|
||
| Hypnogaja-Here Comes The Rain Again | ||
|
||
| Mor ve Ötesi - güneye giderken Harun Tekin- İstasyon İnsanları Mor ve ötesi yaz yaz yaz... |
||
|
||
| Şebnem Ferah - Gönülçelen | ||
|
||
marilyn manson-sweet dreams /ayrıca cradle of filth ve him'inde düeti var bu şarkıyla. o da güzel ![]() duman-son pişmanlık mor ve ötesi-sevda çiçeği |
||
|
||
| mor ve ötesi=>1945,sevda çiçeği | ||
|
||
| Mor Ve Ötesi:Sevda Çiçeği Mor ve Ötesi:1945 Duman:Herşeyi Yak Mor Ve Ötesi:Telli Telli |
||
|
||
piiz-vazgeç gönül zeynep dizdar dan daha iyi söylüyorlar bence... kesinlikleee
|
||
|
||
| piiz-vazgeç gönül mvö-yaz yaz yaz,sevda çiçeği,telli telli kargo-sen ağlama irem candar-duş hayko cepkin-gökdelenler duman-olmadı yar aklıma gelenler bunlar
|
||
|
||
| duman herşeyi yak | ||
|
||
| Duman: Çile Bülbülüm, Her Şeyi Yak, Olmadı Yar MVÖ: 1945, Sevda Çiçeği, Güneye Giderken, Yaz Yaz Yaz Harun Tekin: İstasyon İnsanları Şebnem Ferah: Değirmenler Hayko Cepkin: Gökdelenler Kurban: Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Barış Akarsu: Islak Islak, Her Şeyi Yak, Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş Ogün Sanlısoy: Ben De Özledim Athena: Maskeli Balo Pentagram : Gündüz Gece Manga: Raptiye Rap Rap |
||
|
||
Mor ve ötesi-sevda çiçeği Mor ve ötesi-yaz yaz yaz Duman-olmadı yar Muse-Feeling good Herbiri birbirinden muhteşem karar veremedim
|
||
|
||
| Duman-Herşeyi Yak Duman-Olmadı Yar Mor Ve Ötesi-Güneye Giderken Mor Ve Ötesi-Yaz Yaz Kargo-Yıldızların Altında Kargo-Sen Ağlama Gripin-Dalgalandım da Duruldum |
||
|
||
| emre aydın-hareket vakti emre aydın-yalan mor ve ötesi-yaz yaz yaz harun tekin-istasyon insanları duman -herşeyi yak mor ve ötesi -sevda çiiçeği |
||
|
||
| Duman Herşeyi yak Mor ve ötesi Yaz yaz yaz |
||
|
||
| mor ve ötesi :yaz yaz yaz , sevda çiçeği gece yolcuları :değer mi hiç emre aydın :hareket vakti |
||