|
||
Allah bana emanet etmiş bende senden yanayım emanetçiyiz işte ruhumu seviyorum sağ olsun yaşamama yardımcı oluyo ![]()
|
||
|
||
| Sahibi var mı?Yok mu?Bilemiyorum... Ama hiç bir zaman somut bir şey aramadım.Arasam da bulamam zaten.Çok karamsarım bu konuda. Ama eğer ruhumun bir sahibi varsa ya da olacaksa bu düşüncelerim olabilir! |
||
|
||
| ruhumu kimsenin ellerine bırakmaya niyetim yok onun tek sahibi benim | ||
|
||
| somut olarak düşünürsem bulamadım daha ruhumun sahibini ama soyut olarak tabiki de Allah | ||
|
||
şimdi farkettim ruhumuzun sahibi yaşayış şeklimiz galiba işimiz, okulumuz, bazen arkadaşlarımız ve ailelerimiz gittikçe daha saçma şeylere kaptırıyoruz ruhumuzu dizilere, pc oyunlarına, kıyafetlere, ayakkabılara ama bazılarımız var ki gerçekten kendi ruhlarının sahibi olmayı başararıyorlar kutlarım onları
|
||
|
||
| allah |
||
|
||
Ruhumun sahibi kimse olamaz. Birtek ben, kendim olabilirim. Ruhumun sahibi olacak kadar önemli değil insanlar benim için. Ama olursa annem olur, gerisi boş.. aynen
|
||
|
||
| ben çünkü o ruhu kontrol eden benim | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ tabiki. | ||
|
||
Allah aynı şeyi yazacaktım zaten başka hiç bir varlık olamaz. |
||
|
||
ben
|
||
|
||
Ruhumun sahibi her zaman "Kendim"dir..ama verilmeye değer kişilerle de paylaşabilirim
|
||
|
||
| bedenim yalancı sahip...bir müddet sonra ruhum bedenimden uzakta özgür kalacak..runumun sahibi tanrıdan başkası olamaz sanırım... | ||
|
||
hiç böyle bir soruyu düşünmedim ama ruhumun sahibide yok galiba evet bence de bir sahibi mi olmalı mı acaba ruhun benim ruhum özgür özgür dolaşıııyor
|
||
|
||
tabiki beni yaratan Tanrı m kim olabilir
|
||