|
||
| şarkı ve klip birbirleriyle gerçekten çok uyumlu e şarkı zaten çok güzel.. inşallah en iyisi olur | ||
|
||
basarılı olacagınıza tum kalbımle ınanıyorum.. umarım hersey ıstedgınız gıbı yanı bıızm ıstedıgımız gıbı olur cunku o akşam tek yurek olcaz 'deli'ligımızle tum rakıplerımızı ezıp gecıcez sızı cok sevıyorum sonuc ne olursa olsun herzaman sızınleyız.....
|
||
|
||
onlara ne desek az ki. onlara olan bağlılığımızı ve güvenimizi bilsinler yeter."Deli" ile onlar muhteşemler.çok iyi bir başarı yakalayacaklarına inanıyorum ve biliyorum. sonuç önemli değil.ne olursa olsun onlar bizim birincimiz.
|
||
|
||
| bizim mor ve ötesi sevgimiz mor ve ötesinin eurovisiona katılıp derece alıp veya almamasına bağlı değil. Zaten onlar bizim gönüllerimizin birincisi.Deli o yarışmaya kat kat fazla bile, hiç tartışmasız diğer parçalar delinin rakibi bile olamazzz çünkü o yarışmaya katılan diğer kişiler birer genç kız hayaliyle o yarışmaya katılıyorrr yani ne deli ye nede mor ve ötesine rakip hiç kimse olamazzz | ||
|
||
trt1 de katılacak grup açıklandı diyince servise geç kalma pahasına 5 dk.boyunca trt1 de kaldım ve mor ve ötesi olduğunu öğrenince aşırı derecede sevindim..sayelerinde ayrıldığım sevgilimi bile unuttum ve yine bekledğim şekilde bir şarkıyla avrupanın karşısına çıkacaklar..gönül isterdiki şu şarkı ingilizce olsun ve ne anlatmak istediğini btün emperyalist avrupa anlasın ama bize bu da yeter..sizinle hep gurur duyduk ve duymaya devam ediyoruz..bu süper şarkıyla tamamen arkanızdayız
|
||
|
||
Sonuc ne olursa olsun Mor ve Otesi benim icin herzaman 1 numara ![]() Hollandadaki tum rock severler destekciyizzz ![]() |
||
|
||
klip ve şarkı anlamıyla ve görünüşüyle süper tabi anlayana... kazanacaklar ve dünyaya kendilerini duyuracaklar...tam destek hep destek...
|
||
|
||
Mor ve Ötesi grubunu beğenerek dinliyorum.Deli adlı şarkıları gerçekten çok güzel.Anlamsal olarak o kadar çok şeyi anlatıyor ki;bunun farkında olduklarını ve böyle bir parçayı hazırladıkları için onlara teşekkür ederim. Önemli olan onların derece alması değil bence şarkıyı hak ettiği gibi söyleyip içerisindeki mesajı tüm dünyaya duyurmaları daha önemli.Ben sonuca değil amaca bakarım.Ve amaçlarının çok iyi olduklarını düşünüyorum. Şimdiden size başarılar elif |
||
|
||
yola çıktığımız ilk günden beri arkalarındaydık ve yine öyle. inş. en iyi sonuçla döneceklerdir. hem türkiye hem de kendileri adına yeni bir çığır aşacaklar buna eminim....dünyaya damgasını vuracak grup olma mahiyetinde çığ gibi geliyoruz!...başarılar MOR ' lar.
|
||
|
||
| kalbimiz hep onlarla , sonsuz başarılar diliyorum...onları çok seviyorum... | ||
|
||
Sonucun ne olacağı hiç önemli değil biz fanlar olarak zaten sonucu görüyoruz ordaki skorların bi önemi yok SİZ ZATEN BİRİNCİSİNİZ ... ama kazanacağınıza da inanıyorum GİDİN DAĞITIN GELİN
|
||
|
||
Eurovision'da birinci veye sonuncu olmanız umrumda değil. Siz elinizden geleni yaptınız ve tamamı daha güzel bir dünya için olan çabalarınızın yalnızca konuşmaktan ibaret, soyut bir boyuta sahip olmadığını gösterip tüm saminiyetinizi bir kez daha gözler önüne serdiniz. İnanın bana o kadar içten o kadar gerçeksiniz, o kadar inançlısınız ki... Eminim hepsinin karşılığını alcaksınız. Cesur insanlar, hep böyle kalın
|
||
|
||
| çok konuşuldu çok tartışıldı ama biz sizin hep yanınızdaydık şarkıda klipte mükemmel morlarımızada bu yakışır sonuç ne olursa olsun bizim birincimiz sizsiniz ki iyi bir sonuç elde edeceğimize eminim başarılar ... | ||
|
||
| Bu yarışma o kadar da belirleyici değildir.Önemli olan müziklerinden ödün vermemeleri onları sonuna kadar destekliyorum ve şarkıları da oldukça güzel. Başarılar diliyorum |
||
|
||
| Dünya'da savaşa karşı,barış aktivisti insanlarında olduğunu gösteriyorlar.Zaten o gecede tüm Dünya Mor ve ötesi'nin diğer adaylardan farklı olduklarını gayet açık bir şekilde anlayacaklar.Her zaman yanınızdayız... | ||