Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7

silverknsy 12.06.2008 13:50:19
dinlemedikleri için bir mvö parçası dinletin nasıl değişir görün

ÖZUGE 14.07.2008 19:16:06
bazı rockçılar yüzünden

+++KoRn+++ 14.07.2008 19:17:53
önyargı büyük etken... siyahlıklar..  Roll Eyes

r.calisir@hotmail.com 14.07.2008 20:13:05
çok basit birincisi gürültülü bi müzik olduğu için ki ne alaka
iki bağzı keşler var mesela pop müzikte keş olan varmı yok insanlar keşlerden alkoliklerden  tiksiniyo  bide şu açıdan bakılırsa
mesela bi hayko cepkin nin şarkısı bi cafede çalınsa cafe batar insanlar popa alışık bide düğünlerde derneklerde rock çalınmaz kadın ev temizlerkende orta yaşlılar rock konserine gitmez müziği kaldıramazlar anlatamadım galiba
amaaaaaaaaaaaaan biz dinliyoz ya yeter Grin Grin

ZooPuSs 14.07.2008 22:01:53
tamamen tv de gördükleri kalıplaşmış rockçı modellerinden dolayı..çünkü rockçı denildiğinde insanların aklına satanist asi kişiler geliyor.hatta geçen bir kanalda annesini öldüren çocuğun üzerinde him tshirt ü var diye ville valo ya satanistlerin başı bütün rockçılara da anne öldürme potansiyeline sahip insan muamelesi yapıldı.çocuğun kendi yapdığı dengesizliğin ve vahşetin sonucu tüm rockçılara mal edildi ve bu çok can sıkıcı bir durum...ama ön yargı işte napalım önyargıyı parçalamak maalesef atomu parçalamaktan daha zordur... Angry Sad

kördüğümüm 16.07.2008 10:59:33
geri kafalı oldukları içinn Tongue

mvof_11 16.07.2008 11:21:14
rock müzikte şu çok dikkatımı çekti.şarkılarda hep isyan var.bu nedenle diğer kişiler çok yanlış anlıyolar,müziği de,dinleyenini de.... Tongue

evet ama bu isyan durumu arabesk müzikte de var ona kimse bişey demiyor..

KaReMeL 16.07.2008 11:32:48
bizim insanlarımıza ters geliyor rock müzik yaa
rockcıların giyim tarzı olsun vs.
ve müziği kafa ağrıtıcı buluyorlar o yüzden bence

+++KoRn+++ 16.07.2008 11:34:01
gençlik yok... yaşlı kaldık .. gerideyiz Grin

derin miray 16.07.2008 14:36:02
Kesinlikle yeteri kadar bilgi sahibi olmadıklarından..ya da rock denilince akıllarına "vurmalı,sert baş ağrıtıcı" bir müzik tarzı  geldiği için..zaten bu kişilerin çoğu 1-2 sene sonra rock dinlemeye başlıyor...

denis-mvö 16.07.2008 15:27:56
rock'ın tarzı asi olduğu için bence ama birçok neden var ;)ben mesela küçükken şebodan tırsıyodum ;Dne alaka demeyin işte çocukluk bi de insan mal olunca biraz Grin Grin Grin Grin

E.Ü 16.07.2008 15:42:25
Tam anlamıyla bilgi sahibi değillerdir, ondan.Birde bazı rockcular siyah giyiniyor ya hemen satanist damgası basıyorlar sinirleniyorum bu ne cahilliktir ya...Ornek:yolda yürüyorum denk gelmiş olmalı tamamen siyahım(siyah rengi cok severim...coğu eşyam siyah)kolumdada değişik bir bileklik var.Adamın biri arkadan'bu kız satanist galiba yaa'dedi.Tabi benim tepem attı. ;Ddedim donüp bi dolu  laf ediyim  ama kalabalıktı yanlış birine catmaktan cekindim.Yoluma devam ettim.Bir siyah giymeyle satanist cıkarıyorlar insanı ya...O yüzden rockcularada oyle bakıyorlar.

+++KoRn+++ 16.07.2008 15:43:46
aslında bu konuya bütün yazılanlar doğru bir yerde Grin zaten çünkü herkes aynı şeyden bahsediyor Grin
 herkesten alıntı da yapamayacağıma göre Grin hepiniz haklısınız... Grin

LoLLy 17.07.2008 15:24:54
bencede cahillkten insanların çoğunluğu pop müzik etrafında toplanmış :'(bu yüzden diğer müzik türlerini kötü buluyorlar ama alakası yok oda müzik buda sadece tür farkı var  Wink bunu anlayamıyorlar işte Undecided

LoLLy 17.07.2008 15:26:15
dinlemedikleri için bir mvö parçası dinletin nasıl değişir görün
katılıyorum bu arada Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468