|
||
06/07/2006 istanbul - çubuklu hayal kahvesi 22.45 ÜCRETSİZ
|
||
|
||
mor ve ötesi degıl mi zaten kim olucakki yaaa üff yine ist
|
||
|
||
umarım gidebilirim ya ama çok geç bir saat ve çoğu arkadaşım da tatile gitti kiminle gideceğim
|
||
|
||
mor ve ötesi degıl mi zaten kim olucakki yaaa üff yine ist evt ya niye yine istda ![]() yeter nefret eder oldum istdan
|
||
|
||
benim için önemli şeylere vesile olacak bir konser... ben yine ordayım...
|
||
|
||
evet ya gene istanbul gene istanbul sonunda oraya taşıncam mor ve ötesi için
|
||
|
||
| ben ıst yazıorum ama suan tatıl ıcın ızmirdeyım ıst olsaydım ohooo 50 kere gıtmıstım ![]() ıns benım tatıl bıtmeden buraya da gelırler ya
|
||
|
||
ayın 5inde istanbuldan tatil için yola çıkıyoruz taa antalyaya. geçen sene de böyle olmuştu.harbiye açıkhavada konserleri vardı 1 ağustosta ve biz 31 temmuzda yine tatile gitmiştik. Olmaz yaaa yeter artık hep aksilik çıkıyor.offffff
|
||
|
||
| YA NEDEN BEN ISTANBULDA DEGILIM YAA | ||
|
||
istanbulda olmayı herşeyden çok isterdim giden arkadaşlar çok şanslı olduğunuzu unutmayın
|
||
|
||
ayın 5inde istanbuldan tatil için yola çıkıyoruz taa antalyaya. geçen sene de böyle olmuştu.harbiye açıkhavada konserleri vardı 1 ağustosta ve biz 31 temmuzda yine tatile gitmiştik. Olmaz yaaa yeter artık hep aksilik çıkıyor.offffff bende istanbul'a 7 sinde geliyorum yaa.. ![]()
|
||
|
||
arkadaşlar biraz önce mor ve ötesinin resmi sitesine baktığımda tarih 11/07/06 yazıyordu...sanırım ertelenmiş konser.bir bakın isterseniz
|
||
|
||
| Daha önceden 6 Temmuz'da düzenLeneceği beLirtiLen mor ve ötesi konseri, hava muhaLefeti nedeniyLe 11 Temmuz SaLı gününe erteLenmiştir..! (Kaynak: ÇubukLu HayaL Kahvesi) Konserde 18 yaş sınırı vardır. Konserin başLayacağı saatte bir değişikLik yoktur. Ücretsizdir. |
||
|
||
| gidenler olursa lütfen kayıt yapsınlar.... | ||
|
||
gidenler olursa lütfen kayıt yapsınlar.... kesınlıkle ısrarla!!!!!!!!!
|
||