|
||
adlarını çok duydum..bi sarkılaını dinledım dreamde yanı ne biliyim pek sevmedım gıbı
|
||
|
||
| Müzik yapan gruplardan biri...Ama yaptıkları müzik pek hoşuma gitmiyo...Solistlerinin söleyiş tarzı bni tutmuyo...Ama yiğidi öldür hakkını ver demişler... | ||
|
||
| müzik anlamında kaliteli oldukları, en azından doğru düzgün birşeyler yaptıkları belli (sonuçta kalitesiz işler çoğunlukta ve onlara göre bi farkları var.). benim duyduklarım çoğunlukla olumlu, seveni çok. ama ben çok beğenmedim. | ||
|
||
| ya eet güzel ama işte sanıyorum çok tanıtamadılar kendilerini ben deşarkılarının hepsini bilmiorum ama son klipleri hoştu değişikti yani amaşşarkıları öle çooooooooooook güzel deil sadece hoş diyebiliyorum ben | ||
|
||
hiç sevmiyorum, şarkılarını beyenmiyorum, başarılıda bulmuyorum.. (çok oldu galiba ama böle) ehh birasss deil fazlasııyla oldu buu arkadaş işin içinde bi emek var kötü bile olsa ne olursa olsuun emeğe sonsuz saygı rica ediorum....
![]() |
||
|
||
fena diil
|
||
|
||
| bi sarkılarını dinledim...o da güzel...ANLAMAMA YARDIM ETTİN AŞK YOKTUR VE SARIŞINLAR B*KTUR=) | ||
|
||
tek bı sarkılarını dınledım o da cok hosuma gıttı..""bir küçük itirafın var şey seni seviyorum"
|
||
|
||
| Böyle Demişti Rüzgar şarkısı çok güzel... | ||
|
||
| çok iyi bir grup birde grup üyeleri çok sıcakkanlı insanlar diye duymuştum | ||
|
||
| ben çok sevdim bu grubu!sözleri çok güzel bence! | ||
|
||
| sdc dibini gör şarkısını biliom beendm açıkcası güzel parça | ||
|
||
bi kaç şarkısını dinledim ve bayıldım hele sarışınlar..... şarkısı çok güzel
|
||
|
||
| dibini gör albümünde başarılı oldukları düşünüyorum hele dibini gör şarkısı çok iyi bence.. | ||
|
||
| yaa çok hoş bir grup çok seviyorum...Anti sarışın bir grup işte benim gibi =)...Bugün cuma saat 10 aşığım gerisi boş...Küçük şirin bir cuma akşamı,mayıs ve sarışınlar b**turu öneriyorum... | ||