|
||
Evet yaa ölüyorum o kadına Bu hafta yine çok güzeldiiii...o küçük kızı bulup seve seve ağlatmak istiyorum nasıl bir tatlılıktır o yaa
|
||
|
||
| Meserrt fabrikada kavga çıkaran kadın vrya hakkını savunuyo şilman...evet eylül çok tatlı... | ||
|
||
Meserrt fabrikada kavga çıkaran kadın vrya hakkını savunuyo şilman...evet eylül çok tatlı... tamam hatırladım sağol mirkelam'ı görünce şoka giren kadının adı neydi ............
|
||
|
||
Hafize
|
||
|
||
| Süperdi ya bu bölümü her hafta gittikçe güzelleiyo:) | ||
|
||
Ben dün ilk defa izledim ve çok beğendim hep izlicem fırsat bulursam
|
||
|
||
o deli kadın acaba kim çıkçak
|
||
|
||
| o küçük kız eylül çok şeker ya çok tatlı | ||
|
||
| güzel bi dizi bence.. küçük kız da çoook tatlı,çok şeker..o nasıl bişey allahım ya..
|
||
|
||
evet çok şeker ya
|
||
|
||
| çağan ırmak ve özge özberk ismini duymam yeterli oldu zaten bu diziyi izlemek için... | ||
|
||
küçük kız ilk bölmde "kınama olmasın bana" diyodu ya çok tatıydıı yaa
|
||
|
||
Evetya Kınama olmasın bana çok tatlıydı ozaman bu arada bugün yeni bölümü var...
|
||
|
||
| dün akşam ki bölüm süperdi sonunda ayla amcasına fabrikada bana iş ver dedi orda bitti eylül annesiyle barışmak için mendil yıkamıştı kuruyunca annesiyle barşcaktı sonra yağmur yağmaya başladı içerde annesine inat yapıp karşısında yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor şarkısını söyledi ayla da bi sinirlendi dolaptan şemsiye çıkardı gitti medilin üzerinde tuttu işte o anki oynadığı sahneler süperdi zaten özge özberk çok iyi bi oyuncu |
||
|
||
bide asyayla eylülün mendillere su dökmeleri çok komikti...
|
||