|
||
Heh saolasın evet oydu ama kadın biraz cüsseli gibi..
|
||
|
||
İngiltere her esc sonrası çıldırıyo ama mesela kenan 4. oldu diye hep sataşmışlardı ![]() bencede şarkılar çok kötü türkiye,yunanistan,isveç,g.kıbrıs ve arnavutluğu beğendim sadece... |
||
|
||
| bende beğendim norveçi ama sıkıcı olmuş biraz.. | ||
|
||
| birkaç birşey eklemek gerekirse,biz bu işi gerçekten ciddiye alıyoruz ve bu konuda özellikle bu yıl başarılı olduğumuzdan son derece eminim... benim için iyi yada kötü derecenin hiçbir anlam ifade etmediğini belirtmek isterim,ama sonuçta ortaya çıkarılmış mühteşem bir eser var ve ben ödüllendirileceğine inanıyorum ... ![]() |
||
|
||
hepsini izledim bizimkiler gibisi yok ya ...........
|
||
|
||
dün akşam rastgeldi ve izledim.komediydi ya.ne şarkılar var öyle.en iyi biziz.
|
||
|
||
| Şu ana kadar izlediklerim arasında açık ara farkla en iyisi, en iddalısı, en kalitelisi bizimkisiydi.Bunun dışında biraz Yunanistan'ı beğendim onun dışındakiler iş yapmaz. | ||
|
||
Şu ana kadar izlediklerim arasında açık ara farkla en iyisi, en iddalısı, en kalitelisi bizimkisiydi.Bunun dışında biraz Yunanistan'ı beğendim onun dışındakiler iş yapmaz. aynen katiliyorum.dün gece izlerken inanamadim bazi sarkilarin gercekten yarismaya girecegine. yani sirf sarki olarak birakin sahne performansini kostümleri felan..sirf sarki olarak acik ara farkla birinci olmamiz gerekiyor...ama bilmiyorum... diger sarkilarin hic biri sarki denilcek kadar vasat bile degil. ya biz ülke olarak bu sacma yarismayi neden bu kadar ciddiye aliyoruz bilmiyorum. yazik degil mi sarkimiza veya mor ve ötesi'nin emeklerine ya hak ettigimiz siralamayi alamazsak.? tamam biz (fanlar olarak, mor ve ötesi olarak) siralamaya önem vermiyoruz ama ortada sarf edilen o kadar cok emek var zaman var...yazik gercekten... diger sarkilari dinledikten sonra anladim...cok yazikkk |
||
|
||
izLedim bende.. bizimkiler çıktı kendime geldim valla ölü gibi hepsi yaa uykum geldi diğerlerini izlerken
|
||
|
||
İspanya'yı hatırlıyor musunuz ? ![]() söyleyecek söz bulamamıştım.. |
||
|
||
İspanya'yı hatırlıyor musunuz ? evet aynen. sarki mi o ya =)
![]() söyeleyecek söz bulamamıştım.. |
||
|
||
| Ülkemize oy gönderecek olan Avrupalılar Türkiye ile ilgili şu önyargılarını bırakıp, siyaseti mümkün olduğunca en aza indirgeyerek, şarkının güzel olup olmadığına göre oy verirlerse bu kalitede bir şarkıyla ve diyer adayların şarkılarınıda düşünürsek böyle bir ortamda birinci olmamız içten bile değil. | ||
|
||
| arkadaşlar beğenmediğin o şarkılar yarışmaya ilgisz olunduğundan değil yarışmada dereceye giren şarkılar böyle şarkılar olduğu için yapılıyo... | ||
|
||
Norveç'te uyuyakalmışım. Gerisini izleyemedim haliyle.Ama tüm şarkıları önceden dinlemiş olduğum için bir kez daha şu yorumu yapabilirim;hiçbirini beğenmedim.Her zamanki gibi burada da en iyiyi biricik grubumuz yapmış.Hakettiğimizi almayı umuyoruz.
|
||
|
||
| Bir de Dustin the Turkey diye bir şarkı vardı.. İrlanda'nın mıydı neydi? |
||