Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Sizce İnsanlar Rock Müzik Hakkında Neden Kötü Düşüncelere Sahipler?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

+++KoRn+++ 22.08.2008 00:07:31
bizim şu türklerin "meşhuuuuurrrrr" ön yargıları işte..biz buyuz..ney için değiştik ki bunun için değişelim..

_gitarların ağlayışı_ 24.08.2008 10:54:31
herşey bazı önyargılardan dolayı kaynaklanıyo insanlar rock lmüzikle satanistliği birbirine karıştracakk kadar cahil olabliyolar tamam belki bunun bazı örnekleride var dünyadakii her rock grubu sütten çıkmış ak kaşık da değil yanii bunları görüyolar ama iyilerini güzellerini müziğin tınısını filann taktığıı yok kimsenin söyle bi baştan aşğı süzüyolar milleti sonra bu adam/kadın tekin birine benzemiyo sevmedim bunu gibisinden laflar etmeye başlıyolar halbuki okadar güzel rock müzikk yapan gruplar varkii tvde filann rock müikk yapıyorum diye geçinen birilerini görsünler zaten gözlerii çorba kaşığı gibi açılıoo bakakalıolarrr sonraa herkess böyle sanıolarr off çok gıcık bi durumm Embarrassed Undecided

fyas 05.09.2008 13:14:31
herşey bazı önyargılardan dolayı kaynaklanıyo insanlar rock lmüzikle satanistliği birbirine karıştracakk kadar cahil olabliyolar tamam belki bunun bazı örnekleride var dünyadakii her rock grubu sütten çıkmış ak kaşık da değil yanii bunları görüyolar ama iyilerini güzellerini müziğin tınısını filann taktığıı yok kimsenin söyle bi baştan aşğı süzüyolar milleti sonra bu adam/kadın tekin birine benzemiyo sevmedim bunu gibisinden laflar etmeye başlıyolar halbuki okadar güzel rock müzikk yapan gruplar varkii tvde filann rock müikk yapıyorum diye geçinen birilerini görsünler zaten gözlerii çorba kaşığı gibi açılıoo bakakalıolarrr sonraa herkess böyle sanıolarr off çok gıcık bi durumm Embarrassed Undecided
bence de Lips Sealed Undecided

alen 08.09.2008 19:34:43
Çünkü müzikten anlamıyorlar...

mor_simgesi 09.09.2008 11:43:59
bence çok bagırdıkları için Grin Grin(AMA OYLE TADI ÇIKIYO GÜMBÜR GÜMBÜR NE GÜZELL Grin Grin Grin Grin

burakpurple 09.09.2008 14:50:43
Çünkü müzikten anlamıyorlar...
tamam sen müzik ilahı falan olabilirsin ama rock müziği beğenmeyenlere, müzikten anlamıyor diyemezsin.

mvof_11 09.09.2008 17:31:00
bizim şu türklerin "meşhuuuuurrrrr" ön yargıları işte..biz buyuz..ney için değiştik ki bunun için değişelim..

bu sadece türklerde yok bence hatta rock müzik dinleyicileri şu anda en özgür çağdalar diyebilirim şu aralar artık punkçılara takmak moda rusyada okullarda punkçı tarzında giyinmek, saç stilini ona göre kestirmek yasaklanmış..

immortal_deniz 09.09.2008 18:51:52

bu sadece türklerde yok bence hatta rock müzik dinleyicileri şu anda en özgür çağdalar diyebilirim şu aralar artık punkçılara takmak moda rusyada okullarda punkçı tarzında giyinmek, saç stilini ona göre kestirmek yasaklanmış..

Rusya'da punkçıların giyim stilleri ya da saç stilleri ile ilgili bir yasaklama yok.Sadece emo ve gothic müzikle ilgili "tehlikeli bir müzikal trend'' tanımı yapıldı ve kamusal alanda bu stilde olanlara yasaklama getirilmesi gündemde.Ancak bu tür müzik dinleyenlere karşı olmadıklarını, karşı olduklarının bu tarzda olup kendine zarar verenler,bu şekilde başkalarını intihara sürükleyenler olduğunu belirttiler

basçı.bhr 24.10.2008 15:13:29
insanların cahilliğinden yada tutuculuğundan oluyor yok siyah giyersen satanist olurmuşsun diyorlar şunu untmasınlar ki:
HER PEMBE GİYENDEN PRENSES HER SİYAH GİYENDEN SATANİST OLMAZZZZZZZZZZ!!!!

feza irem 24.10.2008 17:53:30
yorumlara tamamen katılıyorum ne alaka her rockçı satanist mi oluyor ve belki de "gürültülü müzik"diye adlandırdıkları bu müziği bundan sevmiyorlar..

halimiz duman 26.10.2008 15:47:32
insanların cahilliğinden yada tutuculuğundan oluyor yok siyah giyersen satanist olurmuşsun diyorlar şunu untmasınlar ki:
HER PEMBE GİYENDEN PRENSES HER SİYAH GİYENDEN SATANİST OLMAZZZZZZZZZZ!!!!
Tamam doğru söylüyorsun bu doğru ama onlşarda siyqah giyiyor da ne oluyor kendilerini şekilden şekile sokuyorlar farkındsa mısınız bilmem  ama gitgidse müzik zevkine göçre kıyafet başladı yok Rockçılar böyle giyinir Rapçiler bunu giymez onu giyer....bunun gibi bir sürü şey ne yani ben normal giyiniyorum ben Rockçı değil miyim suç aslında biraz da bizde bence....

ville_ 27.10.2008 20:48:57
herkesin doğasında isyan olacak diye birşey yok. onların yadırgamalarını yadırgamamız da yanlış bence.

szn_mor 27.10.2008 21:18:24
valla ben şahsen rock çılar değilde emoculardan sinir oluyorum sokakta size 1000 tane emocu toplarım ama 1 rock çı diğerine benzemez

optimist 29.10.2008 10:49:46
herkes için değil ama böyle düşünen çok insan var. bu insanlar genelde de her siyah giyene satanist demeyi adet edinmişlerdir. sçama önyargılardan biri. rock'ın ruhunu anlamaları lazım öncelikle.

((((LİNKİN PARK)))) 02.11.2008 18:04:16
siyah giyenlere satanist gibi bakıyorlar.çok yüksek ssesli olduğu için ve cahillikten kaynaklanıyor kabaca eski kafalılar Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468