Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

merve_mor 19.05.2008 21:59:26
evet birde şu satanizim ile rakçılıiığın ne alakası var anlayamıyorum.arkadaslarım bana soruyor sen kedi kesiyonmu diye  Lips Sealed
Sana iyi soruyorlarmış.Bana direk satanist diyorlar. Cheesy

Bence cahillikten kaynaklanıyor bu durum.Yani siyah giyiyorlar satanistler,kötü ruhlular filan.
Ne alakaysa.
Uğraşmıyorum öyleleriyle.Artık bıkkınlık verdiler.Ne düşünürlerse düşünsünler...

tansuuu 19.05.2008 22:11:38
evet birde şu satanizim ile rakçılıiığın ne alakası var anlayamıyorum.arkadaslarım bana soruyor sen kedi kesiyonmu diye  Lips Sealed
Sana iyi soruyorlarmış.Bana direk satanist diyorlar. Cheesy

Bence cahillikten kaynaklanıyor bu durum.Yani siyah giyiyorlar satanistler,kötü ruhlular filan.
Ne alakaysa.
Uğraşmıyorum öyleleriyle.Artık bıkkınlık verdiler.Ne düşünürlerse düşünsünler...

bana bazi kisiler diyiyorki ne bicim sarkilar dinliyorsun satanist sarkilari ,bende cok sinirleniyorum

Birgül 20.05.2008 07:08:54
bu satanistlik olayı benim de çok başıma geldi. insanlar değişen şeylere ayak uydurmakta zorlanıyorlar.aslında rock müzik de yeni değil,yılların müzik tarzı.dinlemiyorsanız dinlemeyin,bari kötü laflar söylemeyin ya.zevkler farklıdır ve herkes istediği müziği dinleyebilir,diyorum ama tuhaf tepkiler veriyorlar.en iyisi hiç aldırmayacaksın.  Wink

ayşevebilge 20.05.2008 08:42:05
rock müzikte şu çok dikkatımı çekti.şarkılarda hep isyan var.bu nedenle diğer kişiler çok yanlış anlıyolar,müziği de,dinleyenini de.... Tongue

+++KoRn+++ 20.05.2008 08:54:58
Bizim okulda bir grup insan var. bana satanist diyorlar. o da yetmezmiş gibi, kedi görünce " gökçeee bakk kedii, kesmicen dimi kediyi, burda olmaz zaten okul burasııı" tarzında dalga geçiyorlar.

* Nevermind(!) 20.05.2008 14:39:56
ön yargı ve bazı uçarı insanlar yüzünden..

istisnalara göre değerlendirdiklerinden..

bilmediklerinden,görmediklerinden..

sadece duyduklarına inandıklarından..

_devrim_ 22.05.2008 17:45:33
rock müzik hakkında bir yerde açıldığında 'ay başım ağrıdı tangır tungur' deyip pop müziğini dinlerken sesini sonuna kadar açıp rahatsız olmayan insanlara selam uçuruyorum ilk önce Smiley
satanizm dedikoduları ilk güveni sarsan konu
ikinci olarak yakın çevrede birisi sevmezse genelde bütün aile bireylerine virüs gibi yayılıyor ve incelenmeden ya da dinlenmeden ön yargı sahibi olunuyor
üçüncü olarak radyoyu açtığımızda kalitesiz bir manası olmayan ve 2-3 cümleden oluşmuş müzikleri dinlediğinde insanlarımız genellemeye alarak nefert ediyor...

mvorock 25.05.2008 09:40:34
arkadaşıma kedi alıcam dedim afiyet olsun dedi. bence bu bizim tarzımız gotik olabiliriz, ateist veya satanist olabiliriz, insanlardan buna ne yaa?? iki rocker kişiiyi satanist diye tanıtıyolar bence sorun bizim toplumun yeniliklere açık olmaması..

