|
||
| Death - Painkiller (Judas Priest Cover) | ||
|
||
Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Ya,Güneye Giderken,Sevda Çiçeği ![]() Duman-Her şeyi yak,olmadı yar.. |
||
|
||
| Mor ve ötesi-1945,Yaz yaz Şebnem Ferah-ünzile Aylin Aslım-ben kalender meşrebim, bir çocuk sevdim Gripin-dalgalandım da duruldum |
||
|
||
| Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Ya,Güneye Giderken,Sevda Çiçeği,1945 Duman-Her şeyi yak,olmadı yar.. |
||
|
||
sezen aksu nun hemen hemen bütün şarkıları... sözler güzel oluyor ama çok ağır söylüyor yaa ;)mesela duman herşeyi yak ı daha güzel söylemişti
|
||
|
||
| gece yolcuları-değer mi gece yolcularını pek dinlemem ama bu şarkıyı güzel yorumlamışlar doğrusu
|
||
|
||
gece yolcuları-değer mi kesinlikle katılıyorum:)gece yolcularını pek dinlemem ama bu şarkıyı güzel yorumlamışlar doğrusu ![]() vitamin şarkısı olan "istanbul" second yorumu.. |
||
|
||
Kafein-Ordunun Dereleri
|
||
|
||
| Vanilla Sky-Umbrella Mor ve Ötesi- Yaz ve Sevda Çiçeği |
||
|
||
| dumanın tüm coverları(bkz.duman her coverladığı şarkı orjinalinden daha iyidir,her coverlanan duman şarkısı orjinalinden daha kötüdür) ayrıca feridun düzağaç-rüzgar(ilhan şeşen),ebruli(ezginin günlüğü),estarabim(erkin koray) coverları |
||
|
||
| mor ve ötesi=yaz yaz,güneye giderken,sevda çiceği,telli telli duman=herşeyi yak gripin=dargalandımda duruldum |
||
|
||
mor ve ötesi-yaz,sevda çiçeği,duman-herşeyi yak ;)aklıma bu kadar geldi valla
|
||
|
||
| cem adrian- ayrılık,kimler geldi kimler geçti vs... | ||
|
||
| MVÖ-yaz yaz yaz,telli turna ,sevda çiçeği Gripin -dalgalandım da duruldum Ogün Sanlısoy-bende özledim bende |
||
|
||
| Duman - Herşeyi Yak. Olmadı Yar Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz |
||