|
||
| Arkadaşlar bu başlık konudan öte daha çok sizin düşüncelerinizi öğrenmek için şimdi olay şu: "bir dağın uçurumunun kenarındasınız yanınızda en iyi 'arkadaşınız' bir de 'sevdiğiniz' kişi var ve ikisi de uçurumdan düşmek üzere ve kurtarabilmek için bir kişiyi seçmek zorundasınız, ikisini birden kuratamazsınız değil mi?... hangisini kurtarırsınız?.. şahsen ben ikisinden birini seçemeyip kendimi de feda ederdim bakalım siz ne düşünüyorsunuz? |
||
|
||
| şimdi tabi o arkadaşın kişideki rütbesine bağlı bir olay bu. Sevilen kişi tabi aşkla sevildiği için yeri aynıdır genelde herkeste ama arkadaşın sevgi rütbesine göre yani..ama bende çok seviyorsam ikisini de ikisinede kendimi feda ederdim. birinden biri olmadıktan sonra.. | ||
|
||
| bilemiyorum ama arkadaşın yakınlığına bağlı eğer yakınsa arkadaşım bana ikisinide kurtarırım... | ||
|
||
| En sevdiğim kişi | ||
|
||
ikisinden biri olmazsa hayatın tadı çıkmayacağını düşünürüm ve hep beraber düşeriz bari beraber ölelim
|
||
|
||
tabiki en sevdiğim kşi
|
||
|
||
| Kesinlikle arkadaşım.. Tabii bu arkadaşlık-dostluk derecesine bakar, insafsızlıkla da alakası olduğunu düşünmüyorum. Seçim tek sonuçta ve ağır basan hangisiyse seçim sonucu da o olacaktır.. Eğer gerçekten dostum olarak benimsemişsem o kişiyi kimseye değişmem.. |
||
|
||
| Ama sonuçta en sevsdiğin kişi arkadaşınız da olabilir... | ||
|
||
| herhalde ben de kararsız kalırdım |
||
|
||
| ben ne yapacami bilmezdim ve kendim atlardim | ||
|
||
çok güzel bir konu.beni bayağı zorladı.düşündüm ama karar veremedim. arkadaşım dostumsa eğer belki onu kurtarırdım.
|
||
|
||
| o anki yoğun paniğide hesaba katarsam büyük ihtimalle en yakında olanı kurtarırdım.hangisi şanslıysa yani. aşağıya düşmekte olan sevdiğim kişiyse o anki ruh halimi hesaba katamıyorum direkt bende atlardım hiç düşünmeden. (öff soruya bak ecel sorusu )
|
||
|
||
| sanırım bu konuda bencil oldğumu düşüneceksiniz,sevdiğim insan benim hayatta tek vazgeçilmezimdir... | ||
|
||
arkadaş delisi değilim ,sevdiğim arkadaşımdan önce gelir
|
||
|
||
| hangisini seçeceğimi bilmiyorum o anda karar verirdim o panikle ne yapardım bilmiyorum | ||