz çok mutluyuz. İyiki varsınız..iyiki varsınız..bu arada herkes Deli olamaz Wink Cheesy

Let-Go 11.05.2008 16:49:37
Mor ve Ötesi ' nin bence en güzel şarkısı,hareketli oluşu öncelikle çok güzel.
Şarkı sözleri çok anlamlı , böyle bir toplantı varsa bu şarkı bu toplantıda anlatılır sözler mükemmel.Gösteride green day performansı gibi olursa mükemmel olacak.Şarkıyı duyduktan sonra kesin 1.oluruz demiştim,hatta avatarımın altınada günler öncesinden yazdım,çok inanıyorum açık ara farkla puan alacağız belki bir aksilik olursa kötü puan alırsak yarışma sonrası bizim şarkımız konuşulacak.Diğer şarkıyıda görmek istiyorum deli II Grin

ece77 11.05.2008 17:34:13
avrupa'yı deli edeceksiniz!! Grin Wink başaracaksınız,bunu herkes biliyor Grin  elinize sizin de dediğiniz gibi güzel bir fırsat geçti. bunu da güzel bir şekilde kullanıyorsunuz Grin hepinize başarılar! Grin güle güle gidin,güle güle gelin Grin dönüşünüzü bekliyor olacağım Grin

melankolik_17 11.05.2008 18:48:02
şu ana kadar eurovisiona giden en iyi bir şarkı bana göre deli.ortak düşüncelerin,ortak haykırışların sesi.ve bu ses boşa çıkmayacak.hakettiği yere gelmeli.eğer gelmezse bizim kalbimizde zaten hakettiğiniz yerdesiniz.hep destek tam destek ;Dsize güveniyoruz Grin

zencefil.mof 11.05.2008 19:04:50
Mor ve Ötesi-Deli'yle iyi bir sonuç alacağına inanıyoruz Smiley Eğer oylayan ülkelerde de Deliler bolsa kazanırız Smiley Zatenn kazanıp kazanmamak önemli değil Smiley Onlar gönüllerimizde bir kere taht kurmuşlar bundann sonrası yalan dolan Smiley Kalplerimiz onlarla Smiley

MOR VE ÖTESİ = Kaliteli müzik,Hayatın Anlamı,Yaşama bağlanma sebebi,Örnek alınacak önemli insanlar,Burada olma nedeni,Delileri bir çatı altında buluşturan
TÜRKİYE'DEKİ EŞİ BENZERİ BULUNMAYAN DELİYLE EUROVİSİON'U SALLAYACAK OLAN TEK GRUP..!

deborah 11.05.2008 20:23:10
Ben Deli şarkısının açıklandığı zaman hemen Morlara bir mail attım..biraz sitem ettim ilk başta ama Deli'den sonra bu düşüncelerimi değiştirdiğimi yazdım.(aslında burada yazamayacağım daha güzel şeyler yazdım neyse)onların, sonuç ne olursa olsun yanlarında olacağımı çünkü sonucun benim için çok da önemli olmadığını yazdım..onlarda bana çok güzel bir günde güzel bir mail attılar,beni mutlu ettiler..

yine aynısını söylüyorum sonuç ne olursa olsun bu da böyle bir şey olsun, mor yollarında farklı bir renk.
başarılar diliyorum MORLARA..

(Harun çıldırdın!! Şimdi hep beraber Delirme zamanı!!)

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5