mosmorumsutrak 25.05.2008 12:14:21
Millet olarak en büyük hatamız SEMBOLCÜ olmamız.
Giyinişin , dinlediğin müzik yani kısacası dış görünüş daha önemli. MAALSEF BÖYLE  Undecided
bi yerde katılıyorum ama kültüre yavaşça katmamız gerekmez mi? bu arada kilise müziği havası var o yüzdendir belki bir de asi bir müzik amerika bizi otlaştırmışken asilik sokmak aaa olmuyor ama...

halimiz duman 27.05.2008 11:47:38
Ya bence rock denice akla ilk siyah giyinen heryerinde dövmeleri olan kara kara kalem çeken tipler geliyor akla ve insanlar kendilerini rockçı göstermek için bu tipleri kullanıyor aslında çoğu rock dinlemiyor onların yaptıkları asıl rock dinleyenlere geliyor ben mesela Rocktan başka müzik dinlemem desem  yeridir...
He birde şöyle bir olayda var siyah giyinmeyenler gözlerinde kara kalem olmayan insanlarda rockçı olmuyor messela bana rock dinlediğimi duyanlar şaşırıyor ama anlamıyorlar rock giyinmek yada kara kara kalem çekme kısacası rock karalık değildir rock kalpten beğenmeden içten gelen birşeydir ....

firat027 27.05.2008 18:43:37
Müzik bölümünde 'rock müziğin tarihçesi' başlığı altında kısaca bunun nedenininden söz etmiştim.

Ama birde günümüze dönecek olursak şöyle bir hata payı var..Yalnızca yüzü piercingten delik deşik olmuş,siyahtan başka bir renk giymeyen,gözlerinin altı morumsu bir renk almış insanlar rockcı/metalci olarak görülüyor.Yada çoğu rocksever böyle olmaya çalışıyor.

Bana göre rock dinleyicisinin kalıpları olmamalı her kesimden insan bu müziği zaman zaman dinleyebilmeli.

Fakat bu kalıpları oluşturan yine bizleriz.
Bu yüzden de toplum tarafından pek hoş karşılanmıyor.
Aslında başlıkta değişiklik yapılmalı çünkü insanların hoşlanmadığı rock müzik değil,rock müzik dinleyenleri..

bence sorun onların rock müzigi hiç dinlememiş  veya anlayamamış olmaları diyebilirim...

zafer_bergama23 28.05.2008 10:20:13
ROCK müziği öyle herkes anlıyamaz... içinizde aşk ve isyan olması gerekir ki hissedebilesiniz. içinizden lay lay lom deyip oynamak geçiyorsa sevmezsiz...ama sevimli bir şekilde eğlenmek geliyorsa da sevebilirsiniz...
rock en büyük veya en küçük demek ama asla orta değil..

defolbea 28.05.2008 10:25:23
rockçıların marjinal olayları yüzünden mesela özlem tekinin bi aralar 3 pitpulunu komşusun östüne saldığı  söyleniyodu teoman şarkı sözleri de bakış açısını kötü yöne çekiyo ama teoamanda özlemde böyle güzel bayılıyorum onlara

defolbea 28.05.2008 10:26:49
ROCK müziği öyle herkes anlıyamaz... içinizde aşk ve isyan olması gerekir ki hissedebilesiniz. içinizden lay lay lom deyip oynamak geçiyorsa sevmezsiz...ama sevimli bir şekilde eğlenmek geliyorsa da sevebilirsiniz...
rock en büyük veya en küçük demek ama asla orta değil..

ha evet sende güzel yorum yapmışsın

yumurta 28.05.2008 10:36:32
kafa ütüleyici ya ondandır  Angry ya da bazı psikopatlar rock müzik dinliyor diye rock müzik de psikopat oluyo heralde  Angry kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz anlasanıza be
hem araştırın bakalım Türk rockçılar yabancılar gibi psikopat mı hepsi efendi
mor ve ötesi psikopat mı ya da gripin ....

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468