|
||
| KoRn - Thoughtless |
||
|
||
düş sokağı sakinleri - ayrılıkk
|
||
|
||
mor ve ötesi güneye giderken, sen varsın, sevda çiçeği, telli telli, yaz yaz yaz, 1945 kısaca hepsi ![]() harun tekin istasyon insanları marilyn manson this is halloween |
||
|
||
| mor ve ötesinin sevda çiçeği ile yaz yaz yaz coverlar müthiş
|
||
|
||
| mor ve ötesi-yaz yaz yaz gece yolcuları-değer mi hiç |
||
|
||
| mor ve ötesi- sevda çiçeği mor ve ötesi- yaz yaz mor ve ötesi-güneye giderken (kısacası, bütün mor ve ötesi coverları) duman- her şeyi yak şebnem ferah- gel ey seher (ama şarkının asıl sahibi polad bülbüloğlu'nun da sesiyle beraber) hayko cepkin - ağlarsa anam ağlar |
||
|
||
mor ve ötesi-1945
|
||
|
||
| kurban-sarı çizmeli mehmet ağa mor ve ötesi-1945,yaz yaz harun tekin-istasyon insanları emra aydın-belalım |
||
|
||
| ben beğeniorum orjinalinden çook ii,zevk meselesi ama saol ben güneye giderken'i unutmuştum:) | ||
|
||
| harun tekin istasyon insanları mvö telli telli |
||
|
||
| Duman - Herşeyi Yak | ||
|
||
| linkin park - wish.. | ||
|
||
| Arctic Monkeys-You Know Im No Good(Amy Winehouse Cover) The Last Shadow Puppets-S.O.S(Rİhanna Cover) Arctic Monkeys-Love Machine(Girls Aloud Cover) bu şarkıyı çok seviyorum.Bu şarkının orjinalide iyi ama arctic monkeys'n coverlamış hali daha çok hoşuma gitti
|
||
|
||
| mor ve ötesi telli teli,güneye giderken,yaz harun tekin istasyon insanları gripin dalgalandımda duruldum emre aydın süpriz |
||