|
||
| bende beğendim ama provalarda izledim bi çiçekle kalp yapmışlar onun içinden geçiyo gereksiz olmuş... | ||
|
||
| irlanda nın sarkısı sacmalıgın son noktasıydı,hırvatistanın sarkısıda komikti | ||
|
||
tatli kalomira denen kadin ama gördügü herkese asiliyor massallah bu da dogal olarak benim sinirimi bozuyor
|
||
|
||
tatli kalomira denen kadin ama gördügü herkese asiliyor massallah bu da dogal olarak benim sinirimi bozuyor ![]() güzel yorum...
|
||
|
||
Peki Almanya'nın şarkısı nasıldı sizce. hani 4 tane solisti olan şarkı ![]() no angels mıydı ? ![]() bir de Rusya'nın ki vardı ya Dima Bilan , adamda bir tip var ki..
|
||
|
||
| Almanya fena değil... | ||
|
||
tatli kalomira denen kadin ama gördügü herkese asiliyor massallah gel pisi pisi. sana oy vereceğim. gel bana yılışıklık yap biraz bu da dogal olarak benim sinirimi bozuyor ![]() ![]() (kabul ediyorum kötüydü )
|
||
|
||
Peki Almanya'nın şarkısı nasıldı sizce. hani 4 tane solisti olan şarkı ![]() no angels mıydı ? ![]() bir de Rusya'nın ki vardı ya Dima Bilan , adamda bir tip var ki.. ![]() rusyada süper bence.. slow sevmem normalde ama bu hosuma gitti.. no angels zaten igrenc ötesi..(BENCE YANI) almanya'dan baska birsey de beklenemez yani...her yil ilk 5'teler (sondan )
|
||
|
||
tatli kalomira denen kadin ama gördügü herkese asiliyor massallah gel pisi pisi. sana oy vereceğim. gel bana yılışıklık yap biraz bu da dogal olarak benim sinirimi bozuyor ![]() ![]() (kabul ediyorum kötüydü )
|
||
|
||
tatli kalomira denen kadin ama gördügü herkese asiliyor massallah gel pisi pisi. sana oy vereceğim. gel bana yılışıklık yap biraz bu da dogal olarak benim sinirimi bozuyor ![]() ![]() (kabul ediyorum kötüydü )yoo ben de begendim niye kötü olsun
|
||
|
||
bence mvö çok şanslı berbat şarkıların olduğu yarışmaya denk geldi
|
||
|
||
| Malta'nın şarkısı benim çok ilgincime gitti.. vodka 'ydı şarkı sanırsam..ama güzel değildi.. |
||
|
||
| ben slow şarkılarda sırbistanı beğendim. zaten 3 - 4 yıldır sırbistanın şarkılarını aynı kişi besteliyor. bu yıl da sunucuları , besteleri yapan adam... | ||
|
||
almanya sonlara doğru (sanırım almanyaydı tam hatırlamıyorum yanlışta olabilir) tül gibi bişey çıkarttılar sertab erener çakması gibilerdi (bence)beğenmedim .............
|
||
|
||
Benim favorim tabiki Türkiye ve Rusya ![]() ( Bu ara Rusya yi temsil eden sarkici Lordi'nin birinci oldugu yil yine katilmisti , ve yanlis hatirlamiyorsam 2. olmustu. Sarkisi ozaman da cok kaliteliydi. Simdi yine öyle olmus )
|
||