|
||
| duman - olmadı yar gripin - dalgalndım da duruldum mor ve ötesi - yaz yaz yaz mor ve ötesi - güneye giderken bunlar... |
||
|
||
Duman: Çile Bülbülüm, Her Şeyi Yak, Olmadı Yar , Fesupanallah Bir kaç ekleme yaptım , çok güzel belirtmişsin. MVÖ: 1945, Sevda Çiçeği, Güneye Giderken, Yaz Yaz Yaz Harun Tekin: İstasyon İnsanları Şebnem Ferah: Değirmenler, Yemen Türküsü Kurban: Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Barış Akarsu: Islak Islak, Her Şeyi Yak, Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş , Unutamadım , Yeter ki , Sevdim seni bir kere , Rüzgar Ogün Sanlısoy: Ben De Özledim
|
||
|
||
Duman: Çile Bülbülüm, Her Şeyi Yak, Olmadı Yar , Fesupanallah Bir kaç ekleme yaptım , çok güzel belirtmişsin. MVÖ: 1945, Sevda Çiçeği, Güneye Giderken, Yaz Yaz Yaz Harun Tekin: İstasyon İnsanları Şebnem Ferah: Değirmenler, Yemen Türküsü Kurban: Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Barış Akarsu: Islak Islak, Her Şeyi Yak, Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş , Unutamadım , Yeter ki , Sevdim seni bir kere , Rüzgar Ogün Sanlısoy: Ben De Özledim ![]() bencede ikinizde çok güzel belirtmişsiniz..benim görüşümde budur..
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi güneye giderken sevda çiçeği Gripin dalgalandım da duruldum |
||
|
||
| mor ve ötesi - sevda çiçieği ve yaz yaz yaz gripin - dalgalandım da duruldum pentagram - şeytan bunun neresinde ? |
||
|
||
mor ve ötesi yaz yaz tabi ki..ajda pekkan o kadar ön planda tutamamıştı...yine mor ve ötesinden sevda çiçeği var....gece yolcularından değer mi hiç var...dalgalandım da duruldumu iyi yapmışlar gripin...hmm..bu kadar geliyor aklıma
|
||
|
||
| sevda çiçeği |
||
|
||
him-wicked game geçen gece şarkının gerçek haline rastladım ve bu versiyonun bir kez daha kıymetini anladım
|
||
|
||
| SEVDA ÇİÇEĞİ Yaz Yaz Yaz |
||
|
||
| Hoş Çakal - Genç Osman | ||
|
||
mor ve ötesi - güneye giderken