|
||
| çok güzel olmuş arka fonda hokkabazlar süper tek kelimeyle | ||
|
||
linkler hata veriyor, açılmıyor
|
||
|
||
kerem özyeğen ve burak güven sahnenin tadını tam anlamıyla çıkarıyor.Çok güzel..
|
||
|
||
| Tam beklediğim gibi. Süperler, hadi hayırlısı (: |
||
|
||
çok beğendim umarım sonuçta beklediğimiz gibi olur
|
||
|
||
| çok çok güzeldi... heyecanla bekliyoruz... son 10 gün...
|
||
|
||
| Ses canli da, müzik playback gibi.. Olsun ama, eglendikleri belli oluyor, ki bende izlerken gayet eglendim.. (: Havayi fisek midir nedir onlarda güzeldi..
|
||
|
||
| çok teşekkürler.. bu arada KEREM KABADAYI'nın zafer işaretlerini 'de bolca gördük ![]() HARUN'da bir yanım akıllı bir yanım deli derken zafer işaretiyle aklını gösteriyor ![]() zaten KEREM ÖZYEĞEN HARUKA... BURAK 'ta öyle defalarca izledim... |
||
|
||
yaa ben niye izleyemiyorm açılmıyo hiç bir adres
|
||
|
||
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6d2af6d7ff5b0ca05235f08a7d61f8632e4aab5b5b0ae44456d51c2e767af4d15e4d6c6ad5d74aa915938
çok sğol diğeri açılmıyodu seninkinden izledim ayrıca süper olmuş... bu linkten izleyebilirsiniz %100 çalışıyor ayrıca canlı söylüyorlar kostümleride çok şık üstlerinde görmek isterdim ama ![]() |
||
|
||
Çok teşekkür ederimm
|
||
|
||
| bence kesin ilk üçteyiz genelde rock şarkıları üçüncü oluyo ama bu sene birinci olucak gibi..(zaten beşka doğru dürüst rock şarkısı yok) | ||
|
||
muhteşemler yine. kerem abi süper zıplıyor valla,hele sonda kopuyorlar artık.çok güzel geçmiş provalar anlaşılan.heyecan bastı yine beni.
|
||
|
||
ya süperler Burak ta baya iyi burda özellikle sonunda Kerem in 3 defa zıplaması harika....
|
||
|
||
çok iyiler :D kostümlü provalar nasıl olacak acaba???
|
||