|
||
| muziği zevk için yapıp herhangi bir beklentisi olmayan ($) nadir gruplardan sadece biri zardanadam ayrıca superler! | ||
|
||
| 19 ocak ta kral tv de konusarock programındalar duyrulur |
||
|
||
| seviyorum bu grubu.şarkıları çok eğlenceli... "kaçacağım" favorim.. | ||
|
||
| süperler süperler yaaa!!:... bayılıyorum bütün gün dinlesem de sıkılmıyorum yaa .. | ||
|
||
şu anda dinliyorum.. çok keyifli
|
||
|
||
| çok sevdiğim bi grup :Dsüperlerrr www.zardanadam.com |
||
|
||
açıkçası bu grubu daha yeni keşfettim ama pişman oldum daha önce dinlemediğime gerçekten çok hoşlar
|
||
|
||
çok iyi bi grup ya hepsi hepsi hayat nasıl olsaa çok güzel bi parça
|
||
|
||
| gözümün yaşını sildim bennn koşamam kimsenin peşinden varsın olmasın... diye gidiyorrr ve süperr bir şarkı yaa...! sabahtan beri takıldı dilime... | ||
|
||
| bayılıyorum bu gruba tamamböceği |
||
|
||
| şarkıları süper kendileri de öyle ve sadece müzik yapmak istedikleri için onlara ayrıca saygım var | ||
|
||
| sevdiğim gruplar içindeler severek dinliyorum;hepsi hepsi hayat nasıl olsa,küçük şirin bir cuma akşamı,sadece kendime favori parçalarımdan. . . | ||
|
||
| bence güzel şarkıları var süpper bir grup | ||
|
||
| ben zardanadamı yeni öğreniyorum ama bayağı hoşuma gitti.yakında onları sökücem. : ) | ||
|
||
| Bu grup harika olaylar imza etti sadece müzik ve sevenleriyle iletişim bu kadar mı güzel olur.Para derdi yok harika üstüne bir de albümlerini kargo parasını siz verin diyorlar albümümüz yollayalım hem de imzalı ya bu kadar mı paylaşımcı olunulur olunurmuş efendim gördük. Şarkı sözleri de gayet başarıldır genel olarak bu grup gayet iyi ve kitlesine çok iyi işler sunuyor ve paylaşıyor ben takdire şahan bir grup olarak görüyorum. Ben Harun'dan böyle bir olay gelecek gibi birşey duydum sanki ya da yanlış mı anladım MVÖ Zardanadam'ın yaptığı olayı acaba beğendi mi Harun söyleşide albüm almayın gerek yok sadece konserimize gelin Zardanadam da böyle diyordu ama bir cümle fazla biz albümleride yollayacağız Harun bir tek bu cümleyi söylemedi .Rakun acaba böyle işlere imza atacak mı? Atması da lazım bence paylaşımdan yana gözüken bir grup tarafından kuruldu . |
||