|
||
oyyy... ![]() çok heyecanlıyım bakalım ikinci provada zafer işareti görücekmiyiz.... bence gorucez bakalım 2. prova nasıl olacak |
||
|
||
| provalar cok güzel,2.cok merak ediyorum | ||
|
||
| nerde kaldı bu videolar yaa youtubu açtım bekliyorum valla |
||
|
||
arkadaşlar yabancı bir sitede 2. provalara ait 1 kaç tane resim buldum ![]()
|
||
|
||
görüntü yokmuydu .............
|
||
|
||
görüntü yokmuydu yoktu o kadar aradım ama maalesef onu bulamadım ............. ama bulabilirsem koyarım
|
||
|
||
| canlı olduğuna her an birşey olabilir ki.diken üstünde oturur gibi yani..bence böylesi daha iyi..şarkıyı söylerken birşey oldu farz edin..çok kötü olurdu.. | ||
|
||
paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
| paylaşım için çok çok çoook teşekkürler... yarışma sayesinde dünya gerçek rockı dinleyecek bizi tanıyacaklar bu alanda da tekrar teşekkürler... |
||
|
||
![]() ![]() 2 resimde benden valla videoyu harıl harıl arıyorum bulunca sizlerle paylaşacağım BU ARADA ![]() Salı günü gerçekleştirilecek eurovision 2008 şarkı yarışmasını TRT İNT televizyonundan izleyebilirsiniz. Eurovision 2008 şarkı yarışmasının 1.yarıfinalini TRT İNT televizyonu saat 22.00'da yayınlayacak.TRT 1 ise aynı saatte Türkiye-Slovakya maçını yayınlayacak.Ancak perşembe ve cuma günlerinki eurovision şarkı yarışmaları TRT 1'den izleyenebilecek. |
||
|
||
TRT İNT nasıl oluyor ki .............
|
||
|
||
| 4 trt var bir de gap var bir de int var işte. | ||
|
||
4 trt var bir de gap var bir de int var işte. sağolasın ..............
|
||
|
||
4 trt var bir de gap var bir de int var işte. sağolasın .............. her zaman
|
||
|
||
| ya videosu yok her ülkeninkini yayınlamamışlar herhalde mesela izlanda,ukrayna ve bizimkinin sadece resimleri var internette | ||