|
||
| Özge Özberk,Polat Bilgin,Sinan Tuzcu Ve Gocogül Sunarın Başrolünü oynadığı Ve Çağan Irmağın seneryosunu yazdığı bir ege masalı... harika bir dizi ilk bölümü pazartesiydi... KANAL D Pazartesi 22:15 |
||
|
||
| Evet fena değildi.Vakit bulursam derslerden arada bir bakarım heralde... | ||
|
||
| son yılların en iyi kadın oyuncularından özge zaten.... bio bi de özgü namal beğendim sanki bi de işin içinde çağan ırmak var..... |
||
|
||
| bi de tomris giritlioğlu... | ||
|
||
| bide dizideki çarşamba karısı çağan ırmak'ın yönettiği kabuslar evindede vardı... bence bu kadının altından bişey çıkıcak.... |
||
|
||
| ben çok beğendim valla Çağan Irmak imzası olduğu kendini belli ediyor inşallah kalıcı olur | ||
|
||
| En kisa zamanda izlemeyi düsündügüm dizi.. Bir isin icinde Cagan Irmak varsa, o is kalitelidir cünkü.. |
||
|
||
| Tv'de zaplarken ilk bölümüne denk geldiğim bir dizi; Dizide bir çocuk annesi genç bir kadının başından geçenler anlatılıyor.. Senaryo olarak Çağan Irmak imzası taşıması Dizi'yi izlenebilir kılıyor. - Diğer bölümleri bekleyip görelim.. |
||
|
||
| dizinin yönetmeni Çağan Irmak değil yalnız.. senaristi Çağan Irmak | ||
|
||
evet dizi çok hoşuma gitti ayvalık'ta çekiliyor eğer yaz tatiline kadar dizi kalkmazsa arada bir el sallarım diye düşünüyorum şaka bir yana dizi gerçekten güzel Çağan IRMAK imzalı olduğu belli ................
|
||
|
||
| çok hoş ve şeker bir dizi zaten senaristten bile filmin güzel olduğu anlaşılıyo izlemesen bile güzel dersin | ||
|
||
| sanırım ilk 7 bölümü bu sezon diğer bölümleri bi dahaki sezon yayınlanacak...yani bu sezon sezon finali yapılacak diye biliyorum... | ||
|
||
| İlk bölümü izledim dizi gerçekten güzel. Senarist ve oyuncular zaten insanı bu diziye ister istemez çekiyor.Fırsat buldukça izlerim. Zaten kaç tane güzel dizi varki şunun şurasında...
|
||
|
||
| ewet yaaa guzel bı dızıydı | ||
|
||
| film çok güzeldi beğendim umarım böyle devam eder | ||