|
||
çok içten bir dizi ya çok gerçekçi
|
||
|
||
| çok güzel dizi ya nerdeyse hiç dizi izlemem ama bu diziyi çok seviyorum annenin hayatla savaşını kızıyla ilişkileriyle bağdaştırmaları çok hoşuma gidiyor mesela mendil olayı.... | ||
|
||
evet gerçekten güzel ve az bulunan , izlenesi bir dizi. özge özberk çok iyi oynuyor..dizideki kızıda çok şeker.
|
||
|
||
| evet ya eylül çok tatlı bir kız çok şeker. | ||
|
||
çok güzel dizi ya nerdeyse hiç dizi izlemem ama bu diziyi çok seviyorum annenin hayatla savaşını kızıyla ilişkileriyle bağdaştırmaları çok hoşuma gidiyor mesela mendil olayı.... evt mendil olayı gerçekten çok güzeldi.. eylül çok tatlı ya.. Ve dizide gerçekten çok güzel mesajlar veriliyor
|
||
|
||
Bugün 22:15 te başlıyo...onun heycanından orçl olduğmuda unutuyorum...
|
||
|
||
evet ya çok eğlenceli bir dizi,o kızı yiyesim geliyor televizyondan yaa çok şirinnn
|
||
|
||
| bende çok beğenmiştim takip edicem Eylül ne şirin birşey yaa |
||
|
||
| bende çok seviyorum bu diziyi eee çağan ırmak ın hangi filmi kötü oldu ki?? | ||
|
||
yayın döneminde izlememiştim hiç ama geçende tekrarları veriliyordu o zaman izledim gerçekten hayran kaldım özellikle annenin kızıyla ilişkisi örnek alınası bir durum bu akşam yeni bölümünü bekliyorum sabırsızlıkla
|
||
|
||
| AB PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 9,90 28,70 2 YOL ARKADASIM [NET] KAND 9,20 32,50 3 AKASYA DURAGI [NET] KAND 7,50 21,70 4 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 4,60 15,30 5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 4,60 13,00 TOTAL 1 AKASYA DURAGI [NET] KAND 6,70 20,80 2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,10 19,10 3 YOL ARKADASIM [NET] KAND 5,70 24,80 4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,20 16,10 5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,10 14,80 DÜNÜN EN KARLI DİZİSİ YOL ARKADAŞIM,YAYINLANDIĞI SAATE RAĞMEN ALDIĞI REYTİNGLER HARİKA...HAFTAYA BİRNCİLİĞE KESİN YERLEŞECEKTİR |
||
|
||
| ben izledim çok güzeldi yha çok iyi oynuyorlar helal olsun | ||
|
||
ya arkadaşlar ben bu bölümün sonunu izleyemedim sonunda noldu en son ayla suat ın evine gidiyordu sanırım
|
||
|
||
en sonunda ayla fabrikada telefonunu unutuyo ve akşam saatinde fabrikaya gidiyo fabrikadada aylanın amcasının sağ kolu olan adam varmış heralde aylaya bişey yapıcak...
|
||
|
||
| Bu hafta en güzel bölümüydü... | ||