|
||
| Aslinda demek istedigim okadar sey var'ki .. Yarismanin sonucu ne olursa olsun, bizim abilerimize karsi olan sevgimiz ve saygimiz hayatta degismez. Onlar bize sarkilar ile anlatilmaz bir duygu yasatiyorlar. Bazen hic birsey yolunda gitmezken, onlar sayesinde yine yola devam edebiliyoruz. ![]() Sarkinin Türcke olmasi abilerimizin kendilerine ne kadar güvendiklerini gösterir ![]() Bence sarkimiz tam bir Mor ve Ötesi sarkisi ve ben buna cok inaniyorum , Eurovision'da cok iyi bir derece yapicak abilerimiz ( ic güdülerim cok güclüdür benim )Tam bir büyük macera gibi gecen Eurovison yolculugun'da hep sizlerleydik ve her zaman hep sizinle olacagiz. ![]() Sizlerin varliklari bile bizi ayakta tutuyor. Simdi hic demedigim birseyi diyorum: Ya ben sizi cok seviyorum ( böyle birsey deme özürlüsü olarak cok zor birsey, ama oh dedim en sonun'da^^)Umarim bu mesajlarimizi görüyorsunuzdur ![]() |
||
|
||
| merhaba ben lara size bayılıyorum büyük bir hayranınızım ama hep şunu merak ediyorum niye isminize mor ve ötesi koydunuz eurovision da başarılar dilerim ama eurovision da sahneyi dahada canlandırın ama yinede siz canlısınız | ||
|
||
| Merhaba ben Hakan ben genelde rap müzikle ilgilenirim ama beni öyle etkilediniz ki artık gözüm sizden başkasını görmüyo sizin için herşeyi yaparımmmm. Mor ve ötesine büyük destek vermemiz gerekiyor...onların daha yolu çok açık.ne olur bizden uzak kalmayın mor ve ötesi yine her zamanki gibi yapacağını yapmış her zaman yanınızdayız sizi çok seviyorum.... |
||
|
||
euorvisionun sonucu ne olursa olsun mor ve ötesi bizim kalbimizde hep aynı yerde olacak.hatta böylesine büyük bi görebi üstlenme cesaretini göstermeleri bile mor ve ötesi nin ne,kim olduğunu gösterdi herkese. her zaman yanınızdayız sizlere sonuna kadar güveniyoruzz DELİniziz sizin
|
||
|
||
| eurovisiona katılmanızı istemesem de her zaman sizi destekliycem.deli bence çok güzel bir şarkı..birinci olur mu bilmiyorum ama eurovisiondaki en iyi şarkı olduğu kesin!morfanları olarak her zaman yanınızdayız.başarılar... | ||
|
||
| DeLi!! =) şarkıyı iLk Trt de izLediğimde deLİ ye döndüm yok böyLe bişiyy ki zaten bunu bekliyordum.. mor ve Ötesi ne ve TürkLere yakışır b işarkı iyi bi derece alıcamığıza eminim ama tabii ki sonuç ne oLursa oLsun her zaman MOR ve ÖteSİ nin yanındayız
|
||
|
||
büyük bir başarı sağlıyacaklarından çok eminim deli yeri göğü inletecek onlar yarışmadan döndüklerinde 1. olarak şarkıları şimdiki gibi yeri göğü inletecek sizi çok seviyoruz
|
||
|
||
Birinci yada sonuncu olmamız hic onemli değil.MOR VE OTESİ bizim kalbimizin 1.si.Herşey cok iyi olacak...başarılar
|
||
|
||
mor ve otesı o yarısmada derece yapamasa da (kı yapcak o ayrı konu) kalbımızdekı yerı yeter
|
||
|
||
| ........ Cümlelerde,kelimeleri kullanıp söylenebilecek okadar fazla şey var ki herhalde kelimelerin kifayetsiz kalması diye buna deniyor. 20 Mayıs günü tek yürek olup sizin yüreklerinizle kenetlenip 24 ve 25 Mayıs'ı bir birine bağlayan zaman dilimine kadar size eşlik edeceğiz.Zaten hep beraber 12 yıl kenetlenmişiz.Kimimiz bu kenetlenmeye yeni ve en başından ortak olmuşuz.İlk gün nasıl heyecanla dinlemeye başlamışsak yine öyleyiz.Şüphesiz hiçbir olay bu yerinizi değiştirmeyecek.Bunun sizde farkındasınızdır.Oraya çıkıp bizi en güzel şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz.İçimizde hiçbir huzursuzluk olmadan 20 Mayıs’taki büyük günde koltuklarımızda arkamıza yaslanıp güven içinde keyifli bir şölen izlemek üzere tek yürek olup sizinle o zamanları geçireceğiz. |
||
|
||
| birinci,ikinci ya da bilmem kaçıncı.. -Umurumuzda mı?? -Hayır!! -Siz bizde hep "bir"misiniz?? - Evet! kazanın kazanmayın herzaman teksiniz bir eşiniz benzeriniz daha gelmeyecek..bir mor ve ötesi daha gelmeyecek bu ülkeye.20sene sonra efsane rock grubu olarak anılacağınızdan eminim ben.. Yıkın Belgrad'ı kendinizi gösterin o bile yeter..alacaklarını alacak onlar 3 dakikada... |
||
|
||
bence eurovisiondaki sonucumuz çokda önemli değil.sonuçta biz mor ve ötesiyle birincilik için var değiliz.ama tabii şarkımız avrupayı kasıp kavurcak.ben şimdiden çoook başarılar diliyorum eminim iyi bir sonuçla ülkemize adım atıcaklar büyük bir çoşkuyla kutlayacağız.bundan eminim.yazık ki rakiplerimizde büyük bir umutla şarkılarına hazırlanmışlar çok üzülüyorum onlar için mor ve ötesi sahnedeyken kimse çıkmak istemeyecek sonucu görebiliyorlardır eminim ![]() sizleri çok seviyorum ve yürekten kutluyorum,inanıyor,destekliyorum sonuna kadar....BAŞARILAR MOR VE ÖTESİ.....BAŞARILAR TÜRKİYE..... |
||
|
||
hadi morum bütün kalbimiz seninle göster kendini
|
||
|
||
| derece alacağız bundan hiç şüphem(iz) yok!.. zaten en birinci sizlersiniz her zaman size çok güveniyoruz
|
||
|
||
öncelikle başarılar demek istiyorum.bence eurovisiona katılmayı kabul etmekle büyük bir cesaret gösterdiler (bizim ülkemizde bu yarışma çok abartılıyor biliyorsunuz).derece alıp almamak, 1. olup olmamak çokta önemli değil sonuçta yarışma bu 1. olabilirsinizde sonuncu olabilirsinizde,mor ve ötesi nin euroisionda bizi temsil etmeleri yeterli bence ![]() tekrardan hepsine başarılar |
||