|
||
playback çalacaklar dimi yarı final ve finalde? Evet Burak,kurallara göre öyle.Sadece vokal canlı.benim bildiğim kadarı ile vokal de canlı olmayacak çünkü trt deki gece de harun'a "konserlerde sesiniz harika çıkıyor fakat ama playback yapmak kötü olmayacak mı" diye bir soru gelmişti, harun da canlı söyler gibi yapmaya çalışacağız demişti.. |
||
|
||
2008 kurallarında canlı söylenecek ibaresi geçiyordu,evet Harun'un öyle dediğini söylemişlerdi ve televizyonda da izledim ama kurallarda öyle yazıyordu bilemiyorum.Ama playback olsa provalar da playback olurdu herhalde ![]() *Artists shall perform live on stage, accompanied by a recorded backing-track which contains no vocals of any kind or any vocal imitations. The Host Broadcaster shall verify respect for this rule. |
||
|
||
umarım canlı söylerler prova güzel geçmiş sona doğru coşmuşlar
|
||
|
||
| bu gün 2.prova var sabırsızla bekliyorum | ||
|
||
mordaşlar son 8 gün...
|
||
|
||
oyyy... ![]() çok heyecanlıyım bakalım ikinci provada zafer işareti görücekmiyiz.... |
||
|
||
| 2.provayı da bi izleseyidk..son 8 gün eurovision için | ||
|
||
| playback olmuyo eurovisionda ...ama müzik playbacak... | ||
|
||
| Arkadaşlar yarışma format gereği sadece vokaller açık olacakmış. Desteğiniz için Belgrad'tan teşekkür mesajı aldık. bilginize
|
||
|
||
Arkadaşlar yarışma format gereği sadece vokaller açık olacakmış. Desteğiniz için Belgrad'tan teşekkür mesajı aldık. bilginize ![]() gerçekten aldık mı .........
|
||
|
||
2.provayı da bi izleseyidk..son 8 gün eurovision için Bugün gerçekleştirilen prova tamamlandığında zaten foruma yüklenecektir. |
||
|
||
| Harika olmuş provalar.Cok heyecanlandım valla son 8... | ||
|
||
çok güzeldi,çoook beğendim kostümlerde hazırdı ceketler falan full siyah-gri olacak galiba gayet hoş 2. provayı bekliyoruz
|
||
|
||
aha bişeyler patladı sonunda,hepsi zıpladı bence çok eğlenceliydi 1.prova
|
||
|
||
çok güzeldi,çoook beğendim kostümlerde hazırdı ceketler falan en sevdiğim renkte siyah full siyah-gri olacak galiba gayet hoş 2. provayı bekliyoruz ![]()
|
||