|
||
evet ve ben izliyorum.. evet ![]() ya küçük kızın bakışları nasıl? ya de mi?çook tatlı.. ![]()
|
||
|
||
meserret ile ilker çok tatlı
|
||
|
||
| İşçinin ve emekçinin hakkını aramasının gerektiği şuanki ortama ışık tutuyor ve bi nebzede olsa yol gesteriyor. Tebrikler çağan ırmağa böyle güzel bir film için. |
||
|
||
Dün çok komikti ![]() Suat toston içindekileri anlatıyo meserrete ortaya çıkıp yanınada ayran diyodu süperdi ![]() Bide Rukiyenin Bilgili Bilgili konuşması süper...Sonerin sevgilisi geldiğinde...çok komik konuştu...
|
||
|
||
ben çok beğendim valla Çağan Irmak imzası olduğu kendini belli ediyor inşallah kalıcı olur Güzel bir yapım bence |
||
|
||
Bu hafta ki bölümü de güzeldi ..........
|
||
|
||
dizi süper gerçek hayata o kadar yakın ki.. çok doğal buldum ben diziyi oyunculara zaten söylenicek bişey yok
|
||
|
||
| bende bu diziyi izliyorum ilk baş özge özberk var diye başladım fakat konu olarakta çok güzel | ||
|
||
| Sezon finali oldu...Rukiye döktürdü yine... Ab de 1. oldu totalde Arka Sokaklardan Sonra 2. çok iyi gidiyo ... |
||
|
||
niye sezon finali oldu ki ![]() daha yeni başlamıştı,ben üzüldüm ya..
|
||
|
||
| Bıçak Sırtı erken bittiği için bu sezon başlattılar... | ||
|
||
erken bitti niye sezon finali yaptı yaa
|
||
|
||
bazen kaçırsamda çoğu zaman izliyorum..beğendim diziyi..kaliteli bir ekip bence..zaten ÇAĞAN IRMAK'ın içinde olduğu çoğu dizi tutuluyor..kısacası ben beğendim güzel bir dizi bence..
|
||
|
||
| 1 EYLÜL PAZARTESİ TEKRAR BAŞLIYO FRAGMANLARI SÜPER...İNŞ GÜZEL REYTİNGLER DEVAM EDER... | ||
|
||
1 EYLÜL PAZARTESİ TEKRAR BAŞLIYO FRAGMANLARI SÜPER...İNŞ GÜZEL REYTİNGLER DEVAM EDER... süper!! cok sevindim...ben bu diziyi cok sevmistim yeniden baslamasina cok sevindim
|
||