|
||
| dinlemedikleri için bir mvö parçası dinletin nasıl değişir görün | ||
|
||
| bazı rockçılar yüzünden | ||
|
||
önyargı büyük etken... siyahlıklar..
|
||
|
||
| çok basit birincisi gürültülü bi müzik olduğu için ki ne alaka iki bağzı keşler var mesela pop müzikte keş olan varmı yok insanlar keşlerden alkoliklerden tiksiniyo bide şu açıdan bakılırsa mesela bi hayko cepkin nin şarkısı bi cafede çalınsa cafe batar insanlar popa alışık bide düğünlerde derneklerde rock çalınmaz kadın ev temizlerkende orta yaşlılar rock konserine gitmez müziği kaldıramazlar anlatamadım galiba amaaaaaaaaaaaaan biz dinliyoz ya yeter
|
||
|
||
tamamen tv de gördükleri kalıplaşmış rockçı modellerinden dolayı..çünkü rockçı denildiğinde insanların aklına satanist asi kişiler geliyor.hatta geçen bir kanalda annesini öldüren çocuğun üzerinde him tshirt ü var diye ville valo ya satanistlerin başı bütün rockçılara da anne öldürme potansiyeline sahip insan muamelesi yapıldı.çocuğun kendi yapdığı dengesizliğin ve vahşetin sonucu tüm rockçılara mal edildi ve bu çok can sıkıcı bir durum...ama ön yargı işte napalım önyargıyı parçalamak maalesef atomu parçalamaktan daha zordur...
|
||
|
||
geri kafalı oldukları içinn
|
||
|
||
rock müzikte şu çok dikkatımı çekti.şarkılarda hep isyan var.bu nedenle diğer kişiler çok yanlış anlıyolar,müziği de,dinleyenini de.... ![]() evet ama bu isyan durumu arabesk müzikte de var ona kimse bişey demiyor.. |
||
|
||
| bizim insanlarımıza ters geliyor rock müzik yaa rockcıların giyim tarzı olsun vs. ve müziği kafa ağrıtıcı buluyorlar o yüzden bence |
||
|
||
gençlik yok... yaşlı kaldık .. gerideyiz
|
||
|
||
| Kesinlikle yeteri kadar bilgi sahibi olmadıklarından..ya da rock denilince akıllarına "vurmalı,sert baş ağrıtıcı" bir müzik tarzı geldiği için..zaten bu kişilerin çoğu 1-2 sene sonra rock dinlemeye başlıyor... | ||
|
||
rock'ın tarzı asi olduğu için bence ama birçok neden var ;)ben mesela küçükken şebodan tırsıyodum ;Dne alaka demeyin işte çocukluk bi de insan mal olunca biraz
|
||
|
||
| Tam anlamıyla bilgi sahibi değillerdir, ondan.Birde bazı rockcular siyah giyiniyor ya hemen satanist damgası basıyorlar sinirleniyorum bu ne cahilliktir ya...Ornek:yolda yürüyorum denk gelmiş olmalı tamamen siyahım(siyah rengi cok severim...coğu eşyam siyah)kolumdada değişik bir bileklik var.Adamın biri arkadan'bu kız satanist galiba yaa'dedi.Tabi benim tepem attı. ;Ddedim donüp bi dolu laf ediyim ama kalabalıktı yanlış birine catmaktan cekindim.Yoluma devam ettim.Bir siyah giymeyle satanist cıkarıyorlar insanı ya...O yüzden rockcularada oyle bakıyorlar. | ||
|
||
aslında bu konuya bütün yazılanlar doğru bir yerde zaten çünkü herkes aynı şeyden bahsediyor ![]() herkesten alıntı da yapamayacağıma göre hepiniz haklısınız...
|
||
|
||
bencede cahillkten insanların çoğunluğu pop müzik etrafında toplanmış :'(bu yüzden diğer müzik türlerini kötü buluyorlar ama alakası yok oda müzik buda sadece tür farkı var bunu anlayamıyorlar işte
|
||
|
||
dinlemedikleri için bir mvö parçası dinletin nasıl değişir görün katılıyorum bu arada
|
||