|
||
| evet irlanda...derceye girebilmek için yapılmış şarkılardan biri... | ||
|
||
Bir de Dustin the Turkey diye bir şarkı vardı.. Evet şu meşhur hindili tuhaf şarkı.İlk önce eurovision internet sitesinde ülkelerinin şarkılarının isimlerine şöyle bir göz gezdirdiğimde İrlanda'nın altına bir baktım, Turkey diyor ''bunlar ne yapmaya çalışıyor'' dedim kendi kendime ama sonradan aklıma geldi İrlanda'nın hindiyle yarışmaya katılacağı. (Not:Hindinin İngilizcesi Turkey demek)
İrlanda'nın mıydı neydi? |
||
|
||
| bende aynı şekilde şarkyı dinledim...Turkey yazdığını görünce hindi hiç aklıma gelmemişti... | ||
|
||
| ben ispanya yı begendim finlandiya da güzeldi bide rusya :)ya bide bi kız vardı hamburger dükkanındaydı ya hangi ülkeydi hatırlayabilen varmı o şarkıda güzeldi | ||
|
||
| o Çek Cunhuriyeti.. | ||
|
||
| bugün falan bi tekrarı yok mu yaa ben kaçırdım :S | ||
|
||
Onu bir daha göstermezler, ama ben videoyu harıl harıl arıyorum . bulunca koyucam zaten , o zaman izlersin.
|
||
|
||
sagol sonerr
|
||
|
||
tekrarı yok heralde trt nin sitesinde yazmıyo...ama istersen eurovision.tv den izleyebilirsin...zeten izleme ço sıkıcı...
|
||
|
||
| Rusya ile İsveç'i beğendim zaten pek izlemedim | ||
|
||
| t Onu bir daha göstermezler, ama ben videoyu harıl harıl arıyorum teşekkür ederim.inşallah bulabilirsin bekliyorum videoyu . bulunca koyucam zaten , o zaman izlersin. ![]()
|
||
|
||
ben zaten cogu klibi youtube'dan izledigim icin hepsine bakmadim dün bir de uykum vardi gercekten de en güzel klip + sarki TÜRKIYE'nin. benim ilk 6'm söyle:1.TÜRKIYE 2.Ermenistan 3.Ukrayna 4.Isvec 5.Yunanistan 6.Rusya Insallah böyle veya benzeri olur
|
||
|
||
güzel ilk 6 yapmışsın sadece Rusyayı beğenmedim ben...
|
||
|
||
güzel ilk 6 yapmışsın sadece Rusyayı beğenmedim ben... ![]() Bence Rusya o şarkılar arasında ( biz hariç ) kaliteli tek şarkı. İyice kulak verip dinleyin, sonradan siz de çok seveceksiniz
|
||
|
||
| bvana sıkıcı geldi...bide şarkıyı söyliyeni sevmiyorum... bence en kalitelisi İsveç... |
||