|
||
| şimdiye kadar kendi çizgilerinde emin adımlarla ilerlediler.bundan sonra da ''MORLAR'' a yakışır şekilde devam edeceklerine inanıyorum.eurovisiona kadar nasıl onlarla birlikteysek sonra da onlarla birlikte olacağız.sonuç ne olursa olsun... başarılar dilerim...''DELİ'' olduk hepimiz tüm kalbimizle sizinle birlikteyiz...
|
||
|
||
| Mor ve ötesi asla değişmedi, değişmez....Eurovision'a Türkçe sözlerle katılmak kesinlikle hata değil tam tersi büyük bir özgüven ispatı ve gurur kaynağı oldu benim için.Sizlere her zaman güveniyoruz, dualarımız sizinle... | ||
|
||
| "Deli" şarkımız çok güzel, klip zaten harika. Sizin ne sonuç alacağınız benim için önemli değil çünkü siz her zaman benim için en iyisisiniz. ( ama ben iyi bir sonuç alıcağınıza inanıyorum ) Sizi çok ama çok seviyorum. Eurovisionda başarılar diliyorum. O gün belki yanınızda olamayacağız ama kalbimiz sizinle, kendimiz televizyon karşısında olacağız. | ||
|
||
| 'Deli' her zaman ki gibi Mor ve Ötesi'nin görüslerine, durusuna, kalitesine yakisan bir parca oldu.. Biz grubumuzun her zaman yaninda olmak icin variz.. Varsin kazanalim, varsin kazanmayalim.. Önemli olan 'Mor ve Ötesi'nin yanindayiz' diyebilmek, ki bizler hep yanlarinda olacagiz.. Sizlere inaniyoruz ve güveniyoruz.. Abilerim, o yarismadan hakkimizla ayrilacagiz.. (: |
||
|
||
| bence mor ve ötesi kendi gibi çok güzel bir şarkı ile katıldığından kazanacaktır eğer kazanmazlarsada hiç önemi yok çünkü biz onları çok seviyoruz ve herşey çok güzel olmuş güzel bir sonuç geleceğine inanıyorum HERŞEY MOR VE ÖTESİ İÇİN
|
||
|
||
| Deli,ilk defa Eurovision için heyecanlanmamı sağladı!Deli, çok provaktif bir şarkı.İnsanın insan olma özelliklerini yitirdiği,küçültme savaşlarının yaşandığı,kapitalist ve emperyalist hegemonyada isyanın ve başkaldırının simgesi Deli. ' HER EYLEM BİR BİLGİ AKIŞI YA DA RADYASYONUDUR.MUTLAK CEVABI VARDIR.DAĞ ÇİÇEKLERİ BİLE HABERCİDİR.TİTREŞEREK HABER VERİRLER.BU, BİR HABERDİR.' |
||
|
||
| Türk'ün türk'den başka dostu, var mıdır ? yok mudur? birkez daha düşüneceğiz... oylar siyaset politikasından yana mı,müzisyen politikasından yana mı? hep birlikte göreceğiz... yinede biz ''kronik deli''ler herhalükarda morlarımızın yanındayız...
|
||
|
||
ben birde resim eklemek istedim görünce zaten sizi çagrıştırmaması mümkün degil sizi çok seviyorum |
||
|
||
ister kazansınlar ister kazanamasınlar ben yinede onları çok seviyorum
|
||
|
||
| kesinlikle ilk 2 deyiz 3.lük süpriz olur sahne şovuda süper olucak iyi şanslar mor ve ötesi ! |
||
|
||
| Kendinizi derece sitresiyle kasmayacağınıza eminim...size söyliyebileceğim sizinle gurur duyuyorum... | ||
|
||
| hic kuskusuz en iyi sarki bizim 'DELI'MIZ onlara bol sans diliyorum melekler yanlarinda olsun! sonuc ne olursa olsun biz hep arkalarindayiz. mor ve ötesi kadar müthis bir sey eurovision tarihinde görmemistir. onlara gercek müzik neymis gösterecekler. sonuna kadar destekliyorum morlarimizi dualarim onlarla
|
||
|
||
| işin aslına bakılırsa öyle ilk kez heyecanlanmadım eurovision için dürüst olmak gerekirse.. bilmiyorum nedendir bu sefer farklı bir his oluştu içimde öyle heyecan kelimesi kesmez bu hissi anlatmaya sanki ailemden biri orda beni temsil ediyormuş gibi değişik ve özel... (: benim için güzel bir sonuçla dönmeniz aslında çok önemli değil .. zaten sonuca bağlı olarak sizin fanınız olmadım ki (: sonuç ne olursa olsun sizi hep içimde hissettim ve insan içindeki bir parçayı bi sonuca göre atmaz ... siz ne yaparsanız yapın her zaman gözüm kapalı onay verdim; vereceğimde.. bilirim ki yine benden bir parça var içlerinde çünkü... deliyi ilk dinlediğimde söyleyenin kim olduğunu bilmeseydim de sizin kokunuz ve renginiz vardı bu da benim için çok önemliydi ... yine ritimler çok özeldi.... okyanusların içinden gibiydi ....o yüzden etrafımda beğenmeyenler olsada takmadım (: çünkü ben sevmiştim ... dedim ki : '' yine yapmışsınız yapacağınızı .. ! '' işte öyle birşey ... tarifsizlik gibisiniz ... söyleceğim o kadar çok şey var ki aslında sadece eurovision ile ilgili değil ama diyorum ki umarım herşey yolunda gider ... ve umarım sadece fanlarınız değil insanlık sizi anlar .. çünkü bunu hak ettiğinizi biliyorum; biliyorsunuz .... söyleyemediklerime gelince ; bir gün mutlaka duyacaksınız çünkü içimde kalmayacak ama duyduğunuz gün galiba yüz yüze olacağız (: sizi seviyorum mor & ötesi (: iyiki benden birisiniz .. |
||
|
||
ne olursa olsun bence mutlak galip sizsiniz...müziğinizden, deliliğinizden taviz vermediniz. mükemmel bir şarkıyla temsil ediyorsunuz bizi her zaman sizinleyiz . şansınız bol olsun
|
||
|
||
kazanacaklarına yürekten inanıyorum.sonsuz başarılar
|
||