|
||
| Başlıktan da anlaşıldığı gibi orjinalinden daha başarılı bulduğunuz yabancı/yerli coverleri burada paylaşalım.. | ||
|
||
| piiz-vazgeç gönül zeynep dizdar dan daha iyi söylüyorlar bence... | ||
|
||
| emre aydin - hareket vakti mor ve ötesi - 1945 emre aydin - yerine sevemem |
||
|
||
| feridun duzagac - dusler sokagı nirvana - the man who sold the world aslı - korduğum duman-olmadı yar şebnem ferah-değirmenler Mor Ve Ötesi- Sevda Çiçeği Daha çok var ama bunlar ilk aklıma gelenler. |
||
|
||
| Harun Tekin- İstasyon İnsanları Kurbanın bütün coverları daha güzel bence ![]() Mor ve Ötesi- Güneye giderken, 1945, Sevda Çiçeği, Yaz yaz yaz Duman-Olmadı Yar |
||
|
||
| Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz Ajda Pekkanla tam tezat oluşturacak bir yorum birde son zamanlarda şu covera acayip taktım Gece Yolcuları - Değer mi Hiç . Açıkçası Gece Yolcularından hiç beklemediğim derecede güzel bir cover olmuş.Bir de şu: Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği |
||
|
||
| Mor ve ötesi-sevda çiçeği Mor ve ötesi-yaz yaz yaz Duman-olmadı yar Muse-Feeling good |
||
|
||
| sevda çiçeği yaz yaz yaz gündüz gece(pentagram) |
||
|
||
| mor ve ötesi 1945 güneye giderken sevde çiçeği |
||
|
||
| Mor ve Ötesi-güneye giderken Mor ve Ötesi-Sevda çiçeği Nirvana-The man who sold the world |
||
|
||
sevda çiçeği,güneye giderken,yaz yaz yaz ve daha çok ama bunlar ilk aklıma gelenler.
|
||
|
||
| mor ve ötesi yaz yaz yaz sevda çiçegi gripin dalgalandımda duruldum emre aydın haraket vakti bunlar şimdi aklıma gelenler |
||
|
||
| mor ve ötesi-1945,yaz yaz yaz gripin-dalgalandımda duruldum kargo-sen ağlama |
||
|
||
| Mor ve Ötesi - güneye giderken Mor ve Ötesi - Sevda çiçeği Mor ve Ötesi - yaz yaz yaz Gripin - Dalgalandım da Duruldum Gece Yolcuları - Değer mi Emre Aydın - Hareket Vakti KoRn - Another Brick In the Wall. |
||
|
||
gripin-dalgalandımda duruldum kargo-sen ağlama |
||