|
||
| ruhumun sahibi yok | ||
|
||
| Düşünülesi bir soru (: |
||
|
||
| ben! | ||
|
||
kutsalım...
|
||
|
||
şu anda ruhumun sahibini arıyorum aranıyor sahibi ruhumun tam yerine düşmeyi bekliyorum .....
|
||
|
||
| şimdilik harun diyorum ama gerçek bir duygu olmadığını biliyorum DAHA KÜÇÜĞÜM ama böyle hissetmesi çoook güzel neler olur bilemem ilerde kim bilir ki?!! |
||
|
||
| Benim ruhum kayıp...(!) Ben bile nerde olduğunu bilmiyorum.Belki kendine bir sahip bulmuştur belki de en ücra köşelerde hala esirdir... Bilmiyorum...Onu aramaya korkuyorum.Ya kendimi de kaybedersem diye... O yüzden benim ruhum yok(!) |
||
|
||
bence hepimiz üye olarak bunu mor ve ötesine soralım. ama ruhumuzun sahibi delinin klibindeki şahıslar...
|
||
|
||
ama ben ruhumu harun tekine teslim edebilirim orası ayrı bir konu...
|
||
|
||
| ruhumuzun sahibi elbette hepimizin mor ve ötemizindir değil mi??? | ||
|
||
| ruhumuzun sahibi elbette hepimizin mor ve ötemizindir değil mi??? kesinlikleee
|
||
|
||
ben! haklısın bencede.şimdilik ben zamanı geldiğinde Yüce varlık..
|
||
|
||
| ruhun sahibi onu yaratandır.. ki bu durumda cevap gayet net.. ruhunu bedenini insanları dünyayı yaşadığını sandığın bütün algıları yaratan allahtır.. | ||
|
||
şuan da buldum diyebileceğim biri var ama bilmiyorum belkide değildir bana da öyle şeyler oluyor? hayırdır inşallah |
||
|
||
| belkide geçiçidir.. büyüdükçe bu sorunun cevabını bulmak daha kolay olacak.. |
||